• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenhalsband toebehoren kopen

Een halsband met een lichtje of poepzakjes. Handige artikelen tijdens het uitlaten. Halsbanden toebehoren voor elke hond groot en klein. Bekijk hier onze collectie toebehoren voor de halsband.


Hondenhalsband toebehoren

Hondenhalsband accessoires zijn praktische artikelen voor aan de hondenhalsband. Geschikt voor elke hond, groot op klein. Handige en praktische hondenartikelen voor onderweg. Een accessoire kunt u aan elke halsband hangen, een leren halsband of nylon halsband. In deze categorie vindt u niet alleen hondenspullen voor aan de halsband maar ook praktische hondenartikelen om mee te nemen tijdens het uitlaten.

Hondenverlichting

Hondenverlichting zijn hondenaccessoires die in diverse uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Deze hondenlampjes zijn geschikt voor alle honden. Een led lampje aan de halsband zorgt er voor dat uw hond zichtbaar is in het donker. Tijdens het uitlaten van uw hond in de donkere maanden laten ledlampjes uw hond opvallen. Niet alleen voor de baas maar ook voor de mede weggebruiker. Handig als uw hond toch los loopt in het donker, zo weet u weet waar uw hond is. Er is een ruime keuze uit grote maar ook uit diverse kleuren licht. Elk licht heeft een ander effect en de ene kleur is beter zichtbaar dan de andere. We hebben voor u een vergelijk/review geplaats over hondenlampjes.

Tijdens het wandelen

Altijd een goede timing. uw hond doet net die grote drol niet in de goot of berm maar op de stoep. Met een hondenpoepzakje ruimt u de hondendrol makkelijk op. Poepzakjes zijn vaak  ook verplicht. U kunt de hondenpoep netjes opruimen, zonder uw handen vies te maken. Het poepzakje gooit u weg in de afvalbak. Honden poepzakjes zijn makkelijk mee te nemen in den poepzakhouder. Deze poekzakhouders zijn makkelijk aan de hondenriem bevestigen. Met de Beco Things eco vriendelijke poepzakjes bent u milieuvriendelijk bezig.

Vers drinkwater

Bij een lange wandeling is het heerlijk om verkoeling te zoeken in de vorm van een verkoelende slok water. Voor hond en baar. Honden hebben water nodig. Bij warm weer is het verstandig om water mee te nemen voor u en uw hond. Zo kunt u uw hond even laten afkoelen zijn dorst lessen. Er zijn verschillende draagbare drinkbakken voor uw hond.

Bekijk onze collectie hondenhalsbanden.

Merken halsband hond accessoires

We bieden de volgende merken aan

Ontdek onze volledige collectie hondenbenodigdheden in onze online dierenwinkel.

Hondenhalsband accessoires zijn handige artikelen voor tijdens het uitlaten.