Drinkwell

Drinkwell

Drinkwell heeft een ruime collectie Drinkfonteinen voor uw huisdier. Stromend water bevordert het drinken. Meer drinken komt de gezondheid van uw hond en kat ten goede.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Drinkwell Waterfonteinen

Drinkwell waterfonteinen zijn drinkbakken die uw huisdier fris stromend water geven. Deze waterbakken zijn voorzien van een systeem die constant drinkwater laten stromen en het water filteren. Dieren worden aangetrokken door stromend water. Het geluid maar juist ook de frisheid van het water. Stromend water bevat meer zuurstof en minder bacterien dan stilstaand water. Ook voor huisdieren geldt nog steeds het principe dat stromend water aantrekkelijker is om van te drinken.

Stromend water heeft daarnaast nog enkele voordelen ten opzichte van stilstaand water. Stromend water zorgt voor remming van de bacteriegroei. De continue doorbreking van de oppervlaktespanning van het water brengt zuurstof uit de lucht in het water. Door het stromende water gaat uw huisdier meer drinken. Dit komt de algehele gezondheid van uw huisdier ten goede. Ideaal voor als u meerdere huisdieren heeft. De drinkfontein is oa geschikt voor katten en honden. Plaats de drinkfontein op een makkelijk bereikbare, rustige plek.

Water dat wordt aangeboden in een drinkbak wordt snel warm en daardoor onaantrekkelijker. Op een warme dag is er toch niets lekkerder dan een verkoelend koud drankje. Door de stroming blijft het water verser en van betere kwaliteit. Filters zuiveren het water. Door deze waterfonteinen beschikt uw huisdier altijd over vers drinkwater. Door de manier van aanbieding drinkt uw huisdier meer. Zeker op een warme dag is het belangrijk dat uw huisdier toegang heeft tot vers water. Met deze drinkfonteinen hoeft u zich geen zorgen meer te maken of uw huisdier wel voldoende drinken heeft staan.

Ontdek onze andere merken hondenartikelen

Kenmerken drinkfonteinen

Deze drinkfonteinen voor uw huisdier hebben de volgende kenmerken

  • Drinkwell drinkfontein
  • Drinkbakken met stromend water
  • Diverse uitvoeringen en grotes
  • Geschikt voor kleine en grote huisdieren
  • voor 1 of meerder huisdieren
  • Voor oa honden en katten
  • Schoon, gefilterd drinkwater
  • Stromend water stimuleert het drinken
  • Meer drinken verbetert de gezondheid van uw huisdier

Gefiltert drinkwater voor uw hond en kat

Drinkbak kopen? Drinkwell filtert stromend water en geeft uw huisdier schoon en fris drinkwater. Een koolstof filter haalt geurtjes en smaakjes uit het water. Genoeg drinken is gezond voor uw huisdier. Met schoon, fris, stromend drinkwater gaat uw huisdier meer drinken. Door het beter drinken worden afvalstoffen beter afgevoerd. Dit is vooral goed voor honden met nierproblemen. Heeft u geen stroom in de buurt? De Torus waterbak is een goed alternatief, die uw hond onderweg ook van vers drinkwater voorziet.

Bekijk de volledige collectie waterbakken voor honden.

Diverse uitvoeringen

Drinkwell waterfonteinen zijn er voor kleine en grote dorstige huisdieren. Er zijn diverse vormen en uitvoerigen. De Drinkwell drinkfonteinen zijn van goede kwaliteit en uiterst functioneel. Zo heeft u de zekerheid dat uw huisdier de hele dag over vers drinkwater beschikt. De fonteinen zijn makkelijk schoon te maken en zijn duurzaam.

Dit merk heeft hondenartikelen en kattenartikelen voor alle rassen.

Waterfontein huisdier kopen? Drinkwell waterfonteinen zijn drinkbakken die garant staan voor gezond stromend water voor al uw huisdieren, honden, katten en meer.