Truien

Truien

Een Hondentrui houdt de hond behaaglijk warm. Honden met een vacht zonder onderwol, kleine honden of oudere honden beschermt u met deze hondenkleding tegen onderkoeling. Ontdek de mooiste hondentruien in onze online dierenwinkel.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Hondentrui beschermt honden tegen kou

Een Hondentrui beschermt de hond bij koud weer. Hondentruien zijn heerlijke comfortabele hondenkleding welke ook uitstekend geschikt is voor oude of zieke honden. Ook honden met een korte vacht hebben baat bij een heerlijke warme hondentrui. Veelal hebben vooral kleine honden met een korte vacht of geschoren vacht last van de kou. Ook hondenrassen zonder onderwol, kleine haren waardoor er een extra laagje ontstaat die warmte vast houdt, hebben eerder last van kou. Een heerlijke warme hondentrui werkt dan als een extra vacht. Met onze heerlijke warme huiskamers en echte huishonden is het voor de hond niet zo belangrijk meer om in de herfst een dikke vacht aan te maken. De natuur past zich aan en uw hond verhaart nog wel, maar de vacht is minder dik en minder warm dan honden die echt buiten leven. Buiten wordt het nog wel koud. Een hondentrui is dan geen overbodige luxe.

Fleece is ademend en zacht. Hondentruien van fleece is comfortabel om te dragen tijdens koude droge dagen in de herfst, winter of lente ochtenden. Een Hondentrui is  er in veel kleuren, maten en uitvoeringen. Voor kleine en grote honden. Bestel online de leukste fleece hondentruien.

Leestip Keuzehulp hondenkleding

Kenmerken hondentruien

Hondentruien is hondenkleding met de volgende kenmerken

  • Hondenkleding van zachte comfortabele stof
  • Hondenproducten van diverse merken als Doxtasy & Doggy Dolly
  • Gemaakt van comfortabel fleece of zacht gebreid katoen
  • Voor kleine en middelgrote honden
  • Diverse modellen functionele beschermende hondentruien

Honden truien voor klein en groot

Hondentruien zijn speciaal ontworpen voor honden die bescherming nodig hebben tegen koude weersomstandigheden. Oude, zieke honden en honden met een korte dunne vacht of geschoren vacht koelen vaak te snel af tijdens koude omstandigheden. Hondenkleding in de vorm van een trui is als een tweede vacht die uw hond extra warmte geeft. Deze functionele hondentruien zijn verkrijgbaar voor kleine en grote honden.

Ontdek meer praktische hondenbenodigdheden

Beschermende hondenkleding

Het aankleden van de hond is tegenwoordig een hippe. Kleurrijke hondenkleding in de vorm van broekjes en jurkjes. Sommigen vinden het smakeloos en ongepast. Er bestaan dan ook 2 soorten hondenkleding. De aankleed kleertjes die meer ter vermaak is. En functionele beschermende hondenkleding. In het laatste geval het aankleden van een hond heeft wel degelijk een functie. Functionele hondenkleding is bestemd om de hond te beschermen. Het aankleding is alleen voor het leuke maar is niet functioneel. De huishond heeft niet meer de beschemende vacht die de hond warm houdt. Met een hondentrui beschermt u de hond tegen koude temperatuur.

Een hondentrui beschermt niet tegen nattigheid. Tijdens regen en sneeuw raden wij u een hondenjas aan.

Diverse merken hondentruien

Er is genoeg keuze uit diverse merken hondenkleding. Zo hebben we in onze collectie; Doxtasy, 51DN, Ruffwear, Ezydog en Doggydolly. Uitstekende kwalitiet voor kleine en grote honden.

Juiste maat voor uw hond

Hondentrui kopen? Voor het bepalen van de juiste maat meet u uw hond. Er bestaat geen standaard hond. De hondentruien hebben wel een eigen standaard. Bij het bepalen van de maat gaat u meer uit van de borstomvang dan van de ruglengte. Is de rug iets te kort is dit niet hinderlijk, hooguit optisch iets minder mooi. Maar de honden trui houdt uw hond wel warm. Is de trui te groot dan struikelt de hond er over. En een te kleine trui voor uw hond past zo wie zo niet. Meet uw hond voordat u besteld.

Hondenkleding kopen? Wij hebben ook goedkope hondenkleding in diverse maten en uitvoeringen.

Bekijk onze volledige collectie hondenkleding

Dunne vacht, oude of zieke hond? Een hondentrui is functionele hondenkleding die uw hond beschermt tegen de koud.