Orthopedische hondenkussens

Orthopedische hondenkussens

Een Orthopedisch hondenkussen biedt een goede ondersteuning voor grote honden of honden met gewrichtsproblemen. Voordelig geprijsd maar van uitstekende kwaliteit met een goede afwerking. De kussens zijn in diverse maten, kleuren en uitvoeringen leverbaar. Ontdek het beste Orthopedisch hondenkussen voor uw hond

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Scruffs hondenkussen Hilton Memory Foam
  Rating:
  0%
  Vanaf € 69,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Orthopedische hondenkussen voor honden met gewrichtsproblemen

Een Orthopedisch Hondenkussen is ideaal voor honden met pijnlijke gewrichten, oude honden, grote honden en honden met artritis. Een Orthopedisch hondenkussen zorgt voor een goed ondersteuning voor uw hond. Met het memory foam van hoogwaardige kwaliteit biedt u de hond de juiste ondersteuning. U verlicht met deze hondenkussens het ongemak en de stijfheid die verband houden met gewrichtsklachten. Er wordt minder druk gezet op spieren en gewrichten van de hond. Hierdoor heeft een hond een comfortabele en gezonde slaapplek.

Bekijk ook onze collectie hondenkussens.

Kenmerken Orthopedische hondenbedden

De orthopedische hondenbedden hebben de volgende kenmerken

 • Hoge kwaliteit hondenbedden van Scruffs en BeOneBreed
 • Ondersteunt uw hond
 • Minder druk op gewrichten en spieren
 • Comfortabee slaapplek
 • Ideaal voor honden met gewrichtsproblemen

Maten hondenkussen

De Orthopedische kussens zijn verkrijgbaar in diverse maten kleuren en materialen. De grote van de hond is bepalend voor de maat van het hondenkussen. Neem een hondenkussen niet te klein. Kijk hoe de hond het liefst licht en meet dan de ruimte die de hond nodig heeft. De hond mag rustig met een klein stukje van zijn voorpoten over de rand van het kussen liggen.

Ontdek onze volledige collectie hondenbenodigdheden online in onze online dierenwinkel.

Als benchkussen

Orthopedische hondenkussens zijn uitstekend te gebruiken in een hondenbench. Zeker als de hondenbench als verblijf wordt gebruikt. Het hondenkussen kan rustig iets kleiner zijn dan de hondenbench. Zo heeft u nog ruimte om een waterbak neer te zetten. Bekijk ons assortiment orthopedische honden kussens.

Onze merken Scruffs en 51DN

Afneembare hoes

Vooral bij oudere honden is het handig de hoes van het hondenkussen zo af en toe te kunnen wassen. Denk aan vieze poten na een heerlijke boswandeling of het uitlaten in de regen. Maar ook kleine ongelukjes van honden met incontinentie. Een losse hoes kunt u afnemen en wassen in de wasmachine. De stoffen van de hoes zijn sterk en hebben een anti slip bodem. Zo heeft u veel langer plezier van uw orthopedische hondenkussen.