Verzorging

Subcategorieën

Verzorging

Honden verzorging maakt een deel uit van de dagelijkse verzorging van uw hond. Denk aan hondenshampoo's tot poot en wondverzorging. Controleer uw hond ook op teken, en verwijder deze met een tekentang of tickkey.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
 1. Carnis Teer Shampoo vachtverzorging
  Rating:
  0%
  Vanaf € 8,00
 2. Carnis Nertsolie Conditioner
  Rating:
  0%
  Vanaf € 8,00
 3. Witte vacht conditioner
  Rating:
  0%
  Vanaf € 8,00
 4. Carnis Vlo Shampoo
  Rating:
  0%
  Vanaf € 9,50
 5. Carnis kruiden shampoo vachtverzorging
  Rating:
  0%
  Vanaf € 8,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina

Verzorging van uw hond

Hondenverzorging is belangrijk. Denk aan vachtverzorging, pootverzorging  en meer. Hondenborstels, hondenshampoo's en verzorgende zalf vindt u hier. Bekijk ons unieke assortiment hondenverzorging producten voor uw hond.

Vachtverzorging

Hondenshampoo houdt de vacht van uw hond gezond. De vacht beschermt de hond tegen invloeden van buitenaf. Begin wel aan de binnenkant; de hondenvoeding. Vanuit de binnenkant werkt u aan de gezondheid van uw hond. Dat resulteert in een gezonde glanzende vacht. Die vacht houdt u schoon door te borstelen en uw hond te wassen met een hondenshampoo.

Hond in de rui

Een hond is in de rui is de periode dat u elke dag stofzuigt en elke dag denkt dat u al weken geen stofzuiger heeft aangeraakt. De rui is de peiode dat de vacht vernieuwd.; Niet iedere hond heeft dezelfde rui periode. Om zo snel mogelijk door de rui periode heen te komen wast u tijdens de rui de hond wekelijks met een goede hondenshampoo. Of borstel met de speciale Slicker borstel van Hugs voor een snellere verharing.

Hondenshampoo op natuurlijke basis

Bij hondenverzorging hoort ook honden shampoo. Speciaal voor honden. Aangepast aan de behoefte van diverse vacht soorten. Carnis heeft een hondenshampoo ontwikkeld op natuurlijke basis. Puur natuur, geen toevoegingen. Hondenshampoo is er in verschillende soorten. Stem de hondenshampoo af op de vacht van uw hond. Hondenverzorging is er voor elke hond.

Voedingssupplementen

Gebruik ter ondersteuning van de gezondheid van uw hond voedingssupplementen. Denk aan het ondersteunen van een gezonde vacht en gezonde gewrichten.

Teken

Teken zijn ziekteverwekkers. Controleer uw hond regelmatig op teken. Vaak zoeken de teken bekende plekjes op. Achter de oren en in de liezen zijn bekende plekjes. Vooral de ziekte van lyme is een bekend risico dat over wordt gedragen door teken. Verwijder teken met een tekentang. Gebruik nooit geen alcohol oid.

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen.

Hondenverzorging is belangrijk voor een gezonde hond.