• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening

Carnis hondenvoer

Hondenvoer van Carnis

Carnis hondenvoer is de basis van een gezonde hond. Carnis hondenvoeding bestaat uit uitsluitend de beste ingredienten. Het assortiment omvat koud geperste hondenbrok in normaal en puppy formaat, vers vlees en houdbare vleesworsten. Tevens heeft Carnis een uitgebreid assortiment hondensnacks.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 45


Carnis, terug naar de natuur

Carnis hondenvoer heeft als filosofie terug naar de basis, terug naar de natuur. De hond stamt af van de wolf en daar ligt dan ook de basis van Carnis hondenvoer. De huidige hond lijkt niet meer op de wolf, maar ze heeft nog steeds één ding gemeen, namelijk hun stofwisseling.

Carnis gaat ervanuit dat een gezonde hond (net als de wolf) die bijvoorbeeld werkt of een nest groot brengt, niet anders eet, maar meer eet. Goede hondenvoeding van hoge kwaliteit en zonder overbodige voedingsstoffen zorgen voor een fitte hond met een stevige ontlasting en een mooie glanzende vacht.

Hondenvoeding voor alle honden

Carnis hondenvoeding is geschikt voor honden van elke leeftijd. Een pup eet niet anders maar meer, om te kunnen groeien. Carnis heeft om die reden dan ook geen specifieke puppybrok. Voor iedere levensfase is Carnis hondenvoeding de juiste keuze, pup of senior hond. Oudere honden verbruiken minder energie dan jonge pups. Pups geeft u meer eten dan een volwassen hond. Een volwassen hond die veel aan hondensport doet, heeft meer nodig dan een volwassen hond die tijdens het uitlaten eens een extra sprintje trekt en verder niet in de hondensport actief is. Dit merk heeft natuurlijk hondenvoer in diverse smaken en vormen. 

Kenmerken hondenvoer

Dit merk heeft de volgende kenmerken

 • Carnis hondenvoer
 • Natuurlijke basis
 • Voor Pups, volwassen honden en senior honden
 • Koud geperste hondenbrok, vers voer en vleesworsten
 • Diverse smaken
 • Geen Granen - Tarwegluten vrij
 • Ook geschikt voor honden met obesitas, allegieen en overgevoeligheid voor bepaalde diersoorten
 • Uitsluitend natuurlijke ingredienten
 • Zonder toevoegingen van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Geen chemische antioxidanten of synthetische vitamines

Premium kwaliteit Koudgeperste hondenbrok

Voor de koudgeperste brokken van Carnis hondenvoer wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige ingredienten die bestaan uit 100% natuurlijke grondstoffen. Deze geperste hondenbrok heeft geen toevoegingen van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines. Dit kwalitatief hoogwaardig hondenvoeding bevat waardevole eiwitten. Daarnaast levert het voor de stofwisseling onmisbare essentiele omega 3 en 6 vetzuren. Deze hondenbrok wordt koud geperst. Door deze vorm van bereiding komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven de voedingsstoffen behouden.

De koud geperste Carnis brokken zijn een uitstekende basis voor een gezonde hond. Carnis hondenbrok is verkrijgbaar in 4 smaken te weten Kip/Rund, Lam/Sorghum, Konijn en Zalm. 4 heerlijke smaken, om af te wisselen of in combinatie met Carnis Vers Vlees. U kunt de Carnis brokken niet in 1 maaltijd combineren met Carnis Vers Vlees. Hier moet minstens 8 uur tussen zitten. Het kan dus goed s'morgens hondenbrok en s'avonds vers vlees. Maak de brok extra smakelijk met toevoeging van zalmolie. Gezond en extra aantrekkelijk voor uw hond.

TIP Krijgt uw hond droogvoer zorg er dan voor dat uw hond altijd beschikking heeft over vers en voldoende drinkwater.

Aanbevolen voedingsschema hondenbrok

Vuistregel voor het voeren van hondenbrok is ongeveer 1% van het lichaamsgewicht, afhankelijk van de activiteiten van de hond.

Gewicht hond (kg)          Brok per dag         
5 kg 60 gram
10 kg 120 gram
20 kg 240 gram
30 kg 315 gram
40 kg 360 gram
50 kg 450 gram
60 kg 480 gram

Pups mogen dubbele hoeveelheid voer, verdeeld over meerdere porties per dag. Afhankelijk van de activiteiten van de hond. Oudere minder actieve honden voer je minder dan de aangegeven hoeveelheid. Voer altijd met de "ogen"! Zorg voor voldoende vers drinkwater. 

Natuurlijke hondenworsten

Carnis heeft 2 smaken houdbare vleesworsten. Deze hondenworsten zijn graan vrij en bevatten geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Carnis hondenworsten bestaan uit orgaanvlees en vlees. Ideaal om in kleine blokjes of plakjes te snijden als beloning of tussendoortje. Carnis hondenvoer koopt u online bij pejediertotaal.nl, De dierenwinkel online. Bestel hieronder het beste voor uw hond, Carnis hondenvoer.

Vers Vlees

Carnis vers vlees voeding bestaat uit hoogwaardige ingredienten voor uw hond. Dit is een Nederlands product. De kwaliteit kan gegarandeerd worden door continu gebruik te maken van dezelfde leveranciers. Deze complete lijn hondenvoeding bestaat uit 6 diverse vleessoorten. Zo kunt u uw hond regelmatig een andere smaak voorzetten. Heerlijk voor de afwisseling, maar daarnaast heeft het ook belangrijke functie. Door de afwisseling worden tekorten aan bepaalde voedingsstoffen voorkomen.

Voedingsadvies Vers Vlees

Voor vers vlees goed voor een volwassen hond 20 gram per kilo lichaamsgewicht per dag, afhankelijk van de activiteiten van de hond. Voor pups tot 8 maand geldt 40 gram per kilo lichaamsgewicht. Ga uit van het huidige gewicht van uw pup. Tijdens de groei van de pup past u het aantal gram vlees per dag aan. Voer altijd met uw ogen.

Tip Vers Vlees: voor honden die nat voer krijgen, biedt uw hond regelmatig een kauwsnack om tandsteen te voorkomen.

Voedingssupplementen

Voor de ondersteuning van de gezondheid van de hond zijn er diverse aanvullende voedingssupplementen voor honden verkrijgbaar. Neem zalmolie of vloeibaar schapenvet. Maar ook zeewier en cranberry poeder.

Carnis Hondensnacks

Carnis heeft een ruim assortiment aan hondensnacks. Hondensnacks van carnis zijn op een natuurlijke wijze gedroogd. De hondensnacks zijn 100% natuurlijk zonder toevoegingen ed. Ook voor honden met een allergie is er een ruime keuze om af te wisselen in kauwsnacks of beloning voor uw hond. Denk aan kauwbotten, hondensnoepjes en veel meer. Bekijk het assortiment om uw hond te belonen met wat lekkers.

Ontdek meer hondenartikelen bij PeJediertotaal, online dierenwinkel met webshopkeurmerk.

Carnis heeft meer artikelen op natuurlijke basis.

Carnis hondenvoer heeft een natuurlijke basis zonder toevoegingen.