Orbiloc

Orbiloc

Orbiloc maakt kwaliteit, innovatief en uiterst functionele hondenlampjes. Orbiloc hondenverlichting is robuust, sterk en duurzaam. Veiligheid en gezien worden met de Orbiloc Dog Dual.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

Veiligheid met Hondenlampjes

Orbiloc is een kwalitatief uitstekend merk hondenverlichting die sterke, multifuncionele hondenlampjes maakt. Deze unieke honden verlichting in de vorm van een hondenlampje zorgt voor het veilig uitlaten van uw hond in het donker. Honden verlichting is er voor de hond en zijn baas. Gezien worden is belangrijk in het donker. De Dog Dual van Orbiloc is een fel hondenlampje De lens van het Dog Dual hondenlampje heeft een uniek ontwerp. Deze lens in combinatie met LED-Technologie zorgt voor een goede verspreiding van het licht. Met de Orbiloc hondenverlichting bent u ook in het donker zichtbaar voor andere verkeersdeelnemers. 

Voordelen Orbiloc hondenverlichting

Orbiloc honden verlichting zijn hondenartikelen met de volgende kenmerken

 • Orbiloc hondenverlichting
 • Waterdichte led verlichting
 • Lichtgewicht
 • Voor zichtbaarheid in het donker
 • Hondenlampjes voor kleine en grote honden
 • Ook voor honden met een lange vacht
 • Grote zichtbaarheid door speciale lens
 • Diverse kleuren voor de diverse doeleinden
 • Voor extra veiligheid
 • Geschikt voor het uitlaten van uw hond in het donker
 • Diverse kleuren verkrijgbaar
 • Uitstekende kwaliteit

Dog Dual ledlampje voor honden

Het Dog Dual hondenlampje van Orbiloc heeft een zichtbaarheid van maar liefst 5 km. Het ledlampje is speciaal ontwikkeld voor het veilig uitlaten van uw hond bij slecht zicht. U heeft een keuze uit 7 kleuren. Elke kleur heeft een specifieke eigenschap. Geel is bijvoorbeeld het beste te zien. Terwijl rood wordt geassocieerd met gevaar. Verkeersdeelnemers besteden meer aandacht aan deze kleur. De lampjes zijn waterdicht en kunnen tegen een stootje. Speciaal voor de Dog Dual is er een Clip en een servicekit ter vervanging van de batterij.

Ook voor langharige honden

Voor honden met een lange vacht is een hondenlampje aan de halsband vaak niet zo doeltreffend. Het lampje gaat schuil achter de lange vacht. Plaats in dat geval het lampje bovenop een hondentuig of aan de hondenriem zelf (als uw hond toch alleen aan de riem loopt.) Ook kunt u gebruik maken van een clip zodat de honden verlichting niet direct in de vacht hangt maar er onder. Een voordeel van een clip is dat er veel beweging in de honden verlichting zit. Dit valt meer op.

Dit merk heeft hondenbenodigdheden voor alle hondenrassen.

Goed zichtbaar - veilig tijdens het uitlaten

Bewegende objecten worden sneller waargenomen. Daarom valt een knipperend lampje sneller op dan een lampje dat constant brand. Bij het bepalen van afstand en positie is een constant brandend hondenlampje beter. De Orbiloc Dog Dual honden verlcihting is makkelijk en eenvoudig te wisselen van knipperend naar constant licht. Kies de stand die wenselijk is.

Er zijn diverse hondenlampjes met elk hun eigen sterke punten voor het veilig uitlaten van uw hond. Lees onze blog vergelijk hondenlampjes

Bekijk de volledige collectie honden verlichting.

Hieronder de video van de Orbiloc Dog Dual hondenlamp.

Ontdek onze andere merken hondenartikelen

Orbiloc hondenverlichting zijn een praktisch maar vooral veilig hondenlampje voor het zichtbaar uitlaten van uw hond tijdens het donker.