• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenhalsband en hondenriem van Pettarazzi

Sorteer
Per pagina:
13 artikel(en)


Artleather voor kleine en grote honden

De halsbanden en riemen van Pettarazzi hebben een luxe uitstraling en zijn echt design met en zonder strass steentjes. De hondenhalsbanden en hondenriemen zijn strak afgewerkt en voor kleine en middelgrote honden geschikt. De collectie is gunstig geprijsd. De halsbanden sluiten met een gesp en zijn verstelbaar door door middel van de gesp en gaatjes in het leer.

Voordelen Pettarazzi

Dit merk heeft de volgende kenmerken

  • Hip moderne hondenartikelen
  • Halsbanden en hondenriemen van leer en imitatieleer
  • Uitstekende afwerking
  • Mooi design
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Immitatieleer

Pettarazzi is gemaakt van eerste klas sterk immitatieleer. Dit materiaal is niet van echt leer te onderscheiden. Het bijkomend voordeel is dat de hondenhalsbanden en hondenriemen wel tegen water kunnen. De halsbandjes en hondenlijnen hebben een klassieke uitstraling maar zijn zeker hip uitgevoerd. De artikelen hebben de luxe uitstraling van leer. De artikelen zijn erg netjes afgewerkt, met leuke kleine details als punt op de i. Het gebruikte materiaal is van eerste klas kwaliteit.

Hondenhalsbanden voor kleine en middelgrote honden

Pettarazzi hondenhalsbanden zijn er voor de kleinere tot middelgrote honden. Dit merk heeft een kleurrijke collectie met veelal een versiering op de halsband. De gesp heeft een luxe exlips vorm. Namate de halsband langer wordt neemt de breedte toe. Meet voordat u besteld de nekomvang van de hond.

Hondenriemen voor kleine en middelgrote honden

Er is voor de hondenhalsband een bijpassende hondenriem. De hondenriem zijn veelal in 2 verschillende breedtes te krijgen. Voor de smalle hondenriemen is een kleinere haak gebruikt. Stevig maar niet te zwaar. Let bij het bestellen dan ook op de breedte van de hondenriem. De smallen hondenlijn is niet sterk genoeg voor een grote hond.

Dit merk heeft hondenartikelen voor alle rassen.

Ontdek onze andere merken hondenartikelen

Pettarazzi heeft een betaalbare collectie artleather hondenriemen en hondenhalsbanden in de leukste kleuren.