Tre Ponti

Tre Ponti

Een Tre Ponti hondentuig is een innovatief Italiaans tuig voor kleine en grote honden. Een Tre Ponti tuig geeft uw hond bewegingsvrijheid en de baas controle over de hond. Deze tuigen zijn ideaal voor zwemmen, fietsen, steppen, speuren en uitlaten. Ontdek het beste Tre Ponti hondentuig voor uw hond.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
 1. Tre ponti hondentuig primo Plus zwart refl.
  Rating:
  0%
  Vanaf € 44,95
 2. Tre Ponti Liberta mesh
  Rating:
  0%
  Vanaf € 12,50
 3. Tre ponti hondentuig primo
  Rating:
  0%
  Vanaf € 34,00
 4. Tre ponti hondentuig primo Carbon
  Rating:
  0%
  Vanaf € 41,95
 5. Tre ponti primo hondentuig Reflecterend
  Rating:
  0%
  Vanaf € 35,95
 6. Tre Ponti fibbia mesh oranje Tre Ponti fibbia mesh oranje
  -25%
  Tre Ponti Fibbia Mesh Oranje 1,5
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 23,95 Speciale prijs € 17,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina

Tre Ponti hondentuig; uniek en innovatief

Een Tre Ponti hondentuig is het nieuwste tuig geschikt voor alle hondenrassen. Een Tre Ponti tuig houden rekening met de bouw van de hond. Met een Tre Ponti hondentuig heeft U de controle over de hond, maar uw hond heeft optimale bewegingsvrijheid. Deze hondentuigen worden ontwikkeld op basis van de grote van de hond. Een kleine hond heeft een andere bouw dan een grote hond. TrePonti heeft een mooi assortiment hondenharnassen van top kwaliteit.

Voor het aangelijnd uitlaten van uw hond heeft dit merk honden accessoires een uitstekende en ruime collectie voor alle honden. De basis is controle over uw hond met een goed en prettig zittend harnas. Naast comfort is het design echt Italiaans, chique, mooi en een lust voor het oog.

Voordelen Tre Ponti tuig

Deze hondentuigen hebben de volgende kenmerken

 • Honden tuigen
 • Hondenartikelen met speciaal ontwerp voor kleine en grote honden
 • Optimale bewegingsvrijheid
 • Geen irritatie
 • Geen wrijving in de oksels
 • Uniek sterk en zacht materiaal
 • Neemt geen geur of haren op
 • Controle voor de baas
 • Hondenbenodigdheden van uitstekende kwaliteit met een goede afwerking
 • Gebruik van eerste klas materiaal
 • Diverse uitvoeringen
 • Met of zonder reflecterende rand
 • Hand gemaakt in Italie
 • Geschikt voor oa uitlaten, sporten, fietsen, speuren en steppen met de hond

Uw hond uitlaten

Veelal worden honden uitgelaten met een hondenhalsband die aan een hondenriem wordt bevestigd. Op veel plaatsen is het aangelijnd uitlaten van uw hond een must. Bij veel honden gaat dit uitstekend met een halsband. Maar niet elke hond is geschikt voor het uitlaten met een halsband. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een hondentuig. Denk aan een hernia of ander fysiek probleem waardoor het wenselijk is de druk van een ruk aan een hondenriem te verdelen over het lichaam. Maar ook voor meer controle over uw hond. Met een tuig heeft u de totale controle over de voorkant van uw hond. Soms is een tuig ook wenselijk omdat de hond altijd uit de halsband ontsnapt. Een tuig is een hondenartikel die het uitlaten voor uw hond weer comfortabel maakt.

hondentuigen voor kleine en grote honden

Tre Ponti heeft een ruime keus aan hondentuigjes. Deze tuigjes zijn er is er voor kleine chihuahua's tot grote bulldogs, Weimeranen en Herdershonden. Tre Ponti heeft een unieke kijk op een tuig. Het tuigje wordt niet met een aantal cm. vergroot voor een groter hond maar er zijn diverse type hondentuigen. Het hondenharnas wordt als eerste onderverdeeld in grote van de hond.

Voor kleine hondenrassen zijn er andere hondentuigjes dan voor de grote hondenrassen. Een TrePonti tuig is uitstekend afgewerkt met als basis hoogwaardige materialen. Door het doordachte ontwerp is er altijd wel een tuig voor uw hond. Vooral de grote power honden hebben een ruime keuze uit diverse hondentuigen. Deze hebben een zeer goede pasvorm.

Bekijk de volledige collectie hondenbenodigdheden van Tre Ponti.

Welke maat Tre Ponti hondentuig voor grote honden

Een grote maat Tre Ponti hondentuig, als Primo, Primo plus, Volta en Forza is veelal leverbaar in 4 maten. Deze tuigen zijn voor honden vanaf 10 kilo vanaf ongeveer een borstomvang van 65 cm. Voor het bepalen van de juiste maat hondentuig meet u vaak de borstomvang. Met een slap meetlint meet u de omvang achter de voorpoten naar boven tussen de schouderbladen van de hond. De tabel bij het artikel geeft aan welke maat voor uw hond geschikt is.

Welke maat hondentuigjes voor kleine honden

Voor de kleinere hondenrassen tot ongeveer 14 kilo zijn er Tre Ponti hondentuigjes als Fibbia en Terzo Liberta. Deze maten worden niet zo zeer bepaald door een borstomvang. Door de speciale vormgeving is er geen vaste plek om de borstomvang te bepalen. Door de bouw van de hond zit het tuig bij de ene hond verder naar achteren dan bij de andere. Daarom worden deze maten weergegeven per kilo. Kijk naast het gewicht van de hond ook naar de bouw. Is de hond erg iel gebouwd en zit hij net op een grens pak dan de kleinste maat. Is de hond erg breed, pak dan de grotere maat. Bij het passen positioneert u het tuig eerst in een goede V. 

Dit merk heeft meerdere artikelen van hoge kwaliteit.

Ontdek onze top merken dierbenodigdheden

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen.

Materiaal

Deze hondentuigen zijn gemaakt van zacht, soepel en waterafstotend glad materiaal. Er hechten geen haren aan het tuig. Ook neemt het tuig nauwelijks water op. Dit maakt het tuig uiterst geschikt voor het gebruik in het water. Door het materaal neemt het tuig geen hondengeur op. Dit italiaanse design ziet er mooi uit maar is ook nog eens goed ontworpen. De tuigen worden met de hand gemaakt in Italie.

Tuig voor actieve honden

Of u nou veel wandelt met uw hond of u fiets. Een tuig van Tre Ponti is geschikt voor diverse activiteiten. Door de bouw wordt de hond niet belemert in het bewegen. Juist ook door deze bouw houdt u wel de controle over de hond mocht dat nodig zijn. Een Tre Ponti tuig is uiterst veelzijdig en geschikt voor alle activieiten met uw hond. Twijfelt u over een maat mail naar [email protected] Wij kijken met u mee.

Bekijk het volledige assortiment hondentuigen.

Een Tre ponti tuig is geschikt voor hele kleine hondjes tot grote honden. Deze lichtgewichte maar sterke hondentuigen neemt nauwelijks water op. Een Tre Ponti hondentuig geeft uw hond bewegingsvrijheid en u controle over de hond.