Ezydog

Ezydog

Ezydog heeft een uitgebreide collectie nylon hondenartikelen. Ezydog is innovatief. Dit leuke sterke merk wil het uitlaten van uw hond zo makkelijk en comfortabel mogelijk maken.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Ezydog hondenproducten; Outdoor en kwaliteit

Ezydog hondenproducten zijn hondenriemen, hondenhalsbanden en hondentuigen die ontwikkeld zijn met als basis de outdoor ervaringen. De hondenartikelen van Ezydog zijn de meest comfortabele en functionele hondenbenodigdheden in de dierenspeciaalzaak. Ieder hondenartikel van Ezydog is tot in detail handgemaakt en dat zorgt ervoor dat ze er niet alleen goed uitzien, maar ook goed functioneren. Dit merk probeert altijd het contact met hond en baas zo comfortabel mogelijk te maken. Dit houdt in, veel zachte artikelen. Dit merk heeft oa hondenartikelen voor alle hondenrassen.

Kenmerken Ezydog Outlet

EzyDog heeft de volgende kenmerken

  • Hondenartikelen van top kwaliteit
  • Outlet op=op
  • Voor het uitlaten van kleine en grote honden
  • Hondenriemen, hondenhalsbanden, hondentuigen en meer
  • Mooie afwerking
  • Kleurrijke artikelen
  • Diverse maten leverbaar

Goedkope Hondenriem

Hondenriemen kopen? Ezydog hondenriemen zijn vooral sterke en erg praktische hondenlijnen voor het uitlaten van uw hond. Een Ezydog hondenriem is er voor het uitlaten van kleine en grote honden. Veel hondenriemen zijn in 2 breedtes te krijgen waardoor deze ook voor kleine honden niet te zwaar zijn en voor grote honden sterk. Ook de lengte varieert van 64 cm tot 500 cm. lang. Veel van de hondenriemen hebben een innovatief ontwerp. Zijn verstelbaar of hebben een schokabsorberende functie. Zo wordt het uitlaten van uw hond comfortabeler.

Goedkope Hondenhalsband

Ezydog hondenhalsbanden zijn sterk en gemaakt van nylon. Deze halsband is er in diverse uitvoeringen. De hondenhalsband is geschikt voor alle kleine tot grote hondenrassen. Ezydog heeft diverse sluitingen aan de halsbanden. Waaronder een dubbele ring waardoor de halsband extra sterk wordt. Of een halve slip halsband. Hondenhalsband kopen? Koop nu extra voordelig met korting een Ezydog Hondenhalsband.

Hondentas

Ezydog hondentassen zijn speciaal ontwikkeld met de hondentuigen als stevige basis. Een hondenrugtas kan gebruikt worden op hondenvakantie, wandelvakantie, tijdens hiking en tijdens gewone wandelingen. Tijdens het uitlaten raakt de hond zo meer energie kwijt. Dit is vooral gunstig voor honden die tijdens het normaal uitlaten nog niet moe thuis komen en meer uitdaging nodig hebben.

Hondenlampjes

Veilig uw hond uit laten met de hondenlampjes van Ezydog. Deze Adventure lights honden verlichting zijn er in 2 maten. Speciaal voor de kleine honden is er een kleine versie van de lampjes. Tijdens het uitlaten in het donker is het belangrijk dat uw hond zichtbaar is voor de overige weggebruikers. Met een hondenlampje is uw hond herkenbaar. Het uitlaten in het donker wordt zo een stuk veiliger.

Goedkoop Hondentuig van Ezy dog

Ezydog maakt het uitlaten van uw hond comfortabel met de hondentuigen van nylon. Met goed passende hondentuig laat u uw hond goed uit. Dit merk hondenartikelen heeft 3 hondentuigen. Deze hondentuigen zijn er voor kleine en grote honden. De hondentuigjes zijn ruim en goed verstelbaar. De Chest Plate heeft een borst stuk. Het Quick fit harnas is speciaal voor honden die niet houden van poten optillen tijdens het aan doen. Hondentuig kopen? Kies het hondentuig wat het beste bij u en uw hond past. Passend bij uw activiteiten.

Hondentuigen, hondenriemen, hondenhalsbanden voor alle honden. Ezydog heeft een praktisch assortiment hondenproducten voor kleine en grote honden, tegen een goede prijs, nu in de sale!