4lazylegs

4lazylegs

De 4LazyLegs reistas hond is de hondentas met een uniek design. Neem uw hond makkelijk mee de stad in. Ontdek de leukste hondendraagtas voor uw hond.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

Hondentas van 4lazylegs

4lazylegs hondentassen maakt draagzakken voor huisdieren. Deze leuke hondentas is sterk en heeft een praktisch design. Deze hondentassen zijn op meerder manieren te dragen. Zowel op de buik als op de heup. Het is geschikt voor pups en kleine hondenrassen. Met een hondendraagtas socialiseert u de hond, zonder dat het onder de voeten wordt gelopen in een drukke menigte. Het merk heeft diverse uitvoeringen van de hondentas. De Lazy Legs draagtassen zijn er niet alleen voor honden maar ook geschikt voor katten en andere kleine huisdieren.

Kenmerken 4 lazy legs

Dit merk heeft de volgende kenmerken

  • 4lazylegs dierbenodigdheden voor honden, katten en andere huisdieren
  • Goede afwerking
  • In diverse kleuren
  • Leverbaar in 2 maten
  • Praktisch ontworpen hondentas
  • Voor kleine honden tot 15 kilo

Voor honden en andere huisdieren

Deze draagtassen zijn geschikt voor honden en andere kleine huisdieren tot 15 kilo. Er zijn diverse hondentassen verkrijgbaar. Deze lazylegs tassen zijn honden tassen in een hippe uitvoering met een neutrale kleuren stelling. Hondendraagtassen van 4Lazylegs zijn sterk en hebben een uitstekende afwerking.

Dit merk heeft hondenartikelen en voor alle kleine rassen.

Uitvoeringen hondentassen

De 4lazy legs pocket canvas hondendraagzak is vekrijgbaar in 4 kleuren. Deze hondentas is er voor honden of huisdieren tot 15 kilo. De pocket canvas is gemaakt van sterk canvas.

De 4lazy legs canvas XS draagtas is er ook voor kleine honden tot 7 kilo. Deze hondentas is een kleine uitvoering van de pocket canvas. Het model is het zelfde, alleen het formaat is een stuk kleiner.

Naast de canvas uitvoering heeft de lazylegs nog een nylon hondendraagzak. Deze tas is prakisch, even sterk maar makkelijk afneembaar.

Ontdek onze andere merken hondenartikelen

4lazylegs is een praktische hondentas die u op verschillende manieren kunt dragen.