Ezydog

Ezydog

Een Ezydog hondenriem is sterk. Ze zijn ontwikkeld om het uitlaten van uw hond zo aangenaam mogelijk te maken. Een Ezydog hondenlijn is er voor kleine en grote honden. Ontdek de beste Ezydog hondenriem voor uw hond.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Ezydog hondenriem; Uitlaten met plezier

Ezydog hondenriem is gemaakt van nylon. Deze honden riemen zijn sterk en kenmerken zich door het praktische ontwerp. Met Ezydog wordt uw hond uitlaten een plezier. Heeft u een enthousiaste hond die nog wel eens een onverwachte ruk aan de riem wil geven? Met de Zero Shock houdt u de controle en voorkomt u de harde pijnlijke schok in uw schouder.

Ontdek de Ezydog Sale! UItverkoop van Ezydog artikelen.

Hondenlijn van Nylon

Een goede Ezydog hondenriem kopen? Ezydog heeft een ruime collectie hondenriemen van nylon. Ezydog riemen zijn gemaakt van sterk nylon. Het nylon is volgens een speciale techniek geweven waardoor het uiterst duurzaam is. De hondenriemen hebben een zacht comfortabel handvat. Deze nylon hondenriem van Ezydog zijn in verschillende lengtes en breedtes verkrijgbaar.

Hondenriemen voor kleine en grote honden

Ezydog heeft diverse soorten hondenriemen voor kleine en grote hondenrassen. Voor kleine honden zijn de hondenriemen smaller en uitgevoerd met een kleinere haak. Ondanks de smalle uitvoering is de riem wel sterk. Voor de grotere honden is de hondenriem in een brede versie met een grote sterke haak om de hond aan de halsband aan te lijnen.

Goede kwaliteit hondenlijnen

Ezydog maakt een hondenriem van goede kwaliteit. De hondenriem hebben een doordacht design. De afwerking is zeer goed. De gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Een goede basis met een goede afwerking resulteert in een goede hondenriem.

Diverse uitvoeringen

Een Ezydog hondenriem is verkrijgbaar in diverse lengtes en uitvoeringen. Ezydog wil het uitlaten van uw hond zo comfortabel mogelijk maken. Daarom zijn er diverse verstelbare en schokabsorberende hondenriemen. Ook is er een extra lange hondenriem die uitstekend geschikt is voor training en speuren.

Bekijk de volledige collectie van Ezydog hondenartikelen.

Extra controle over uw hond

Ezydog heeft diverse hondenriemen met een extra handvat. Dit handvat zorgt ervoor dat u meer controle heeft over de hond. Mocht het nodig zijn dan kunt u uw hond makkelijk dicht bij u houden. Ideaal voor gebruik in de drukke stad.

Bekijk onze volledige collectie hondenlijnen

Een hondenriem kopen? Een ruime collectie hondenriemen met praktische oplossingen. Een Ezydog hondenriem is er voor alle hondenrassen.