BeOneBreed

BeOneBreed

BeOneBreed kattenartikelen voor elke kat

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Beonebreed dierbenodigdheden

BeOnebreed is een hip merk dierbenodigdheden voor hond en kat. De katten artikelen zijn geschikt voor kittens en volwassen katten. Be One Breed heeft een geweldige en innovatieve collectie kattenmeubelen. Deze kattenmeubelen bestaan uit losse kubussen die u zelf makkelijk op kunt bouwen.

Voor honden heeft dit merk heerlijke comfortabele hondenkussens.

Kenmerken BeOnebreed

Dit merk heeft de volgende kenmerken

 • Collectie Katt3 kattenmeubelen
 • Unieke collectie voor alle katten
 • Comfortabele kussens voor hond en kat
 • Kattenhuis samen te stellen uit losse kubussen
 • Krabpaal en mand in 1
 • Voor een knus plekje voor uw kat
 • Diverse vormgeving
 • Uitstekende kwaliteit
 • Duurzaam
 • Eenvoudig op te bouwen
 • Makkelijk te veranderen en uit te breiden

Hondenkussen

Be One Breed heeft een comfortabel memory foam hondenkussen. Deze Orthopedische hondenkussens met traagschuim zijn van goede kwaliteit tegen een gunstige prijs. De hoes is afneembaar en wasbaar in de machine. De kussens zorgen voor een goede ondersteuning van oudere of grote honden. Het hippe Cloud Pillow kussen is verkrijgbaar in 2 maten.

Kattenmeubels

BeOneBreed kattenmeubels zijn uniek. BeOneBreed heeft de Katt3 kattenhuis ontwikkeld. Dit kattenmeubel wordt opgebouwd uit losse kubussen. Deze kubussen kunt u zelf opbouwen en neer zetten zoals u wenst. Begin met het Katt3 startpakket. Dit pakket bestaat uit 3 losse kubussen, een Memory Foam kussen, een kattenkussen, een krabpad en een kattenspeeltje.

Katt3 kattenkussens

Dit merk heeft 2 soorten kattenkussens in 3 verschillende kleuren. De katten kussens zijn speciaal ontwikkeld voor het Katt3 kattenhuis. Het Katt3 Memory Foam bed is een heerlijk zacht en extra comfortabel kattenkussen. Het Katt3 cloud pillow is een heerlijk kattenkussen. Door de compacte afmeting passen deze kussen ook in een brede vensterbank of in de hoek van de bank. De kussens geven de witte kubussen kleur. Combineer zoals u zelf wenst en maak er een echte blikvanger van.

Katt3 Katten kubus

Het Katt3 kattenhuis van BeOneBreed bestaat uit losse kubussen. Met deze losse kubussen kunt u eindeloos combineren en het kattenmeubel geheel naar eigen inzicht opbouwen. Maak van het kattenhuis een kasteel voor meerdere katten. Of een leuke toren voor uw kitten. De kubussen hebben diverse vlakken. Open, dicht, geruit of een kleine opening. Bepaal zelf hoe u de kubus neer zet en zorg voor afwisseling.

De lokatie van een kattenmeubel

U wilt natuurlijk dat uw kat optimaal kan genieten van de Katt3 kattenhuis. Deze is ontwikkeld met behulp van katachtigen gedragskundige The Cat Educator. De welzijn van uw kat is hierbij belangrijk. De lokatie van het kattenmeubel is uiterst belangrijk. Katten zijn veeleisend. Houdt rekening met de volgende zaken.

 • Plaats de Katt3 zo, dat de kat het grootste gedeelte van zijn territorium kan overzien. Zodat hij de kamers zo veel megelijk in kan kijken, met zicht op de uitgangen.
 • Ramen zorgen voor entertainment. Plaats de Katt3 dan ook met rricht op een raam. Katten houden er van om naar buiten te kijken.
 • Kies voor een kamer waar de kat het meeste komt.
 • Komt jou kat vaak op een plek wij hij eigenlijk niet mag komen? biedt dan een oplossing aan die hoger ligt, zoals de katt3 kattenhuizen
 • Per seizoen veranderen de voorkeuren van uw kat. In de winter ligt de kat graag in de buurt van een warmtebron. En in de zomer heeft de kat eerder behoefte aan verkoeling. Kies een locatie die aanluit bij het seizoen.

De Opbouw

Een kat ligt graag hoog. Hoogte geeft de kat een geruststellend gevoel. Hij kan zo goed de omgeving in de gaten houden en reageren op gevaar of een prooi. Hoe hoger de Katt3 hoe groter de kans op waardering.

Een opbouw welke niet hoger is dan een stoel kan minder intressant zijn voor uw kat

De Katt3 vervangt een krabpaal. Als de kat het idee heeft dat de opbouw niet stevig is, kan het zijn dat hij de katt3 niet gebruikt.

Creeer hoogte. Twijfel niet om meer kubussen te gebruiken om het katten huis hoger te maken. Zet de Katt3 vast voor meer stevigheid en veiligheid.

Belangrijik: als de opbouw meer wordt dan 3 kubussen op elkaar, gebruik dan de meegeleverde riem om het huis te bevestigen aan een muur, om omvallen te voorkomen. Voor een kat kan een slechte ervaring genoeg zijn om een plek te negeren.

Gewaardeerde kattenhuis

Waardeert uw kat het kattenhuis niet? Moedig uw kat aan door op elk oppervlakte een kattensnoepje neer te leggen of door met hem te spelen. Zo ontdekt uw kat de mogelijkheden van het kattenmeubel.

Let op met kittens. Zij zullen in het begin niet gelijk de hoogste verdieping willen verkennen. Moedig hem aan door gebruik te maken van snoepjes en een spelletje. Kittens moeten uiteindelijk vrijwillig de weg vinden in het nieuwe huis.

Sommige katten hebben de voorkeur voor gesloten kubussen, maar willen wel graag twee uitgangen hebben

Ontdek onze andere merken dierenbenodigdheden

Meerdere katten

Heeft u meerdere katten in huis? Meerdere katten kunnen soms voor conflicten zorgen. Enkele tips om de vrede te bewaren.

 • Een extra hoogte betekend een extra verdieping op je huis voor je kat. Hoe meer verdiepingen, hoe meer ruimte en hoe minder conflicten tussen katten onderling.
 • Bij het ontwerpen van de Katt3 zorgt u voor meerdere wegen naar boven. Twijfel niet om meer kubussen toe te voegen. Of maak gebruik van de omgeving als een vensterbank of een stoel. Als een andere kat de weg versperd is er nog altijd een weg naar boven of beneden toe. Dit voorkomt conflicten.

Ontdek onze volledige collectie kattenbenodigdheden.

BeOneBreed is een innovatief kattenmerk met kattenmeubels, kattenkussens en meer.