Ballen & apporteren

Ballen & apporteren

Apporteren is van veel honden de meest favoriete bezigheid. Bij het apporteren wordt vaak een hondenbal gebruikt. Maar er zijn meer apporteer items. Dit hondenspeelgoed is er in diverse maten en vormen. Ontdek de beste hondenspeeltjes om te apporteren met uw hond.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
 1. Beco Pets Becobal met touw hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Vanaf € 8,99
 2. Beco Pets Becobone hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Vanaf € 5,99
 3. BecoRope Jungle Ring hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Vanaf € 3,99
 4. Zogoflex hondenspeelgoed Echo Zwig
  Rating:
  0%
  Vanaf € 24,99
 5. Bionic hondenbal
  Rating:
  0%
 6. Beco Pets Beco Flyer hondenfrisbee
  Rating:
  0%
  Vanaf € 13,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina

Hondenballen en apporteerspeelgoed

Apporteren met uw hond is wel 1 van de leukste interactieve hondenspelletjes voor een baas en hond. Honden hebben een jachtinstinct. De hond vindt het leuk om op een voorwerp te 'jagen' die u weg gooit. Uw hond brengt het speeltje graag terug om de baas uit te dagen het weg te gooien. Veel honden halen ook stokken uit de natuur (soms wel erg groot) om er mee te gooien. Een gratis speeltje uit de natuur. Maar pas op voor deze takken voor gebruik als hondenspeeltje. Door de sterke hondentanden en kaken kan een tak makkelijk versplinteren en uw hond bezeren. In het ergste geval moet er een stuk tak verwijderd worden uit de geheemelte, keel of slokdarm van de hond. Kies altijd voor veilig hondenspeelgoed in de juiste grote.

Met een hondenbal gooien en apporteren is een goed spelletje om energie kwijt te raken. Hondenballen, apporteer speelgoed en werp artikelen van bekende kwaliteitsmerken als Jolly Pets, Westpaw Zogoflex en Becothings Eco hondenspeeltjes. Hondenballen en apporteerspeelgoed is er in vele soorten. U kunt gooien maar ook schoppen tegen een hondenbal ten grote van een voetbal. Ontdek de leukste hondenspeeltjes in onze online dierenwinkel.

Kenmerken hondenspeeltjes voor apporteren

Dit hondenspeelgoed heeft de volgende kenmerken

 • Hondenspeelgoed in de vorm van apporteren
 • Diverse vormen als hondenballen en meer
 • Geschikt voor kleine en grote honden
 • Diverse formaten
 • Ook voor honden met een sterke beet
 • Verschillende top merken
 • Apporteren met uw hond verstevigd de band

Leestip: Keuzehulp hondenspeelgoed

Apporteren met uw hond

Vooral tijdens koud weer is apporteren een goede bezigheid om te zorgen dat uw hond het niet koud krijgt. Ondanks een dikke vacht kan de hond tijdens koud of nat weer last krijgen van onderkoeling Een dikke natte vacht isoleert niet. Een vacht zonder ondervacht beschermt vaak onvoldoende. Het apporteren geeft uw hond extra beweging. Apporteren verbetert de relatie met uw hond. Een hond die voldoening heeft om met zijn baas te spelen zal minder snel foute dingen doen. Lees meer informatie over apporteren met je hond.

Tijdens het uitlaten

Een spelletje doen met uw hond is leuk, uitdagend en natuurlijk geeft het veel plezier voor hond en baas. Het gooien en ophalen van een hondenspeeltje is tijdens het uitlaten een perfecte manier om meer energie kwijt te raken. Maar ook versterkt het spelen met uw hond de band tussen hond en baas. Tijdens het uitlaten kan een speeltje uw hond afleiden van ander honden en de aandacht op u vestigen.

Drijvende hondenspeeltjes

Langs het water is een drijvend hondenspeeltje erg praktisch. Sommige honden kunnen duiken en in helder water kan er dan ook snel een bal weer naar boven gebracht worden. Maar een zinkend speeltje blijft vaak op de bodem liggen. Goed drijvend hondenspeeltjes kunnen gewoon geapporteerd worden door uw hond. Een heerlijke verfrissende duik en uw hond heeft het speeltje weer te pakken. Let er wel op dat het water veilig is, vrij van algen ed. 

Apporteerspeeltjes

Wat is het beste hondenspeelgoed om mee te apporteren? Alles wat u goed kunt gooien. Een bal rolt makkelijk. Maar er zijn ook veel dummi's die net niet rond zijn maar toch uitstekend mee geapporteerd kan worden. Kijk wat uw hond nodig heeft. Sommige honden vinden het erg mooi om extra uitdaging te krijgen. Een extra stuiterende bal of een hondenspeeltje die onberekenbaar is.

Ontdek al onze hondenbenodigheden online.

Spelen onder toezicht

Wij adviseren u om toezicht te houden op uw hond bij het spelen met een hondenspeeltje. Zorg voor begeleiding tijdens het spelen en kies de juiste maat en vorm voor uw hond. Te klein speelgoed kan een gevaar vormen voor grote honden. Bekijk onze blog Juiste hondenspeelgoed voor uw hond. Apporteer speelgoed bestelt u makkelijk en snel bij PeJediertotaal.nl. Bekijk online het leukste assortiment apporteerspeelgoed.

Merken hondenspeelgoed

Van deze onderstaande merken vindt u het apporteerspeelgoed

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Een hondenbal is het ultieme hondenspeelgoed voor apporteren met uw hond.