• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Tre Ponti

Hondenartikelen van Tre Ponti

Tre Ponti hondentuig

Tre Ponti hondentuig wordt met de hand gemaakt in Italie. De gezondheid en welzijn van de hond staat bij dit merk voorop. Elk Tre Ponti hondentuig staat voor bewegingsvrijheid. Een hondentuig zonder wrijving of kanteling. Een goed passend tuig irriteert niet in de oksels. Tre Ponti maakt voor diverse honden verschillende tuigen met een goede pasvorm. Wilt u meer weten over de bijzondere visie van Tre Ponti, bekijk dan onze blog over Tre Ponti hondentuigen.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 42


Tre Ponti - Uniek hondentuigen en meer

Bij Tre Ponti staat Welzijn en gezondheid voorop. Daarnaast wordt er gestreefd naar een veilige en prettige interactie tussen hond en baas tijdens het uitlaten.Design en premium kwaliteit dat zijn de tuigen van Tre Ponti. De unieke tuigen zijn heel licht, oersterk en allergievrij. Het ontwerp is uitgegaan van bewegingsvrijheid. Dit merk heeft daarmee de nieuwe generatie hondentuigen. Niet vergelijkbaar met een ander tuig.

Dit merk heeft hondenartikelen en kattenartikelen voor alle rassen.

Kenmerken TrePonti hondenbenodigdheden

TrePonti heeft de volgende kenmerken

  • Hondenartikelen voor alle hondenrassen
  • Zeer geschikt voor hele kleine maar ook hele grote honden
  • Unieke artikelen van top kwaliteit
  • Met veel bewegingsvrijheid voor de hond maar controle voor de baas
  • Sterk materiaal met uitstekende afwerking
  • Italiaans Design
  • Met de hand gemaakt
  • Diverse vormen

Goed hondentuig

Treponti heeft een duidelijke mening over een goed hondentuig. Een goed tuig knelt niet, belemert de hond niet in zijn beweging en schuurt niet. Ze zijn er in geslaagd een goed hondenharnas te maken,die geheel aan de strenge eisen van het merk voldoet. Een goed hondentuigje dat de hond volledig vrij laat bewegen. Door de vormgeving schuurt en kantelt het tuig niet. Een tuig waarbij de baas de controle heeft over de hond. Zonder ook maar 1 negatief drukpunt.

Eerste klas materiaal

De hondentuigen zijn gemaakt van eerste klas materiaal. Elk tuig wordt met de hand gemaakt. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd. Deze hondentuigen hebben een uitstekende afwerking met veel oog voor detail. De tuigen zijn sterk en nemen vrijwel geen water op

Hondentuigjes voor kleine honden

Deze specialist heeft een bijzondere kijk op hondentuigen. Een hondentuigje voor kleine honden is anders vormgegeven dan een hondenharnas voor grote honden. Juist deze pasvorm is uniek. De kleine hondentuigjes zijn speciaal voor de kleinste hondenrassen als chihuahua en katten. Kies voor het Liberta hondentuigje of de Fibbia hondentuigjes

Hondenharnas voor grote honden

Voor grote honden is er een heel ander tuig gemaakt. Hondentuigen voor grote en sterke honden zorgen er voor dat de baas de controle over de houd houdt. Deze tuigen zijn geschikt voor de grootste honden. Het geeft de hond bewegingsvrijheid zonder ook maar ergens te schuren of te knellen. Voorbeelden van dit soort tuigen zijn de Primo hondentuigen, De Primo plus, Het forza hondentuig en de Volta.

Enkele tips

Waarom schaft u een tuig aan? Met welk doel?

tre ponti hondentuigen voor alle hondenrassen

Koop geen tuig op de groei. Na ongeveer 9 maanden kunt u een maat aanschaffen voor definitief gebruik. Een Forza wordt niet aangeraden voor honden onder de 9 maand. Vaak wordt trekgedrag verward met jeugdige enthousiatme van de hond.

Hondenriemen van Tre Ponti

TrePonti heeft een collectie bijpassende hondenriemen. Speciaal is de Power riem, de hondenlijn voor sterke grote honden. Met deze lijn heeft u extra controle over uw hond en minder kans op blessures.

Een Tre Ponti tuig is innovatief en heeft een italiaans design.