Ruffwear

Ruffwear

Ruffwear hondenkleding is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Geschikt om langdurig met uw hond wind, regen en kou te trotseren. Ruffwear maakt honden kleding voor de grote jack russel tot de grote Berner Sennenhond.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Ruffwear Hondenkleding

De Ruffwear hondenkleding bestaat uit een mooie collectie hondenjassen en hondentruien. De hondenjassen van Ruffwear hebben een functioneel praktisch en uiterst doordacht ontwerp. Deze hondenproducten zijn gebaseerd op de outdoor artikelen. De hondenkleding van Ruffwear heeft een goede pasvorm en geeft de hond veel bewegingsvrijheid. De hondenjassen en hondentruien zijn van hoge kwaliteit. Dit is terug te zien in de afwerking, het ontwerp en de gebruikte materialen. Ruffwear jassen en hondentruien zijn geschikt voor de middel grote tot grote honden. U kunt deze hondenkleding gebruiken tijdens het uitlaten in de kou of regen, of na een agility wedstrijd. Ruffwear hondenkleding koopt u online bij PeJediertotaal. Bekijk hier de leuke collectie Ruffwear hondenkleding. Let op SALE! OP=OP

Kenmerken hondenjassen

Deze hondenkleding hebben de volgende kenmerken

  • Uitstekende kwaliteit
  • Goede pasvorm
  • Ruim verstelbaar
  • Beperkt de hond niet in zijn beweging
  • Beschermende, functionele kleding
  • Hondentruien, hondenjassen en hondenregenjassen
  • Geschikt voor middelgrote tot grote honden

Hondenkleding kopen? Bekijk onze volledige collectie hondenkleding

Hondenkleding voor kleine en grote honden

Ruffwear heeft hondenkleding voor kleine en grote honden. Van een grote Boomer tot een RidgeBack. Ruffwear maakt juist ook hondenjassen voor de grote honden. Waar veel merken stoppen bij een kleine retriever gaat Ruffwear door. Ook voor een Boxer of een stevige Bull is een hondenjas te vinden. Voor de juiste maat meet u de hond en kijkt u in de tabel bij het artikel.

Hoge kwaliteit hondenjas

Zoekt u een hondenjas van goede kwaliteit? Ruffwear hondenjassen zijn gemaakt van de beste materialen. Het ontwerp is goed en zeer doordacht. De Ruffwear hondenjassen hebben door het goede ontwerp en goede pasvorm. Deze hondenjassen zijn uiterst goed afgewerkt. Zit u net tussen 2 maten in kies dan voor de grotere maat.

Pasvorm hondenjassen van Ruff Wear

Een juiste pasvorm is van groot belang bij een hondenjas. Een hondenjas is altijd lastig om aan te schaffen. Want wat is nu de juiste maat. Bij de maat van de hondenjas moet altijd een conseccie gedaan worden. Een hond met een lange rug zal de rug niet geheel bedekt zijn. Gaat u voor de grotere maat dan kan er teveel ruimte om de borst zitten dat de hondenjas niet genoeg aansluit zodat het aan warmte verliest. Ook bestaat er dan de mogelijkheid dat er een poot in het jasje terecht komt zodat de hond struikeld. Een stukje onbedekte rug is dan de juiste optie. De jas functioneert dan wel optimaal. De borst is het belangrijkste plek om warm te houden. Meet uw hond goed en bekijk de maattabel voordat u besteld.

Verschil Reu en Teef?

Bij dames en heren kleding zit er een groot verschil. Bij hondenkleding wordt er geen verschil gemaakt tussen een hondenjas voor een reu of voor een teef. De buik blijft vrij. Vaak is de buik ook de plek waar het minste haar zit. Ondanks dat houdt een hondenjas de hond voldoende warm.

De beste keus voor uw hond

Sun Shower is speciaal voor de warme maar natte dagen, een flinke zomerse bui.

Hondenkleding vergelijk Ruffwear

Hondenjassen kopen? Ruffwear hondenjassen zijn uiterst comfortabel en hebben een uitstekende pasvorm. Ruffwear hondenkleding kenmerkt zich door de hoge afwerking en ergonimische design.