Pluche

Pluche

Pluche hondenspeelgoed is zacht en knuffelig. Een heerlijk knuffeldier voor in de mand om mee te slapen of 1 met een piep voor een schud spelletje. Bekijk ons leuke assortiment pluche hondenspeelgoed.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
 1. Skinneeez Plush Eekhoorn kort Skinneeez Plush Eekhoorn kort
  -12%
  Skinneeez Plush hondenspeelgoed Eekhoorn kort
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 5,99 Speciale prijs € 5,25
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina

Zachte hondenspeeltjes

Pluche hondenspeelgoed is er in diverse soorten en maten. Voor urenlang speelplezier. Van pluche knuffels tot traktatieballen. Uniek is de Skinneeez, hondenspeelgoed gemaakt van zacht plush, maar zonder vulling. Pluche hondenspeeltjes koopt u online bij PeJediertotaal.nl - Online dierenwinkel

Zijn hondenspeeltjes van pluche het juiste hondenspeelgoed voor uw hond? Bekijk onze blog Juiste hondenspeeltje voor uw hond. Deze pluche hondenspeeltjes zijn niet geschikt voor echte slopers. Hiervoor kiest u een speeltje uit de categorie sterk hondenspeelgoed

Uniek hondenspeelgoed

Niet elke hond kauwt en sloopt zijn hondenspeeltjes. Sommige honden vinden zacht hondenspeelgoed helemaal het einde. Ze kunnen er uren mee spelen. Veel honden gebruiken pluche speelgoed als prooi. Ze schudden het speelgoed heen en weer. Zorg voor de juiste grote.

Met of zonder piep

Veel pluche hondenspeeltjes bevat een piep. De piep simuleert de prooi die nog geluid geeft. Niet iedere hond kan dat waarderen. Enkele honden worden zelfs gefrustreerd en houden niet op voordat de piep is verdwenen. Voor andere honden is het een stimulans om met het speeltje te spelen.

Enkele merken pluche hondenspeeltjes zijn:

 • Skinneeez
 • Westpaw Zogoflex

Skinneeez Pluche hondenspeelgoed

Skinneeez hondenspeelgoed zijn pluche hondenspeeltjes zonder de vulling. Pluche hondenspeelgoed heeft 1 nadeel, de vulling.Telkens weer de vulling van de hond zijn lievelings speeltje opruimen. Skinneeez hondenspeeltjes zijn plat en super zacht. toch zijn ze sterk

Zachte hondenspeeltje voor kleine en grote honden

Skinneeez is door zijn formaat uitstekend geschikt als hondenspeeltje voor zowel grote als kleine honden. Dit hondenspeeltje activeert het jachtinstinct van de hond. Het schudden met de buit en slepen. De piep wakkerd de hond aan om door te spelen.

Spelen onder toezicht

Laat een hond altijd onder toezicht spelen. Een hondenspeeltje is geen kauwitem. Merkt u dat uw hond echt wil liggen kauwen geeft uw hond dan een kauwbot. Is dit hondenspeeltje geschikt voor uw hond? Kies de juiste grote, vorm en materiaal voor langer speelplezier. Bekijk onze blog Juiste hondenspeeltje voor uw hond.

Bij agressieve kauwers kijkt u eens bij sterk hondenspeelgoed

Maten

De Skinneeez hondenspeeltjes zijn er in 2 lengtes. De langere lengte is uitstekend geschikt voor de grotere honden. Er zijn diverse leuke uitvoeringen. Het materiaal is zacht. Dit hondenspeeltje wordt door de hond ook vaak gebruikt als knuffel.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Skinneeez hondenspeelgoed is geschikt voor kleine en grote honden.

Spelen onder toezicht

Laat uw hond nooit alleen met een speeltje spelen. Houdt toezicht. Mocht er iets mis gaan kunt u altijd ingrijpen. Sommige honden zijn niet te stoppen en moeten worden afgekapt. Hondenspeelgoed is om te spelen en geen kauwitem. Begint de hond echt te kauwen op het hondenspeelgoed, neem het dan weg en biedt de hond een kauwbot aan.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Pluche hondenspeelgoed zijn zachte hondenspeeltjes voor kleine en grote honden.