Kattenmeubel

Kattenmeubel

Uniek vormgegevens kattenmeubels. Een kattenmeubel is onmisbaar voor elke kat. Een combinatie van spelen, krabben en slapen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Kattenmeubels voor krabben, luieren en slapen

Een kattenmeubel is onmisbaar voor elke kat. Het is een veelzijdig meubel voor het krabben, slapen en luieren voor uw kat. Katten gebruiken een krabmeubel graag om krabben. Een kat krabt om de nagels te scherpen. Door het krabben aan een krabmeubel wordt eventueel viezigheid tussen de nagels weggehaald. De omhulsels die de nagels bedekken verdwijnen. Ook kunnen katten zo hun territorium markeren, door de geurklieren in hun poten. Met goed en strategisch geplaatste krabmeubel voorkomt u dat uw kat gaat krabben aan de bank of de kast.

Kenmerken katten meubelen

Deze katten meubelen hebben de volgende kenmerken

  • Diverse kattenmeubelen
  • Van oa MyKotty en BeOneBreed
  • Geschikt voor alle katten, kittens en senior katten
  • Verschillende vormen en maten
  • Voor krabben, luieren en slapen
  • Uitdagende meubelen voor uw kat
  • Krabmeubels van topmerken
  • Uniek kattenhuizen
  • Innovatieve kattenbenodigdheden in de leukste vormen
  • Voor de natuurlijke behoefte om te krabben, te luieren en te 

Waarom een krabmeubel

Een krabmeubel is noodzakelijk voor een kat. Een kat moet krabben. Om te oefenen om het lichaam te rekken en te strekken. Dit is goed voor de ontwikkelen van de spieren en souplesse. Een andere reden voor het krabben is de ontspanning van de kat. Het markeren van het territorium en de afstoting van de omhulsels van de nagels.

MyKotty kattenmeubels

MyKotty heeft leuke design meubels voor kleine en grote katten. Dit merk maakt unieke kattenmeubels om aan te krabben, op te luieren, te slapen of op te spelen. Deze moderne multifunctionele kattenmeubels zijn kattenspeelgoed, krabpaal en kattenbed in 1. De Mykotty wordt gemaakt van karton.

BeOneBreed kattenhuis

BeOneBreed heeft een uniek kattenhuis ontwikkeld, Katt3. Dit kattenhuis is makkelijk zelf in elkaar te zetten en kan uit gebreid worden met losse kubussen. Dit kattenhuis geeft uw kat de ruimte om te luieren, te krabben, te slapen en te spelen. Katt3 bestaat uit losse kubussen, katten kussens, kattenspeelgoed en een krabmat. Combineer eindeloos. Er is geen kattenhuis gelijk. Geen krabpaal meer voor uw kat, maar een echt eigen huis. Met de onbegrensde mogelijkheden van de Katt3 maakt u het kattenhuis waar elke kat van droomt.

Petstages

Petstages maakt leuke krabmeubels in diverse modellen. Dit speelgoed stimuleert het krabben en bevat catnip, om het voor de kat aantrekkelijk te maken.

Bekijk onze volledige collectie kattenbenodigdheden.

Er is een Kattenmeubel voor elke kat, ontdek onze unieke collectie.