Leer

Leer

Een leren hondenriem is een moderne hondenlijn met een klassieke uitstraling. De leren hondenriemen van Doxtasy zijn sterk en verkrijgbaar in vele lengtes, breedtes en kleuren. De beste leren hondenriem vindt u in onze online hondenwinkel.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
 1. Doxtasy hondenriem babyblue Eagle
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 19,99
 2. Doxtasy hondenriem Cheyenne Star in the Sky
  Rating:
  0%
  Vanaf € 17,50
 3. Doxtasy hondenriem Gold Row
  Rating:
  0%
  Vanaf € 27,99
 4. Doxtasy hondenriem Pink Eagle
  Rating:
  0%
  Vanaf € 17,50
 5. Doxtasy hondenriem Silly Stones zwart Doxtasy hondenriem Silly Stones zwart
  -32%
  Doxtasy hondenriem Silly Stones zwart
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 27,99 Speciale prijs € 19,00
 6. Doxtasy hondenriem Stunning Studs
  Rating:
  0%
  Vanaf € 20,00
 7. Leren hondenriem
  Rating:
  0%
  Vanaf € 18,99
 8. Pettarazzi Artleather skull 'n bones hondenriem
  Rating:
  0%
  Vanaf € 17,99
 9. Pettarazzi Artleather silverpaws hondenriem
  Rating:
  0%
  Vanaf € 16,99
 10. Doxtasy hondenriem WaxLeather Lead
  Rating:
  0%
  Vanaf € 24,49
 11. Doxtasy hondenriem Roundleather
  Rating:
  0%
  Vanaf € 20,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina

Leren hondenriem in diverse breedtes

Een leren hondenriem is er in diverse breedtes. Afhankelijk van de grote van de hond kiest u voor een brede of smalle hondenriem. U heeft vast wel een idee hoe lang de riem moet zijn waarmee u uw hond het prettigst uitlaat. De keuze uit de juiste lengte is vaak snel gemaakt. Maar naast diverse lengtes zijn leren hondenriemen ook verkrijgbaar in diverse breedtes. Een leren riem is sterk en wordt in gebruik soepel.

Welke maat hondenriemen

Bij een kleine hond kan een smalle riem uitstekend voldoen. Voor een sterke grote hond kiest u voor een bredere riem. De bredere riem heeft een grotere haak om de halsband aan te bevestigen. Bestel veilig online uw hondenbenodigdheden bij de online dierenwinkel, Keuze uit de beste kwaliteit leren hondenlijnen.

Voor het onderhouden van het leer kunt u het best een goed leerproduct gebruiken, zoals leervet of leerolie. Als u de riem verzorgt met een onderhoudsmiddel dan blijft het leer langer mooi maar behoudt ook zijn kracht. Zo heeft u langer plezier van uw aankoop.

Leren hondenriem kopen? ontdek welke lijn het beste bij u past. Lees onze blog Beste hondenriemen.

Voordeel leren riem voor de hond

Deze hondenriemen hebben de volgende kenmerken

 • Doxtasy hondenbenodigdheden
 • Leren hondenriem
 • Veelal vast lijnen
 • Hondenartikel geschikt voor kleine en grote honden
 • Leer is van nature sterk en zeer duurzaam
 • Diverse lengtes en breedtes
 • In verschillende kleuren verkrijgbaar
 • Met applicaties als studs of kralen
 • Ook naturel
 • Uitstekende kwaliteit, nette afwerking
 • Tevens verstelbare hondenlijnen

Hond uitlaten

Het uitlaten van uw hond is een dagelijks terugkomend ritueel. En dit meerdere keren per dag. Vaak is dit een rondje bij u in de omgeving. Maar u kunt er ook voor kiezen om naar een bos, het park of als uitje een hondenspeeltuin te gaan. Hoe lang u de hond uit laat is afhankelijk van de leeftijd en de conditie van uw hond.

Een jonge pup laat u meerdere malen daags kort uit. De tijdsduur per uitlaatbeurt bouwt u op per aantal levensweken van de hond. Is uw pup 11 weken dan laat u uw hond per keer 11 minuten uit. Zou bouwt u dat langzaam uit. De conditie en belasting van de gewrichten moeten langzaam opgebouwd worden.

