• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Outward Hound De leukste uitdagende hondenartikelen


Outward hound hondenspeeltjes en meer

Outward Hound heeft diverse prijzen gewonnen met uniek ontworpen hondenspeelgoed en voerbakken. Het merk heeft diverse producten van hondenspeelgoed tot voerbakken. Praktische doordacht design. 

Dit merk heeft de volgende kenmerken

  • Innovatieve hondenartikelen
  • Geschikt voor alle hondenrassen
  • Hondenspeelgoed en voerbakken
  • Uitstekende kwalitiet
  • Doordachte vormgeving

Voor grote en kleine honden

Dit leuke merk heeft artikelen voor grote en kleine honden. Diverse uitvoeringen voor knuffel honden of sterke bijters.

hondenspeelgoed

Vrolijk en duurzaam hondenspeelgoed voor kleine en grote honden. Er zijn leuke hondenpuzzels en zachte bottle buddies voor uren speelplezier. Hondenspeelgoed houdt uw hond actief en voorkomt verveling. Er zijn diverse vormen, maten en uitvoeringen in vrolijke hippe kleuren. Hondenspeelgoed van goede kwaliteit voor veel plezier voor hond en baas

Hondentas

Hondentas neemt u uw pup of kleine hond makkelijk mee de stad in. De makkelijke en stevige hondentas is goed afgewerkt en comfortabel om te dragen.

Voerbakken

Heeft uw hond binnen noodtime zijn voerbak leeg? schrokt uw hond erg veel? De voerbakken zorgen voor minder schrokken en zorgt voor uitdaging voor uw hond. In de natuur is een dier de hele dag bezig om voldoende voedsel te verzamelen. Uw huisdier heeft binnen enkele minuten zijn portie staan en kan aanschuiven aan tafel. Door van het eten weer een uitdaging te maken voorkomt u verveling en daagt u uw hond uit meer te werken voor zijn eten. Slo Bowl van Dog Games is een voerbak en hondenspeeltje ineen. Uitstekend geschikt voor honden die te snel eten of snel verveeld zijn. De Slow Bowl is er voor kleine en grote honden.

Dit merk heeft hondenartikelen voor alle hondenrassen.

Ontdek onze andere merken hondenartikelen

Outward hound zijn innovatieve praktische hondenspullen voor grote en kleine honden.