Doxtasy

Doxtasy

Doxtasy is een merk wat voornamelijk leer en stof in het assortiment heeft. Doxtasy heeft veel leren hondenhalsbanden, leren hondenriemen, leren tuigen en meer. Daarnaast heeft dit leuke merk ook gedacht aan de kleine honden. Er zijn diverse reistassen, Een hondentas geschikt voor het socialiseren van jonge pups of dragen van oudere hondjes.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 89

Pagina
per pagina
 1. Doxtasy Backpack Hondenrugzak
  Rating:
  0%
  Vanaf € 59,99
 2. Pettarazzi Leren hondenhalsband
  Rating:
  0%
  Vanaf € 8,99
 3. Leren hondenriem
  Rating:
  0%
  Vanaf € 18,99
 4. Doxtasy hondenhalsband BabyBlue Eagle
  Rating:
  0%
  Vanaf € 15,00
 5. Doxtasy hondenhalsband Black Eagle
  Rating:
  0%
  Vanaf € 29,99
 6. Doxtasy hondenhalsband Black Moon
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,99
 7. Doxtasy hondenhalsband Blue River
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 32,99
 8. Doxtasy hondenhalsband Brown Fox
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,99
 9. Doxtasy hondenhalsband Cheyenne Star in the Sky
  Rating:
  0%
  Vanaf € 29,99
 10. Doxtasy hondenhalsband Colours of the Wind
  Rating:
  0%
  Vanaf € 25,00
 11. Doxtasy hondenhalsband Double Spike
  Rating:
  0%
  Vanaf € 20,00
 12. Doxtasy hondenhalsband Glorious
  Rating:
  0%
  Vanaf € 49,00
 13. Doxtasy hondenhalsband Gold Row
  Rating:
  0%
  Vanaf € 15,00
 14. Doxtasy hondenhalsband Little Bear
  Rating:
  0%
  Vanaf € 17,99
 15. Doxtasy hondenhalsband Pink Eagle
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,99
 16. Doxtasy hondenhalsband Royal Tough
  Rating:
  0%
  Vanaf € 30,00
 17. Doxtasy hondenhalsband SilverRow
  Rating:
  0%
  Vanaf € 15,00
 18. Doxtasy hondenhalsband Silly Stones
  Rating:
  0%
  Vanaf € 27,99
 19. Doxtasy hondenhalsband Silly Stones White 50 mm
  Rating:
  0%
  Vanaf € 54,99
 20. Doxtasy hondenhalsband Stunning Studs
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,99
 21. Doxtasy hondenhalsband White Hawk
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,99
 22. Doxtasy hondenriem babyblue Eagle
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 19,99
 23. Doxtasy hondenriem Cheyenne Star in the Sky
  Rating:
  0%
  Vanaf € 17,50
 24. Doxtasy hondenriem Gold Row
  Rating:
  0%
  Vanaf € 27,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 89

Pagina
per pagina

Doxtasy Hondenartikelen van goede kwaliteit

Doxtasy is een topmerk met in het assortiment een ruime keuze aan kwaliteitsprodukten hondenriemen, hondenhalsbanden en hondentuigen voor uw hond. De hondenbenodigdheden zijn netjes afgewerkt . Er wordt gebruik gemaakt van top kwaliteit materiaal als basis voor goede hondenproducten. Dit top merk honden accessoires heeft een ruime keuze aan leren artikelen als hondenhalsbanden, hondenriemen en hondentuigen.

Juist voor kleine honden heeft dit merk veel artikelen als, kleine, smalle hondenlijntjes, hondenhalsbandjes en hondentassen voor het dragen van kleine hondenrassen en pups. Voor het uitlaten van uw hondje heeft u een ruime keuze aan honden artikelen. Of voor het meenemen van kleine honden of pups voor het socialiseren is er een leuk assortiment aan hondentassen. Voor grote honden is er een ruime keuze aan mooie brede halsbanden met brede hondenriemen. En met de Doxtasy Auto accessoires voor honden heeft uw hond een veilige plek in de auto.

Ontdek al onze hondenartikelen voor alle honden.

Kenmerken Doxtasy hondenproducten

Deze hondenbenodigdheden hebben de volgende kenmerken

 • Doxtasy honden artikelen
 • Honden accessoires voor het uitlaten en meenemen van honden
 • Voor alle honden, kleine en grote
 • Diverse uitvoeringen
 • Kleurrijke collectie
 • Van hondenkleding, hondenriemen, hondentassen, hondentuigen en meer
 • Uitstekende kwaliteit
 • Eerste klas materialen
 • Goede afwerking

Uitlaten van honden

Voor het uitlaten van uw hond heeft Doxtasy een leuk collectie hondenlijnen en bijpassende halsbanden voor alle honden. Voor de kleine honden zijn er smalle riempjes die goed te combineren zijn met de bijpassende halsbandje of tuigjes. De tuigjes voor kleine honden zijn van stof of van nylon. De comfy harnas of het roundloop harnas is verkrijgbaar in een ruime kleurstelling. Niet alleen effen kleuren, maar ook schotse ruit of zebra gestreept. Deze kleine comfortabele hondentuigjes zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld Chihuahua, Dwergpinscher, Toy terrier, Vlinderhondje en Yorkshire terrier.

