Curli

Curli

Een Curli hondentuig zijn doordachte hondentuigen voor kleine en grote honden. De Curli hondentuigen hebben een uitmuntende afwerking en zijn gemaakt met oog voor detail. Zo heeft elk hondentuigje een DogFinderID. Een Curli hondentuig is sterk en comfortabel.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. Curli hondenverlichting Luumi
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Curli hondentuig van Zwitserse kwaliteit

Curli hondentuigen komen uit zwitserland. Het is een redelijk nieuw merk in de dierenbranche. Het belangrijkste doel van Curli is het vertrouwen en de daarop volgende relatie tussen baas en hond te verdiepen. Curli artikelen worden altijd afgestemd op de hond. Materiaal, structuur en pasvorm. Deze hondenharnassen hebben een doordachte design. Ze zijn gemaakt van uitstekende materialen. Door de nette afwerking in combinatie met de materiaalkeuze is er een uitstekend artikel ontstaan voor het uitlaten van uw hond.

Curli artikelen zijn functioneel en van uitstekende kwaliteit voor jarenlang plezier. Curli hondentuigen worden gemaakt van een luchtig maar sterk Mesh. De Mesh stof wordt op diverse plekken verstevigd om te zorgen voor een sterke constructie. Mesh is lucht doorlatend en is snel drogend. Mesh is zacht en zeer comfortabel in het dragen. Een Curli hondentuigje is van uiterst goede kwaliteit en heeft een uitstekende afwerking. Ontdek de collectie hoge kwaliteit honden accessoires.

Kenmerken Curli hondentuig

Deze hondenartikelen hebben de volgende kenmerken

 • Curli Hondentuig
 • Geschikt voor kleine en grote honden
 • Diverse modellen
 • Gemaakt van sterk en luchtig materiaal
 • Uitstekende kwaliteit met een goede afwerking
 • Ruime keuze uit diverse kleuren

Belka tuig

Het sportieve hondentuig voor middelgrote tot grote honden. Dit hondentuig is geschikt voor speuren en het uitlaten van de hond. Het tuig is luchtig en sterk en uiterst goed afgewerkt met een oog voor detail. Bekijk ook onze andere hondentuigen voor alle honden.

Curli Vest Air-Mesh

De Curli Air-Mesh harnas is er voor kleine en middelgrote honden. Het tuig is lichtgewicht en luchtdoorlatend, gemaakt van sterk mesh. Dit instap- borsttuig is verkrijgbaar in maarliefst 8 kleuren. In de zomer kan het tuig ook verkoelend werken. Maak het hondentuigje nat met water. Door verdamping komt er een verkoelend effect voor de hond.

Vest Cord harnas

Dit hondentuigje is elegant en comfortabel. Het is geschikt voor de kleine tot middelgrote hond. Het Vest Cord tuigje is gemaakt van ribfluweel gevoerd met air mesh. Het instaptuig is makkelijk aan te trekken en verstelbaar met klittenbandsluiting. Het hondentuigje verdeeld de druk mooi over de borst van de hond. Voor het makkelijk aantrekken legt u het tuigje op de grond en laat de hond in het tuigje stappen. Dan tilt u eenvoudig het Vest Cord Harnas op en sluit het op de rug.

Combineer een tuig met een goede hondenriem.

Meerwaarde

Alle Curli artikelen hebben een toegevoegde waarde voor de hond en de baas. Deze extra functies onderscheid het merk zich van de concurrent. Bijvoorbeeld de DogFinder ID of de Lummi Led verlichting voor hond en baas - op de fiets. Curli staat voor producten met een meerwaarde. Curli is van mening dat de toegevoegde waarde de toekomst is.

Design artikelen

Curli hondentuig is niet alleen gebasseerd op uiterlijk, maar ook op functionaliteit. Curli stelt hoge eisen aan hun artikelen. Het hecht een grote waarde aan de relatie tussen baas en hond en het gecombineerde vermogen om samen te genieten van het leven. Het ontwerp moet de baas de zekerheid geven dan het belang van de hond voorop staat. Curli wil het beste voor uw huisdier.

Hondentuigen met oog voor detail

Zwitsers staan bekend om hun fijne oog voor detail. Elk detail, hoe ingewikkeld ook is van invloed op het totale artikel. Curli artikelen zijn dan ook van uitzonderlijke hoge kwaliteit, functionaliteit en design. Curli staat voor het welzijn van uw hond in combinatie met de beste mogelijke oplossing om de interactie tussen baas en hond te ondersteunen. Er wordt nooit een compromis gesloten over de kwaliteit.

Welke maat hondentuig

Welke maat Curli hondentuig heeft u nodig? Dat verschilt per hond. Meet uw hond met een slap meetlint. Kijk bij het tuig welke maat overeen komt met de borstomvang en nekomvang. Het kan zijn alleen de borstomvang, rond de borst, achter de voorpoten omhoog tussen de schouderbladen. Sommige hondentuigjes vragen ook om de nekomvang. Deze meet u op zijn breedtst. Ook dit doet u het makkelijkste met een slap meetlint.

Ontdek onze top merken dierbenodigdheden

Er zijn nog meer hondenartikelen van het merk Curli.

Hondentuigen kopen? Curli hondentuigen zijn er voor baasjes die het beste willen voor hun hond. Een Curli hondentuig is er voor kleine en grote honden.