Zonnebrillen

Zonnebrillen

Honden zonnebril beschermt de ogen van de hond tegen te vel zonlicht of vuiligheid. Bestel uw honden zonnebril online.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina

Hondenzonnebril

Een hondenzonnebril, een Zonnebril voor de hond? Ja zeker. Ook honden hebben last van de felle zon. In deze catogorie vindt u hippe zonnebrillen voor uw hond. De brillen zijn stoer en modieus maar ook nog eens functioneel. Een honden bril is speciaal gemaakt voor honden die mee reizen in een cabrio of op de motor. Of gewoon omdat de zon te scherp is voor de hond, of op plekken waar de zon veel wordt weerkaatst.

Beschermende bril voor honden

Er zijn honden brillen met diverse soorten glazen. Er is gewoon blank glas voor het beschermen van de ogen tegen stof en vliegjes. Donker glas maakt het licht minder fel. Bekijk onze blog Reizen met de hond. Hierin vindt u meer tips voor het reizen met uw hond. Vooral tijdens het reizen op de fiets of op de motor is het beschermen van de ogen belangrijk. Gaat u echt naar plekken waar een felle zon is en vooral veel zon, dan beschermt een bril de ogen van de hond. Denk bijvoorbeeld ook aan plaatsen waar de veel reflectie is. Op het water of in de sneeuw kan schittering irriterend zijn voor de hondenogen. Honden kunnen dan gaan knijpen met de ogen, net als de baasjes. Een donkere hondenzonnebril maakt de zon en schittering minder fel aan de ogen. De hondenzonnebrillen zijn van het merk Dogoptics, van Doxtasy.

Medische aandoening

Sommige honden hebben een oogafwijking. Daarom knijpen ze erg hun ogen dicht en hebben ze vooral last van felle zon. Een zonnebril met donkere glazen is de zon minder fel aan de ogen van uw hond.

Ons assortiment outdoor hondenartikelen

Dit artikel valt onder onze collectie hondenartikelen

Een hondenzonnebril is een praktische honden accessoire die de ogen van uw hond beschermt.