Hondenbrokken

Hondenbrokken

Carnis heeft hoogwaardig hondenbrokken voor alle honden. Carnis gaat terug naar de basis, de natuur. De stofwisseling van de hond is nog steeds gelijk gebleven met die van de wolf. Ontdek de diverse smaken Carnis hondenbrok. PS helaas is er een kleine prijsverhoging door verhoging grondstoffen voor alle Carnis hondenbrokken.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
 1. Carnis hondenbrok kip/rund 1 kg
  Rating:
  0%
  Vanaf € 7,50
 2. Carnis hondenbrok zalm 1 kg
  Rating:
  0%
  Vanaf € 9,50
 3. Carnis hondenbrok lam/sorghum 1 kg
  Rating:
  0%
  Vanaf € 9,60
 4. Carnis hondenbrok konijn 1 kg
  Rating:
  0%
  Vanaf € 10,60
 5. Carnis hondenbrok kip/rund 5kg
  Rating:
  0%
  Vanaf € 22,30
 6. Carnis hondenbrok zalm 5kg
  Rating:
  0%
  Vanaf € 29,50
 7. Carnis hondenbrok lam 5kg
  Rating:
  0%
  Vanaf € 29,60
 8. Carnis hondenbrok konijn 5 kg
  Rating:
  0%
  Vanaf € 34,90
 9. Carnis Vloeibaar schapenvet 500 ml Carnis Vloeibaar schapenvet 500 ml
  -21%
  Carnis Vloeibaar schapenvet 500 ml
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 11,95 Speciale prijs € 9,50
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina

Hondenvoer koud geperst op natuurlijke basis

Carnis brokken zijn hondenbrokken voor iedere hond. Voor de koudgeperste hondenvoeding maakt Carnis® gebruik van hoogwaardige 100% natuurlijke grondstoffen, zonder toevoegingen van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines.  

Deze hondenbrok bevat waardevolle eiwitten en levert onmisbare essentiele omega 3 en 6 voor de stofwisseling. Carnis honden brok bevat alleen de noodzakelijke voedingsstoffen zonder overtollige vullingen. Carnis hondenbrokken zijn er in zakken van 1, 5 of 15 kilo en verkrijgbaar in 4 smaken. Voor honden met een allergie is er Lam/Sorghum en konijn ontwikkeld. Voor honden met overgewicht zijn er konijn brokken. Zalm is door de toevoeging van glucosamine en chondroitine geschikt voor oudere honden of honden met spier of gewrichtsproblemen. Carnis hondenbrokken zijn vrij van tarwegluten. Een honden brok voor klein en groot, pup en senior hond.

Hondenbrokken voor alle honden

Deze hondenbrokken van Carnis zijn geschikt voor zowel kleine als grote honden, pups, senior of volwassen honden. Honden van elke leeftijd en niet ras specifiek. Een gezonde natuurlijke voedling voor uw hond zorgt ervoor dat het lichaam goed kan functioneren en dat uw hond zich fit voelt. Deze gezonde en natuurlijke hondenvoeding kan veel klachten voorkomen en vaak ook oplossen.

Puppy brok

Speciaal voor de kleine hond zijn er puppy brokken ontwikkeld. Deze kleine brokjes hebben dezelfde samenstelling als de grote brokken. Alleen het formaat verschilt. Zoals het woord al zegt zijn deze puppy brok uitermate geschikt voor jonge honden maar ook voor de kleine hondenrassen van alle leeftijden. Voor een pup is alleen het voedingsadvies hoger, het dubbele dan voor de volwassen hond.

Hondenbrok Hypoallergeen

Voor honden met een allergie heeft Carnis een hondenbrok ontwikkeld met Sorghum. Deze hondenbrok is gebasseerd op 100 % natuurlijke basis. Deze hoogwaardige hondenbrok wordt gemaakt van kwaliteitsproducten. Er worden geen afvalartikelen in verwerkt.

Voordeel van Carnis brokken

De brokken van Carnis vallen in korte tijd uiteen in de maag en zwellen niet op. De maag wordt zo niet overbelast. Dit bevordert de natuurlijke darmreiniging en ondersteunt de darmperistaltiek. Het gevaar van parasiet ophoping in de darmen worden hierdoor vermindert.

Carnis bevat geen dierlijke of plantaardige afvalproducten. Tevens is deze hondenvoeding vrij van vulstoffen. De hondenbrok is daardoor goed verteerbaar. De hoeveelheid voeding per dag is gering. Dit uit zich weer in een stevige ontlasing. Ook de hoeveelheid ontlasting is weinig.

Carnis Kip/Rund brok

De Kip/Rund brokken zijn geschikt voor alle honden. De Carnis brokken kip/rund kennen een goede acceptatie. Door de runderpensmeel vinden veel honden de smaak onweerstaanbaar. Deze brokken zijn tarwegluten vrij en zeer goed verteerbaar.

Carnis Zalm brok

Carnis Zalm hondenbrok is tarwegluten vrij. Deze hondenbrok kan worden ingezet bij huid- en vachtproblemen bij de hond. De brok is geschikt voor alle hondenrassen en voor alle leeftijden. Voor pup tot senior hond. Deze brok bevat extra glucosamine en chondroitine voor de souplesse van spieren en kraakbeen.

Carnis Lam brok

De Lam brok is hypoallergeen en 100% tarwegluten vrij. Lam kan een positief effect hebben op honden met overgewicht en overgevoeligheid voor bepaalde diersoorten. Door een eiwitbron is deze brok uitstekend geschikt voor honden met een allergie.

Carnis Konijn brok

Deze hypo allergene hondenbrok is hypoallergeen en tarwegluten vrij. De Carnis konijn brok kan een positief effect hebben op honden met obesitas en allergie of intollerantie problemen. De toegevoegde kokosolie kan helpen tegen infecties en bij het versnellen van het genezingsproces. Ook kan het bijdragen aan een glanzende huid en vacht. Tevens kan het de vertering verbeteren en zorgen voor een vermindering van overgevoelige reacties.

Bekijk de volledige assortiment van Carnis hondenvoer.

Carnis hondenbrok, zijn koud geperste hondenbrokken, geschikt voor alle honden groot en klein.