Aqua Coolkeeper

Aqua Coolkeeper

Aqua Coolkeeper heeft een ruime collectie koelartikelen voor hond, paard en baas. Er zijn diverse uitvoeringen als koelbanden, koelmatten en koeljassen. Houdt uw hond koel met de Aqua Coolkeeper verkoelende artikelen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
 1. Aqua Coolkeeper hondentuig Comfy harnas
  Rating:
  0%
  Vanaf € 16,99
 2. Aqua Coolkeeper Cooling Necktie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 9,99
 3. Aqua Coolkeeper cooling pet jacket
  Rating:
  0%
  Vanaf € 24,99
 4. Aqua Coolkeeper verkoelende polsband
  Rating:
  0%
  Vanaf € 9,99
 5. Aqua Coolkeeper koel Bandana
  Rating:
  0%
  Vanaf € 11,99
 6. Aqua Coolkeeper koelmat
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,99
 7. Aqua coolkeeper koelhalsband hond
  Rating:
  0%
  Vanaf € 6,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina

Aqua Coolkeeper Verkoeling voor uw hond

De aqua coolkeeper biedt verkoeling aan uw hond. Honden hebben vrij snel last van de hitte. Tijdens warme dagen kan de hond de overtollige warmte niet goed kwijt. Aqua Coolkeeper™ heeft een ruime collectie producten die de hond verkoeling geeft. Kies voor het juiste artikel die bij uw hond past.

Kenmerken Aquacoolkeeper hondenartikelen

De Aquacoolkeeper verkoelende artikelen hebben de volgende kenmerken

 • Aqua Coolkeeper koelartikelen
 • Verkoeld hond, baas en paard
 • Diverse uitvoeringen en kleuren
 • Alleen water nodig voor activering
 • Blijft enkele dagen koel
 • Herbruikbaar
 • Voor kleine en grote honden

Werking Coolkeeper koelartikelen

Als u de Coolkeeper™ in het water legt, wordt het speciaal ontwikkelde HydroQuartz in het product geactiveer tot een actieve verkoelende gel. Deze verkoelende Hydroquartz gel absorbeert de lichaamswarmte en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk. Coolkeeper™ blijft tot wel 5 dagen koel.

Herbruikbaar en wasbaar

Leg de Coolkeeper in koud water en binnen enkele minuten kunt u de lichaams temp naar beneden brengen en verkoeling bieden. Bescherm uzelf en uw huisdier tegen overhitting: Aqua Coolkeeper™ producten HydroQuartz houden mensen en dieren de hele dag koel! Aqua Coolkeeper is een veilig en niet giftig product. Laboratoriumtestrapporten zijn beschikbaar op aquacoolkeeper.com.  U kunt Coolkeeper™ steeds opnieuw gebruiken.

Een handwas met een mild wasmiddel in koud of warm water zorgt ervoor dat uw Coolkeeper™ weer zo goed als nieuw is! Voor een gebruiksaanwijzing klik hier voor de handleiding. Voor multiple sclerose-patiënten kan koeltherapie mogelijk een aanvulling zijn op andere symptoombestrijdings- of ziekteverloop beïnvloedende behandelingen.

Ook voor andere huisdieren

De coolkeeper koelproducten zijn niet alleen geschikt voor honden. Ook katten, fretten, konijnen en paarden hebben baat bij verkoeling tijdens warme dagen. Deze koelproducten houdt uw huisdier koel;

 • bij warm weer
 • reizen tijdens warm weer
 • Sporten en spelen tijdens warm weer
 • Buitenactiviteiten

Ook baasjes hebben baat bij dit merk.

Biedt verlichting bij

Een koelproduct biedt bescherming en verlichting bij

 • hittestress
 • verhoogde lichaamstemperatuur
 • Benauwdheid door hittestress

Welke maat

Meet altijd de hond, huisdier of paard voordat u de artikelen besteld. Houdt u daarmee rekening dat de koel artikelen nog iets uitzetten tijdens gebruik. Meer informatie over de juiste maat vindt u oa in de footer van de site.

Koelhalsbanden en koelbandana's

Aqua coolkeeper heeft koelhalsbanden en koelbandana's voor kleine en hele grote honden. De halsbanden zijn leverbaar in 3 kleuren. Namate de halsband groter wordt, wordt de koelhalsband ook breeder. Ondanks het smalle koelende stuk is een koelhalsband of koelbandana wel erg effectief. Bij de hondennek lopen de slagaderen dicht bij de huid. Voordeel is ook dat de koelhalsbanden

Verkoelende hondenjas

Voor honden die erg moeilijk hun warmte kwijt kunnen is er een verkoelende hondenjas. Een hondenjas koelt bijna de hele hond. Denk vooral aan honden met een korte neus die moeilijker kunnen hijgen, of honden die snel last van warmte hebben. Een koeljas kan ook tijdens het uitlaten gedragen worden. Eventueel een hondentuig draagt u over het koelvest heen. Blijf wel bij de hond om toezicht te houden. Aqua Coolkeeper koeljassen zijn er voor de kleine tot middelgrote honden. Voor de grote honden kijkt u naar Ruffwear. Meer keuze uit koeljassen voor honden.

Koeldeken of koelmat

U kunt de hond een koele plek aanbieden door een koeldeken of koelmat te gebruiken. Dit is ook zeer effectief. Honden hebben niet veel haar of minder op de buik. Door languit te liggen verkoeld de koeldeken of koelmat. Een koeldeken of koelmat moet regelmatig (zeker 2x per dag) even gedraaid worden om condensvorming te voorkomen.

Aquacoolkeeper voor paarden

Ook voor paarden is er een Coolkeeper artikel. De nekcooler en de beencoolers zijn uiterst geschikt om na de wedstrijd het paard af te koelen.

Verkoeling voor uw hond? Bekijk de collectie koelartikelen voor honden

Ontdek de collectie hondenartikelen.

Aquacoolkeeper is verkoeling voor hond, paard en baas. De coolkeepers zijn er in diverse uitvoeringen. Aqua coolkeeper is geschikt voor iedereen die wel wat verkoeling kan gebruiken.