Kattenbenodigdheden

Subcategorieën

Kattenbenodigdheden voor elke kat. Van kattenmand tot kattenmeubel en van kattenspeeltje tot kattenbrok.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina

Kattenartikelen voor elke kat

Kattenbenodigdheden voor alle katten. Voor een echte huistijger, een raskat of een buiten kat. Een kat is een prima gezelschapsdier. In nederland is een kat erg populair als huisdier. Alhoewel eigenzinnig vinden veel katten het prettig om in de buurt te zijn of op schoot te liggen. Katten geven veel gezelligheid. Wist u dat het hebben van katten een positieve invloed heeft op uw gezondheid. Katten gaan niet naar een kattenschool maar moeten wel opgevoed worden. Het is belangrijk om uw kat te socialieren en om te leren gaan met andere mensen en dieren. Elke kat vindt het heerlijk om een mooie warme mand te hebben om lekker in te kunnen luieren. Natuurlijk moet de mand op het favoriete plekje van uw kat staan. Er zijn meer kattenbenodigheden alleen een warm mandje. Ontdek onze leukste producten voor uw kat.

Heeft u meerdere katten in huis? Katten zijn territoriaal. Zorg voor voldoende ruimte voor elk huisdier. Het is fijn voor uw kat als hij zich terug kan trekken in een aparte ruimte. Als uw kat de beschikking heeft over meerdere ruimten dan kan uw huistijger zijn normale verkenningsgedrag uiten. Dit is erg prettig voor hem. Zorg voor alles dat bij meerdere katten de kat de toegang tot een kattenbak, krabpaal of eten- en drinkbak niet kan blokkeren.

Kenmerken kattenbenodigdheden

De katten benodigdheden hebben de volgende kenmerken

  • Unieke collectie kattenartikelen bij de online dierenwinkel
  • Geschikt voor alle kattenrassen
  • Innovatieve ontwerpen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Van kattenmand en drinkfonteinen tot krabmeubel en kattenluik

Kattenmanden

Een kat ligt graag lekker warm te luieren. Als must have kattenbenodigdheden kan een kattenmandje niet ontbreken. De kattenmand in een hoekje zodat de kat alles kan overzien. Onze collectie kattenmanden bestaat uit de merken Tramps bij Scruffs, Scruffs, Aristocat en Canadian Cat company. Allemaal kattenmandjes van een hoge kwaliteit met een hoog knuffelgehalte voor uw kat. Warme knusse mandjes die prima in uw interieur past. Wat uw smaak ook is. Bekijk de collectie kattenmandjes.

Kattenluik

Bij kattenbenodigdheden denkt u natuurlijk aan een kattenluikje. Er zijn diverse uitvoeringen kattenluikjes, voor elke deur of muur. Kattenluik zijn er in veel soorten en maten. Waar wilt u het kattenluik inbouwen? Hoe groot is uw kat? Heeft u 1 kat of meerdere? Heeft u last van de buurkattten die bij u het voer komt opeten? Er is veel keuze. Vergelijk en maak een keuze uit voor u de beste kattenluik

Kattenverzorging

Katten verzorgen zichzelf heel goed. Alleen kunnen ze soms wat hulp gebruiken. Een kattenshampoo is er voor diverse soorten vachten. Het reinigt de vacht op een zachte wijze. Ontdek de speciale Cofix borstel geschikt voor elke kat. Met deze borstel verzorgt u de vacht en haalt u de viezigheid uit de vacht, in de stofzuiger.

Kattenmeubels

Kattenmeubels zijn speciaal voor katten gemaakt. Deze meubels geven uw kat de mogelijkheid om te krabben, te slapen, te luieren en te spelen. Het is belangrijk dat uw kat de mogelijkheid heeft om zijn nagels te scherpen en schoon te maken. Niet alleen de nagels worden verzorgd maar ook worden de spieren uitgerekt en in conditie gehouden. Plaats een krabmeubel zo dat uw kat er ook graag gebruik van wil maken. De Krabmeubels hebben diverse mooie vormgeving die passen in elk interieur. Er zijn kattenmeubels van onder ander MyKotty en Beonebreed, de Katt3. Ondek de unieke collectie kattenmeubels geschikt voor elke kat.

Voedingssuplementen

Cranimals maakt voedingssupplementen voor huisdieren. De Very Berry Organic is geschikt voor volwassen katten. Het is een mix van biologische cranberry's, bobessen extracten en rode framboos. Het beschermt uw kat tegen oa chronische degeneratieve ziekten, artritis en bevordert gezonde gewrichten.

Drinkbakken

Drinkbakken zijn onmisbaar kattenbenodigdheden. Het is belangrijk dat uw kat beschikt over voldoende vers drinkwater. Anders dan honden, die nogal eens willen knoeien, willen katten soms niet genoeg drinken. Het geluid van stromend water daagt uw kat uit om meer te drinken. Het stromende water remt de bacteriegroei en is dus gezonder dan stilstaand water. De oppervlaktespanning van het water wordt door de stroming doorbroken. Hierdoor komt er zuurstof uit de lucht in het water. Dit zuurstofrijke en frisse water bootst de natuur na en stimuleert uw kat meer te drinken. Er zijn 2 merken waterbakken met stromend water; Drinkwell waterfonteinen en Torus waterbakken. Zet de drinkbakjes en eetbakjes niet dichtbij de kattenbak. Het zou dan zomaar kunnen dat een kat de kattenbak niet meer wil gebruiken. Vaak wordt een drinkbakje naast de voerbak gezet. Katten zijn nu eenmaal eigenzinnig. Ze drinken en eten graag niet op dezelfde plek. Ontdek de collectie dierbenodigdheden in onze online dierenwinkel.

Kattenspeelgoed

Katten zijn prima gezelschapsdieren die houden van spelen. Kattenspeelgoed is een onmisbaar kattenartikel voor elke kat. Katten gebruiken hun jachtinstinct bij het spelen. Elke dag is een kat bezig met het vangen van een prooi. Om dit te stimuleren zijn er diverse kattenspeeltjes op de markt. Er zijn 2 soorten speelgoed. Interactief kattenspeeltjes waarmee u samen met de kat mee speelt of de speeltjes waar de kat alleen mee kan spelen. Met kattenspeeltjes houdt u uw kat actief en fit. Deze huisdieren hebben afleiding nodig. Biedt dan ook regelmatig ander speelgoed aan. Dit doet u door bijvoorbeeld door enkele kattenspeeltjes op te bergen en op een later tijdstip om te wisselen. Zo houdt u uw kat nieuwschierig en voorkomt u verveling. Ontdek de leukste speeltjes voor uw kat in onze dierenwinkel.

Wilt u een kat aanschaffen? kijk dan is op LICG- katten & kattenrassen

Kattenbenodigdheden koopt u veilig bij de online dierenwinkel, pejediertotaal.