Schoenen

Schoenen

Hondenschoenen kopen? Honden lopen blootvoets of blootpoots beter gezegd. Waarom zou de hond een schoen dragen? Waarom draagt de mens een schoen? bescherm de poten van uw hond met een hondenschoen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Hondenschoenen; hondenpoten beschermen

Een Hondenschoen beschermt de gevoelige hondenpoten van uw hond. Vooral in de winter en met sneeuw is een hondenschoen aan te bevelen. Sneeuw tussen de tenen smelt maar bevriest weer. Dit veroorzaakt sneeuwballetjes tussen de tenen. Het lopen wordt zo pijnlijk. Ook de voetzolen zijn gevoeliger voor kloven en wondjes. Met pekel is dit erg pijnlijk en genezen de wonden minder snel. Maar ook in de zomer beschermt de hondenschoen de voetzolen bij het lopen over heet asfalt. Hondenschoenen voorkomen kloven en wonden en beschermen de hondenpoot. Hondenschoentje koopt u online bij PeJediertotaal.nl. Bekijk hier onze collectie hondenschoenen.

Gravel

Half verhard loopt prettig. Geen modder waardoor je continu vastgezogen wordt. Bij het lopen op gravel kunnen er kleine wondjes ontstaan in de voetzooltjes. Dit is pijnlijk voor de hond. Een honden schoen beschermt de voetzooltjes van uw hond en voorkomt dit soort problemen.

Blootvoets in de zomer

Honden lopen gewoon blootvoets. In de natuur is dat vaak ook niet zo'n probleem. Maar in de zomer als het heet is is het asfalt nog heter. Ga er zelf maar eens met blote voeten op staan. Honden die veel over het asfalt lopen lopen het risico de voetzolen kapot te lopen. Een honden schoen is dan een uitkomst.

Koude winterpoten

In de winter is een hondenschoen zeer praktisch. Honden met veel haren aan de poten kunnen veel ijs en sneeuw klonten ontwikkelen aan de poten. Met een honden schoen is dit probleem opgelost. En ligt er dan geen sneeuw tijden koud is een honden schoentje toch een goed idee. Er wordt vaak gestrooid met Pekel. Pekel is slecht voor de hond. Na de wandeling zal de hond willen gaan likken om de poten schoon te krijgen. Pekel is uiterst giftig. Denk daaraan wanneer u tijdens gladheid loopt.

Ontdek meer hondenbenodigdheden in onze online hondenshop.

Welke maat hondenschoen

Bepaal eerst de maat voordat u besteld. Een grote hond wil nog niets zegen over de breedte van de poot. Teken de maat van de poot af op papier. Laat uw hond met 1 poot op het papier staan. Til de poot van de hond op. Zo staat het volledige gewicht op de poot. Teken de beide zijde van de poot op het papier en meet dit op. Meet de voor en achterpoot. Dit verschilt nog wel eens een maat.

Bekijk onze volledige collectie hondenkleding

Met een hondenschoen beschermt u de poten van uw hond tegen stenen, pekel en heet asfalt.