• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondentas voor kleine honden

Voor kleine en grote honden

Een hondentas wordt op diverse manieren vorm gegeven. Hondentassen wordt onderverdeeld in 2 types. De hondendraagtas om kleine honden en pups makkelijk mee te kunnen nemen. Ontdek de collectie hondentassen.


Hondentas kleine hond

Een Hondentas is er in veel materialen, draag wijzes en kleuren. Bij het kopen van een hondentas heeft u dan ook een ruime keuze. Zo zijn er hondendraagtassen voor het dragen van uw hond op de buik, heup of rug. Met een draagtas hond kunt u jonge pups of oude honden makkelijk mee naar de stad, het museum of de markt. Hondentassen zijn een ideale manier om jonge en kleine honden overal mee naar toe te nemen.

Ook Senior honden die niet zo ver meer kunnen lopen kunnen zo weer genieten van een lange wandeling. Deze honden accessoires zijn geschikt voor het dagelijks gebruik of tijdens een weekend weg.

Hondenrugzakken zijn ideaal voor honden die veel energie hebben en deze niet genoeg kwijt kunnen. Door tijdens het uitlaten met een rugtas te lopen kan de hond echt zijn energie gebruiken. Natuurlijk kan de rugtas ook uitstekend gebruikt worden tijdens lange wandeltochten. Deze praktische honden accessoires koopt u bij de online dierenwinkel.

Eigenschappen draagtas hond

Hondentas kopen? Deze hondenbenodigdheden hebben de volgende eigenschappen

  • Praktische hondentassen in diverse uitvoeringen
  • Topmerken als Scruffs, Doxtasy, 4Lazylegs
  • Praktische hondenartikelen in verschillende stijlen, materialen en kleuren
  • Geschikt voor kleine honden (hondendraagtassen)
  • Hondenbenodigdheden van top kwaliteit met een hoge afwerking
  • Honden accessoires voor alle honden, groot en klein in diverse vormen en met verschillende functies

Draagtas voor kleine honden

Een draagtas hond is een praktische oplossing om kleine honden mee te nemen. Hondendraagtassen worden gebruikt voor kleine honden tot ongeveer 10 kilo. De tassen maken het vervoeren van de hond makkelijker. Met deze draagzak kunt u uw hond op de buik, de rug of de heup dragen. Er zijn honden tassen voor het vervoeren van de hond of pup in de auto trein of vliegtuig. Voor een markt of de stad is een draagtas buik makkelijk.

Prakische draagzak hond voor dagelijks gebruik

Gebruik een hondendraagtas voor het uitlaten van pups en het teefje. Waarbij de moederhond haar energie kwijt kan en de pups even de wereld kunnen ontdekken en een plasje kunnen plegen. Of tijdens lange wandelingen met een geblesseerde of oude hond. Neem de hond tijdens de wandeling mee. Wordt het te veel dan kan uw hondje heerlijk rusten in de tas. Deze hondentassen zijn ook ideaal als draagzak chihuahua. Een heuptas is ideaal als draagzak teckel.

Reistas hond voor in de trein of het vliegtuig

Speciaal voor in de trein of in het vliegtuig is er een reistas voor honden. Deze reistas of transporttas kan gesloten worden. De Doxtasy Backpack kan aan de bovenzijde gesloten worden en is ideaal voor gebruik in bv de trein, tram of bus. Het is een soort kleine bench die makkelijk gedragen kan worden. Uw hond heeft tijdens de reis mogelijkheid om naar buiten te kijken, maar verblijft wel in zijn eigen ruimte. Vooral kleine honden mogen als handbagage mee genomen worden in het vliegtuig. Het is wel van belang dat de honden transporttas voldoet aan de eisen van de betreffende vliegtuigmaatschappij. De Maelson Snuggle Kennel voldoet bij de meeste maatschappijen aan de handbagage eis. Deze reistas voor honden is geschikt voor kleine honden tot 7 kilo.

Welke maat hondentas

De hondentassen zijn er in verschillende maatvoering. Voor de kleine honden is er een 4lazylegs XS draagzak of een Front Carrier maat S. Deze tassen hebben een kleiner afmeting. Voor het bepalen van de maat kunt u kijken naar ruimte die de hond nodig heeft om te liggen. Meet simpelweg de rug van de hond van nek tot staartaanzet.

Voor de honden met een lange rug is een heuptas makkelijker. Deze zijn langer waardoor de hond meer ruimte heeft dan in een buiktas of rugtas. Scruffs, 4Lazylegs en Doxtasy hebben heuptassen voor het comfortabel dragen van uw hond.

Ballentas cq beloningstasjes

Veel baasjes nemen een bal mee tijdens het uitlaten van de hond. Na gebruik van de bal door de hond is deze vies, modderig en nat. Een ballentas is ideaal tijdens het uitlaten van uw hond. Een ballentasje is een handige plek om de hondenbal van uw hond te bewaren tijdens het rondje. Een natte vieze hondenbal in je jaszak maakt je jas altijd vies. en tijdens de zomermaanden is het vervelend om de bal constant vast te houden. Een ballentas is dan een makkelijke manier om de bal van uw hond mee te nemen.

De ballentas is multifunctioneel. Dit tasje is ideaal te gebruiken als beloningstasje. Belonen van uw hond is nog steeds de beste trainings methode voor het aanleren van gewenst gedrag. Ezydog, doxtasy en popware hebben een speciaal beloningstasje, wat u kunt gebruiken op de hondenschool of tijdens trainingen. Maar gebruik een beloningstasje voor hondensnoepjes ook eens tijdens het uitlaten. Ook dan kan goed gedrag beloont worden en kan u er voor zorgen dat de aandacht van uw hond op u gericht blijft. Ontdek onze collectie praktische beloningstasjes en ballentasjes.

Doxtasy hondentas

Doxtasy heeft diverse honden tassen in verschillende uitvoeringen en kleuren. Doxtasy hondentassen zijn er speciaal voor kleine honden. Socialiseer uw pup door hem mee te nemen de stad in. Er zijn verschillende manieren van dragen. De buiktas, frontcarrier, de rugzak, backcarrier of de side carrier, heuptas. Er is ook een luxe hondentas waarmee u uw kleine hond makkelijk kunt vervoeren. De honden tassen zijn alle verkrijgbaar in diverse hippe kleuren. Bestel uw hondenbenodigdheden online.

4lazylegs draagtas

De 4lazylegs draagtas hond is van sterk canvas. Deze draagzak kan op diverse manieren gedragen worden. De 4 lazy legs draagtas is leverbaar in 2 maten en 4 kleuren. Kies voor de sterke Canvas uitvoering of toch voor de praktische zwarte polyester versie. De XS is een speciale  voor de kleine hondenrassen als chihuahua ed.

Onze merken draagtas hond:

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen online

Een Hondentassen kopen? Ontdek de leukste collectie hondentas, in onze online dierenwinkel met webshopkeurmerk.