Merken

Subcategorieën

Dierenwinkel met praktische topmerken

PeJediertotaal is de online dierenwinkel met de leukste, makkelijkste en meest praktische dierbenodigdheden voor uw huisdier, zoals hondenartikelen en kattenbenodigdheden. Onze topmerken hondenartikelen en kattenbenodigdheden staan voor goede kwaliteit met een uitstekende prijs.

Kenmerken dierenbenodigdheden

Onze dierenbenodigdheden hebben de volgende kenmerken

  • Hondenartikelen en kattenbenodigdheden van topmerken
  • Diverse innovatieve artikelen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Voor alle honden en katten
  • Bekende top merken en vernieuwende nieuwe merken
  • Diverse artikelen voor hond en kat
  • Voor binnen- en buitenshuis
  • Van hondenmand tot kattenhuis en hondenriem tot kattentuig
  • Duurzame dierenbenodigdheden

Bekijk onze volledige collectie dierenbenodigdheden.

Innovatieve huisdierartikelen voor hond en kat

We maken een bewuste keuze in merken. Ons assortiment bestaat uit bijzondere innovatieve artikelen. Deze artikelen hebben een praktisch en functioneel ontwerp voor uw hond en kat. De kwaliteit en duurzaamheid van onze dierbenodigdheden staan voorop. Bekijk nu onze merken.

Meer over het houden van huisdieren vindt u op LICG.

Hondenartikelen voor alle hondenrassen

Voor honden zijn er topmerken met innovatieve artikelen. Stuk voor stuk staan deze topmerken voor kwaliteit. Hierbij vindt u diverse artikelen.

Hondenbedden, hondenmanden en hondenkussens

Voor een heerlijke Slaapplaats voor uw hond kunt u kiezen uit diverse merken hondenbedden. Wij bieden een ruime keuze aan hondenmanden en hondenkussens van oa Scruffs en Rebel Pets en 51Degrees north. Voor kleine en grote honden zijn er hondenkussens en hondenmanden in vele vormen en maten. In bonte kleuren of mooie neutrale kleurstelling.

Benches & autozitjes

Voor in de auto is het handig om uw hond in een bench mee te nemen. Een bench is ook een ideaal rustplaats voor uw hond in een vreemde omgeving. Denk aan een hondenshow of agility wedstrijd. Bij ons vindt u benches van Maelson. Ook zijn er autozitjes en reisbench van Doxtasy.

Hond uitlaten; Hondenriemen hondenhalsbanden en hondentuigen

Voor het uitlaten van uw hond is er veel keuze uit diverse hondenriemen, halsbanden en hondentuigen. Er zijn leren Hondenriemen en hondenhalsbanden van Doxtasy. Een unieke collectie van een goede kwaliteit leer met diverse versieringen als kralen, studs en spikes. Ezydog en Wolfgang maken sterke nylon hondenriemen voor het uitlaten van kleine en grote honden. Er zijn ook hondenriemen en hondentuigen van Tre Ponti en Ezydog. Wigzi heeft een unieke collectie comfortabele en praktische hondenlijnen en rollijnen. Naast comfort voor de hond geeft Wigzi ook de baas comfort door een zacht handvat aan de hondenlijnen. Wolfgang heeft kleurrijke halsbanden en hondenriemen. Door het patroon is elke halsband of hondenlijn uniek! Wolfgang kenmerkt zich door diverse patronen die past bij elke hond.

Hondenspeelgoed

Hondenspeeltjes zijn er in overvloed. Er is zoveel te kiezen. Voor het juiste hondenspeeltje kijkt u eerst wat uw hond leuk vindt. Daarnaast kiest u vooral ook de juiste maat. Er is hondenspeelgoed van Jolly, Busy Buddy en Zogoflex.

Drinkbakken en voerbakken

Drinken is net als voor de baas ook belangrijk voor uw huisdier. Soms is drinken niet altijd makkelijk. Voor thuis is er een drinkfontein. Deze stimuleert het drinken door stromend water. Dit nodigt uit om meer te drinken en geeft uw huisdier fris water. Er zijn drinkfonteinen zijn er van Drinkwell en Torus. Voor onderweg is er oa. Kurgo, popware for pets en RoadRefresher.

Kattenbenodigdheden voor alle kattenrassen

Voor katten krijgen we steeds meer artikelen. Ook hier staat innovatie en praktische ontwerpen voorop. We hebben een mooie collectie kattenmanden van Tramps en kattennesten van CanadianCat Company . Kattenspeelgoed van Frolicat en Petstages.  kattenluikjes van Staywell en kattenmeubels myKotty.

PeJediertotaal, de online dierenwinkel met dierbenodigdheden, kattenartikelen en hondenartikelen.