Maar ook voor grote honden is er een ruime keuze uit brede hondenhalsbanden in combinatie met brede leren hondenriemen. Leer is uiterst sterk. Het is dus zeer geschikt om een grote hond uit te laten. De leren halsbanden zijn speciaal voor de grotere hondenrassen ook extra breed. Vooral bij windhonden en honden met een brede nek zoals een Bordeaux Dog, Bouvier, Boxer en Rottweiler komt een brede halsband mooi tot zijn recht.

Ruim assortiment voor alle honden

Hondenhalsband kopen? Er is een groot assortiment aan leren hondenhalsbanden, Luxe hondenhalsbanden, leren hondenriemen, leren hondentuigen, functionele hondenkleding, hondenspeelgoed, hondentassen en meer. Speciaal voor de kleine honden zijn kleine hondentuigjes van stof en mesh en handige hondentassen voor het dragen van de pup of kleine hond.

Leren hondenhalsband

Doxtasy heeft een ruime collectie leren hondenhalsbanden en imitatie leren halsbanden. De honden halsband is gemaakt van hoge kwaliteit leer en uitstekend afgewerkt. De versieringen verschillen van kralen tot studs en spikes. Stoere of chique honden halsbanden. Dit merk maakt hondenhalsbanden voor kleine en grote honden. Van heel smal tot breed voor een brede nek. Voor de juiste maat meet u de nekomvang van de hond.

Hondentuigen

Een Doxtasy hondentuig is gemaakt van het beste materiaal. Deze hondentuigjes zijn geschikt voor kleine en grote honden. Voor de kleine honden zijn er zachte comfortabele hondentuigjes van stof en mesh. Deze kleine tuigjes zijn er in 2 designs, een instaptuig, het comfy harnas, en de round loop, die iets groter bereik heeft en makkelijker te verstellen is. Een ruim verstelbaar nylon hondentuig is het Doxtasy Survival harnas. Een hondentuig in diverse kleuren verkrijgbaar en leverbaar in maarliefst 6 maten. Voor de grote honden zijn er stoere leren hondentuigen. Ook hiervoor geldt meet voor u besteld de borstomvang van de hond. Zo bepaald u de juiste maat hondentuig. De borstomvang is bepalend. Hondentuig kopen? bekijk de ruime collectie hondentuigjes.

Voor grote honden zijn er leren tuigen of het survival harnas. De leren harnassen zijn uitstekend geschikt voor het uitlaten van grote honden. Deze leren hondentuigen zijn verstelbaar doormiddel van een gesp. De harnassen van leer zijn er in diverse vormen, naturel of met stoere applicatie's. 

Hondenriem

Doxtasy maakt veel bijpassende hondenriemen passend bij de het hondentuig of de zelfde hondenhalsband. De hondenlijn is er in verschillende breedtes en lengtes. Deze leuke, sterke en kleurrijke hondenriem is geschikt voor kleine en grote honden. Zo maakt u een mooie combinatie met een bijpassende halsband. Kleine hondenlijnen zijn veelal geschikt voor het uitlaten van kleine honden. Het gewicht is licht en de haak voor het aanlijnen is klein. Voor grote honden wordt er een brede  lijn gebruikt die meer kracht aan kan. Ook is de haak veel groter, zwaarder en sterker. De breedte is belangrijk voor de sterkte van de lijn. Speciaal voor de grote hond kiest u een brede hondenlijn. Voor het bepalen van de lengte is het belangrijk om te kijken naar de situatie. Laat u uw hond vaak uit in de stad, dan is een lange lijn erg onpraktisch. Juist in het bos is de lange hondenlijn ideaal. Op veel bijpassende riemen bieden wij 10% korting op de bijpassende riem. Leren hondenriem kopen? Bepaal voor aanschaf welke lengte en breedte voor uw hond geschikt is.

Hondentas

Doxtasy heeft diverse hondentas voor het dragen of vervoeren van uw hond. Van buiktassen, de front carriers, rugtassen backpack, carseat kennel of carbooster seat. Deze hondentassen zijn Ideaal voor het reizen met uw hond. Voor het mee nemen van uw hond in de auto, de stad in of naar een hondenshow. Of neem uw kleine hond of pup makkelijk mee de stad in met een hondentas.

Hond op reis

Heerlijk met de hond op reis. Doxtasy heeft diverse praktische oplossing voor het meenemen van uw hond in de auto. Een makkelijke autodeken om de achterbank te beschermen tegen vieze hondenpoten. Of een handig hondenstoeltje voor kleine honden. Ook de reisbench is een mooie oplossing voor het veilig en makkelijk mee nemen van uw hond. Neem uw hond mee in de auto met deze handige, praktische honden-accessoires.

Ontdek onze andere merken honden artikelen

Doxtasy hondenproducten zijn veelzijdige, praktische hondenartikelen als hondentuigen, hondenriemen en hondenhalsbanden voor het uitlaten en mee nemen van kleine en grote honden.