Ballentassen / Beloningstas

Ballentassen / Beloningstas

Met een ballentasje neemt u de hondenbal makkelijk mee. Het meenemen van de bal is vaak een minder prettig klusje vooral als deze gebruikt is. Een ballentasje hangt u eenvoudig aan de broek. Zo neemt u de bal makkelijk mee. Ook als u zonder jas loopt. Bekijk de kleurrijke collectie ballentassen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Ballentas voor honden

Een ballentas voor de hondenbal is een praktisch tasje om de vieze hondenbal mee te nemen. Deze ballentas hangt u met een clip aan uw broek of riem. Tijdens het uitlaten of spelen met uw hond is het meenemen van de vieze bal een uitdaging. Vaak wordt die smerige modderige hondenbal in de jaszak gestopt. Nat en vol met modder en gras. Met een ballentas neemt u de favoriete bal van uw hond makkelijk mee tijdens het uitlaten, het spelen of de training op de hondenschool of kynologenclub.

Apporteren met uw hond

Het apporteren is voor veel honden een favoriete bezigheid. Veel honden vinden het leuk om een bal of een hondenspeeltje te apporteren. Apporteren is het terug brengen van een weggegooid voorwerp naar de baas. Het voorwerp kan bestaan uit een hondenbal of een ander hondenspeeltje. Naast het enthousiastme van de hond bij het apporteren, is het ook een goede bezigheid om meer energie kwijt te raken tijdens het uitlaten.

Ook maakt het apporteren het uitlaten tot een grotere uitdaging. Niet alleen maar netjes naast het baasje mee lopen, maar ook even flink de energie kwijt kunnen in het vangen en rennen achter een speeltje aan. Voor het hondenspeelgoed kijkt u bij het Apporteerspeelgoed. Apporteren is er voor iedere hond die veel plezier heeft in het terug brengen van een speeltje of dummy. Kies de juiste groote voor uw hond. Zeker niet te klein maar ook weer niet zo groot dat de hond het speeltje niet makkelijk in de bek kan pakken. Voor honden met een sterke bite is er sterk hondenspeelgoed, Hondenspeeltjes die tegen sterke hondentanden kunnen. Houd altijd toezicht en onderscheid spelen en kauwen. Voor het kauwen biedt u de hond een kauwitem aan als een hondensnack.

Lees meer over het apporteren met uw hond.

Bekijk ons assortiment hondentassen.

Onze merken:

Beloningstasje

Een ballentasje is zeer geschikt voor het meenemen van een vieze hondenbal of ander hondenspeelgoed. Maar de vorm en afsluitbaarheid maakt dit ook zeer geschikt als beloningstasje. Beloning vormt nog steeds een goee manier van trainen van uw hond. Een ballentas koopt u online bij PeJediertotaal Online dierenwinkel.