• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Honden Uitlaat accessoires


Uitlaat accesoires voor aan de hondenriem

Er zijn veel honden accesoires voor aan de hondenriem. Handige hondenartikelen die u kunt gebruiken tijdens het uitlaten van uw hond. Hieronder een aantal praktische voorbeelden:

hondenlampjes

Hondenlampjes zijn er in meerdere vormen en uitvoeringen. Deze lichtjes zijn geschikt voor kleine en grote honden. Een ledlampje aan de halsband maakt de hond zichtbaar in het donker. Vooral tijdens het uitlaten in het de avond of vroege ochtend kan het handig zijn om de hond met een ledlampje duidelijker zichtbaar te laten maken. Niet alleen voor de mede weggebruiker maar ook voor u, zodat u weet waar uw hond is. Voor het kiezen kijkt u ook naar de kleur van het licht. Het effect van de kleur en de zichtbaarheid. We hebben voor u een vergelijk/review geplaats over hondenverlichting. Of ontdek alle hondenlampje in onze online dierenwinkel.

Handig voor tijdens het uitlaten

Daar sta je dan, snel de deur uit, en uw hond doet net die grote drol middenop de stoep. Hoe ruimt u dat nu zo makkelijk op. Handig en soms ook verplicht; poepzakjes. U kunt de hondenpoep netjes opruimen, zonder uw handen vies te maken. Het poepzakje gooit u weg in de afvalbak. Hondenpoepzakjes zijn soms lastig om mee te nemen. Met de poepzakhouders heeft u altijd een poepzakjes bij de hand. deze honden poepzakjes kunt u aan de hondenriem bevestigen. En met de eco vriendelijke poepzakjes van Beco things bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Er zijn accesoires van Ezydog, Becothings, Orbiloc, H204K9 en Territory.

Water

Tijdens de lange wandelingen is verkoeling heerlijk. Honden hebben water nodig. Vooral tijdens warme dagen is het handig wat water mee te nemen. Zo kunt u uw hond even laten afkoelen zijn dorst lessen.

Uitlaat accesoires voor aan de hondenriem zijn praktische honden accessoires, geschikt voor elke hond.