• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Pluche hondenspeelgoed

Pluche hondenspeelgoed is zacht en knuffelig. Een heerlijk knuffeldier voor in de mand om mee te slapen. Pluche hondenspeelgoed koopt u makkelijk online bij de dierenwinkel. Bekijk ons leuke assortiment pluche hondenspeelgoed.


Zachte hondenspeeltjes

Pluche hondenspeelgoed is er in diverse soorten en maten. Voor urenlang speelplezier. Van pluche knuffels tot traktatieballen. Uniek is de Skinneeez, hondenspeelgoed gemaakt van zacht plush, maar zonder vulling. Pluche hondenspeeltjes koopt u online bij PeJediertotaal.nl - Online dierenwinkel

Zijn hondenspeeltjes van pluche het juiste hondenspeelgoed voor uw hond? Bekijk onze blog Juiste hondenspeeltje voor uw hond. Deze pluche hondenspeeltjes zijn niet geschikt voor echte slopers. Hiervoor kiest u een speeltje uit de categorie sterk hondenspeelgoed

Uniek hondenspeelgoed

Niet elke hond kauwt en sloopt zijn hondenspeeltjes. Sommige honden vinden zacht hondenspeelgoed helemaal het einde. Ze kunnen er uren mee spelen. Veel honden gebruiken pluche speelgoed als prooi. Ze schudden het speelgoed heen en weer. Zorg voor de juiste grote.

Met of zonder piep

Veel pluche hondenspeeltjes bevat een piep. De piep simuleert de prooi die nog geluid geeft. Niet iedere hond kan dat waarderen. Enkele honden worden zelfs gefrustreerd en houden niet op voordat de piep is verdwenen. Voor andere honden is het een stimulans om met het speeltje te spelen.

Enkele merken pluche hondenspeeltjes zijn:

  • Skinneeez
  • Westpaw Zogoflex

Spelen onder toezicht

Laat uw hond nooit alleen met een speeltje spelen. Houdt toezicht. Mocht er iets mis gaan kunt u altijd ingrijpen. Sommige honden zijn niet te stoppen en moeten worden afgekapt. Hondenspeelgoed is om te spelen en geen kauwitem. Begint de hond echt te kauwen op het hondenspeelgoed, neem het dan weg en biedt de hond een kauwbot aan.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Pluche hondenspeelgoed zijn zachte hondenspeeltjes voor kleine en grote honden.