Multi / Rollijn

Multi / Rollijn

Multifunctionele hondenriemen in de vorm van rollijn of verstelbare hondenlijn. Een rollijn of verstelbare hondenriem is praktisch in gebruik en geschikt voor het uitlaten van alle honden. Hondenriem kopen? Ontdek de collectie multifunctionele hondenriemen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
 1. Wigzi retractable Gel Leash hondenriem-Small Wigzi retractable Gel Leash hondenriem-Small
  -39%
  Wigzi hondenriem retractable Gel Leash - Small
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 25,99 Speciale prijs € 15,95
 2. Wigzi Retractable Gel Leash hondenriem-Medium Wigzi Retractable Gel Leash hondenriem-Medium
  -33%
  Wigzi hondenriem rollijn Gel -Medium
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 29,99 Speciale prijs € 19,95
 3. Flexi Classic Rollijn cord + Rebel Petz Cover Up
  Rating:
  0%
  Vanaf € 16,95
 4. WAW Easy Dog Walk
  Rating:
  0%
  Vanaf € 18,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina

Praktisch hondenriem

Een Hondenriem met een dubbele functie. Multi functioneel, Rollijn of met een extra functie die het uitlaten makkelijker maken. Praktische hondenriemen maken het uitlaten van uw hond plezieriger. Een goede hondenriem zorgt voor minder stress tijdens het uitlaten en geeft u goede controle over uw hond. Voor de juiste keuze kijkt u eerst naar de gewenste lengte en breedte.

Hondenriemen met verstelbare lengte

Veelzijdige hondenriemen zijn er in diverse vrolijke kleuren. De riemen zijn verstelbaar in lengte of met een extra handvat. Of tover het handvat om tot een riem voor om uw middel. Hondenriem koopt u online bij PeJediertotaal. Bekijk hier de unieke collectie hondenriemen.

Hondenriem voor 2 honden

Het lopen met 2 honden is soms lastig. 2 handvaten elk in 1 hand. Met een hondenriem voor 2 honden is het veel handiger om twee honden tegelijk uit te laten. Wigzi hondenlijnen zijn er voor het uitlaten van 2 honden, groot en klein.

Honden Riem met extra handvat

Veel multifuncionele hondenriemen hebben bij de bevestiging van de halsband een extra handvat. Dit handvat geeft u meer controle over de hond. Gebruik dit handvat van de honden riem tijdens het oversteken of bij de ontmoeting van een andere hond. Ook bij druk verkeer op een smalle stoep is het handig dit extra handvat aan het begin van de hondenriem te gebruiken.

Rollijn; flexibele lengte

Rollijnen zijn ideaal voor gebruik in de stad. Kort waar dat nodig is en langer waar dat kan. Een rollijn kan in lengte aangepast worden na wens. Rollijnen zijn de multi hondenriemen bij uitstek. Deze hondenriemen worden veel gebruikt bij het uitlaten van kleine en grote honden.

Schokabsorberende hondenlijn

Een enthousiaste hond die voor u het weet een ruk aan de hondenlijn. Dit is vaak onschuldig maar wel erg belastend voor uw schouder en arm. Er zit vaak geen kwaad in maar voordat u kunt corrigeren staat de hondenriem al gespannen en ligt u bijna omver. Een schokaberende hondenriem vangt de eerste ruk op zodat uw schouder en arm niet belast wordt. Na de eerste reactie kunt u de hond snel corrigeren met een commando. De WAW Easy Dog Walk is een ideale oplossing om aan een gewone hondenlijn een schokabsorberende en reducerende functie toe te voegen.

Hondenriem voor hardlopen

Ook voor het hardlopen is een speciale hondenlijn ontwikkeld. Naast een schokabsorberend gedeelte is deze hondenriem voorzien van een verstelbaar handvat die als heupgordel gebruikt kan worden. Zo bent u vrij in uw bewegingen. Kijk bij het aanschaf van de hondenriem welke lengte en weerstand bij u en uw hond past. Meer informatie over de hardloopriemen.

Welke lengte hondenriem

Welke lengte is het beste tijdens het aangelijnd uitlaten. Ook multfunictionele hondenriemen zijn in diverse lengtes verkrijgbaar. Bedenk van tevoren goed wat voor u en uw hond ideale lengte is tijdens het uitlaten. Dit is natuurlijk zeer persoonlijk en afhankelijk van uw hond en de omgeving waar u de hond vaak uitlaat. Ezydog heeft een collectie makkelijk verstelbare hondenlijnen. Wigzi rollijnen zijn taploos verstelbaar. Rollijnen zijn de meest verkochte hondenriemen voor het uitlaten van honden.

Bekijk ons assortiment hondenriemen.

Praktische Wigzi hondenlijnen

Wigzi heeft een collectie praktische hondenlijnen zoals rollijnen en hondenriemen voor het uitlaten van 2 honden tegelijk. Goede comfortabele hondenriemen voor het uitlaten van kleine en grote honden.

Sterke hondenriem voor grote honden

Tre Ponti heeft speciaal voor grote en sterke honden speciale hondenriemen. U kunt uw hele hand door het handvat steken en het handvat om de pols dragen. Met de hand houdt u de hondenriem vast. Dit biedt een sterkere houvast aan de hondenlijn waardoor deze niet zo snel los kan schieten doordat de hond een ruk geeft.

Leestip Hondenriemen voor grote honden

Ontdek nu onze volledige collectie multi hondenriemen en rollijnen voor het uitlaten van kleine en grote honden.