Nederland is een klein land met veel hondenbaasjes. Veel steden kennen dan ook een aanlijn plicht. Tijdens het uitlaten moet uw hond aangelijnd zijn. De lengte van de riem bepaald u zelf. In bepaalde gebieden mag uw hond los lopen. Geeft u uw hond ook commando's als hij is aangelijnd?

Ruime keuze hondenlijnen met goede afwerking

De Leren hondenriemen zijn uitstekend afgewerkt. Leer wordt tijdens het gebruik soepel, maar verliest niet de kracht. Deze leren hondenlijnen zijn verkrijgbaar in naturel maar ook in met diverse kralen, studs of spikes. De hondenlijnen zijn veelal vaste lijnen. Dat houdt in dat deze niet verstelbaar zijn in lengte. Hondenriemen kopen, Bestel  online bij PeJediertotaal de hondenwinkel. Bekijk hier de leukste collectie hondenriemen.

Luxe mooie hondenriem

Een leren hondenlijn is een riem met een luxe uitstraling. De halsbanden zijn afgewerkt met kralen, studs of andere versiersels. Leren hondenlijnen hebben een klassieke, stoere of hippe uitstraling en zijn sterk. Diverse hondenriemen zijn er in verschillende breedtes verkrijgbaar. De breedte van de hondenriem bepaalt u aan de hand van de grote van de hond. De smallere hondenlijn heeft ook een kleinere haak. De meeste leren hondenlijnen zijn plat. Leren ronde lijnen hebben een chique uitstraling. De lijnen zijn leverbaar met een bijpassende halsband.

Welke Lengte honden lijn

Ook leren riemen zijn verstelbaar in lengte. Handig zodat u de riem in diverse situaties kunt gebruiken. In de stad houdt u de hondenlijn kort en in het park pakt u de volledige lengte. De meeste leren riemen zijn een korte hondenriem van 100 cm. tot 120 cm. Er zijn langere hondenriemen van 160 of tot zelfs 200 cm. Een hondenlijn waar uw hond vrij kan lopen. De lengte van de hondenriem is mede afhankelijk van de plaats waar u vaak loopt. In de stad is een korte leren riem voor de hond praktischer.

Hondenriem voor grote en kleine honden

De leren hondenriemen zijn er voor grote en kleine honden. De hondenlijn voor de kleine hondenrassen hebben een lichtere kleinere haak en zijn smaller. De leren hondenriemen voor grote honden zijn brede hondenlijnen met een sterke grote haak om een halsband of hondentuig aan te bevestigen.

Ontdek nog meer innovatieve hondenbenodigdheden online.

Beste hondenriem

Leren hondenriemen van de merken Doxtasy zijn van goede kwaliteit. Deze hondenlijnen hebben een goede afwerking en een sterk stiksel. Het handvat ligt goed in de hand. Dit komt door het zachte soepele leer. De riemen zijn gemaakt van eerste kwaliteit soepel leer. Leer wordt tijdens het gebruik soepeler. Op den duur zal de lijn iets uit uitrekken maar de sterkte blijft behouden. Veelal wordt er gekozen voor een leren hondenlijn. Op zoek naar de beste hondenriem voor het uitlaten van uw hond? Ontdek de ruime collectie. met korte hondenriemen of lange hondenlijnen van leer.

Bijpassende hondentuigen en hondenhalsbanden

Bij deze leuke riemen zijn bijpassende hondentuigen of hondenhalsbanden verkrijgbaar. Een halsband of tuig is afhankelijk van uw voorkeur en het gedrag van uw hond aan de lijn. Het uitlaten moet een prettig rondje samen wandelen zijn. In combinatie met een goed tuig heeft u controle over de hond. Een halsband is uitstekend geschikt voor honden die goed luisteren.

Poepzakjes

Voor een een leren hondenlijn is een poepzakhouder beschikbaar. Vergeet nooit meer een poepzakje. Een poepzakhouder bevestigd u makkelijk aan de hondenlijn. In veel gemeentes geldt een opruimplicht. Ook bij hondenspeeltuinen en uitlaatstroken is het ruimen niet alleen prettig maar ook een regel.

Bekijk ons assortiment hondenriemen.

Hondenriemen kopen? Een Leren hondenriem is geschikt voor het uitlaten van kleine en grote honden.