Autodekens

Autodekens

Een hondendeken voor de auto houdt uw auto schoon van hondenharen, smerige poten en meer. Bekijk hier de collectie hondendekens auto.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Hondendeken auto tegen vieze hondenpoten

Een autodeken is een praktisch hondenartikel geschikt voor bijna elke auto. U neemt uw trouwe hond graag mee in de auto. Uw viervoeter mag overal mee naar toe. Het bos, het strand, de hondenspeeltuin of de stad. Maar bah, die vieze hondenpoten bij u op de achterbank. Heeft u net met de hond heerlijk gewandeld, zijn de poten wel erg vies. Want die kleine plas kan uw hond natuurlijk niet ongemoeid laten, daar moet minstens 1 poot in staan. Op deze kleine ongelukjes bent u niet altijd berekend. De oplossing is een autodeken voor honden. Een achterbankbeschermer, kofferbakbeschermer of hondenmand voor in de auto beschermt de auto tegen vieze poten, hondenharen en scherpe nagels. Het houdt uw auto schoon en netjes. Een autodeken voor uw hond is makkelijk uit te wassen en goedkoper dan het laten reinigen van de autostoelen. Deze bescherming voor uw auto zijn er in verschillende vormen. Van simpele dekens, multifunctionele honden boxen tot luxe manden speciaal voor in de auto, Bestel nu online dierbenodigdheden bij PeJediertotaal. Koop hier uw achterbankbeschermer.

Kenmerken

  • Universeel hondenartikel geschikt voor bijna elke auto
  • Topmerken
  • Innovatieve ontwerpen
  • Voor het beschermen van de achterbank, autostoel, bumper of kofferbak van uw auto
  • Beschermt uw auto tegen vuil, haren, vocht en nagels
  • Diverse vormen verkrijgbaar
  • Ideaal tijdens de natte maanden of na het zwemmen met uw hond
  • Praktische honden accessoires

Vieze hond na het uitlaten

Om met uw hond naar het bos, de hondenspeeltuin of het strand te gaan moet u vaak even een stukje reizen. Niet iedereen woont binnen loopafstand. Uw hond gaat mee de auto in en u gaat heerlijk wandelen. Terug bij de auto staat de hond moe te popelen om weer op de achterbank plaats te nemen. Maar met die modderpoten bent u daar niet echt blij mee. Bij het uitlaten loopt u niet altijd in het zonnetje. Regen, sneeuw, plassen, modder. Een combinatie waarbij uw hond bij terugkomst bij de auto niet meer zo schoon is. Met een achterbankbeschermer houdt u de achterbank schoon en bechermt u de achterbank tegen beschadiging door de nagels van de hond. Een hondendeken auto beschermt de achterbank tegen vieze hondenpoten en de geur van een natte hond. Ontdek de praktische honden accessoires voor het gebruik in de auto.

Wij hebben hondendekens / autodekens van de volgende merken: 

Doxtasy

Doxtasy heeft een praktische hondendeken die de gehele achterbank van uw auto beschermt. Deze achterbank beschermer is universeel en geschikt voor de meeste auto's. Het houdt uw auto vrij van haren en modder. Dit honden artikel is geschikt voor alle honden, groot en klein.

Solvit

De speciale hondenmand voor in de auto van Solvit geeft uw hond een heerlijke comfortabele plek om te liggen. Naast een heerlijke mand voor uw hond beschermt het uw auto ook tegen scherpe nagels en vieze hondenpoten. Het is gemaakt voor gebruik in de auto. Met een beschermend deel voor de rugleuning die vastgezet wordt aan de hoofdsteunen. Dit hondenartikel is geschikt voor de kleine tot middelgrote honden. in combinatie met een hondengordel heeft uw hond een veilige plek in de auto.

Flex Protect

De FlexProtect box is een kofferbak beschermer. Deze speciale box kan gebruikt worden in de auto, op de camping en meer. Deze multifunctionele kofferbakbeschermer beschermt niet alleen de binnenzijde van de auto, maar ook de buitenzijde. Vooral bij het in en uit de auto springen kan de bumper beschadigd worden door de scherpe nagels van de hond. De FlexProtect Box heeft een speciale bescherm flap die de lak van uw auto beschermen tegen krassen. Met deze box heeft uw hond overal zijn eigen plek.

Territory

Territory heeft een praktische hondenmat die uitstekend geschikt is bij natte honden. In de vacht van de hond kan veel water vastgehouden worden. Met deze water resistant comforter hondenmat beschermt u de achterbank van de auto tegen de hondengeur van een natte hond.

Bekijk de collectie Hond op reis

Deze categorie valt onder de hondenartikelen

Een autodeken is een ideaal hondenartikel die uw auto beschermt tegen vuil, haar en scherpe nagels.