Ruffwear

Ruffwear

Ruffwear is het outdoormerk met een innovatief en functioneel ontwerp. Ruffwear is uiterst sterk, licht in gewicht en van hoge kwaliteit. Ontdek de collectie Ruffwear hondentuigen, praktische halsbanden en hondenriemen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Ruffwear - Hoge kwaliteit hondenartikelen

Ruffwear levert kwaliteit en staat garant voor een goede pasvorm, comfort en geavanceerde techniek. Ruffwear biedt de oplossing voor mens en hond om gezamelijk sportief bezig te kunnen zijn. Ruffwear ontwikkeld alleen kwaliteitsproducten. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de nieuwste inzichten en technologieen uit de outdoorsport. Dit zorgt voor sterke maar vooral ook zeer lichte hondenartikelen met een hoog comfort voor hond en baas.

Zoekt u een betaalbaar alternatief van goede kwailiteit en met een goede pasvorm? Ontdek meer hoogwaardige hondenartikelen van Kurgo

Ruffwear Outlet - hoge kortingen op kwaliteit.

Uitgangspunten Ruff Wear

Ruff wear heeft een aantal uitgangspunten voor de ontwikkeling van hun functionele artikelen:

  • Veiligheid voor de hond
  • Bescherming voor de hond
  • draagcomfort en gemak voor hond en baas

Alle hondenartikelen zijn in de praktijk getest door porfessionals die een kritisch oordeel hebben gegeven. De testen vinden in extreme weersomstandigheden plaats. Zo moet een Ruff wear artikel zich bewijzen of ze aan de strenge voorwaarden kunnen voldoen om in het Ruffwear assortiment opgenomen te mogen worden.

Innovatieve artikelen voor middelgrote en grote honden

Ruffwear heeft een ruim assortiment met innovatieve praktische hondenartikelen. Een hondenriem met een handvat is ook verstelbaar tot heupgordel. Een halsband met een goede lichtgewicht haak als sluiting. Een hondenjas van het comfortabele Soft Shell. Een hondenzwemvest met een goed drijfvermogen en praktisch handvat. Kortom vernieuwende hondenartikelen voor de middengrote en grote honden. Vooral praktisch met comfort en veiligheid voorop. De prijzen liggen wellicht iets hoger, maar daarvoor heeft u ook kwaliteit en vooral duurzaamheid. Ruffwear maakt sterke en duurzame hondenartikelen maar vooral ook lichtgewicht met een uitstekende pasvorm en doordachte en praktische technieken.

Pasinstructies

Ruff wear heeft een uitstekende pasvorm voor al hun artikelen. De hondenartikelen zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn goed verstelbaar. Voor de juiste maat meet u de hond. Geen enkele hond is gelijk. Aan een hondenras vast geen maat te bepalen. Meten is dus echt weten.

Hondenproducten kopen? Ruffwear hondenspullen zijn innovatieve en praktische hondenartikelen voor alle honden, nu in de sale.