Mykotty

Mykotty

My Kotty zijn unieke kattenmeubels van karton. Met deze kattenmeubels heeft u een krabpaal, kattenmand en speelplek in een.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

Mykotty kattenmeubels van karton

Mykotty maakt unieke kattenmeubels voor kleine en grote katten. Deze kattenmeubels zijn meer dan een krabpaal. Uw kat kan er op spelen, op luieren en heerlijk op slapen. De kattenmeubels zijn duurzaam en gemaakt van karton. Katten zijn gek op karton. Karton daagt een kat uit om te krabben. Maar door de warmte vasthoudend vermogen vinden katten het ook heerlijk om op te liggen. De kattenmeubels hebben een luxe design.

Eigenschappen My Kotty krabmeubelen

Dit merk heeft de volgende kenmerken

  • Mykotty krabmeubels
  • Gemaakt van karton
  • Veilig voor kat en baas
  • Voor slapen, krabben, spelen en relaxen
  • Uniek design
  • Geschikt voor alle katten
  • Zacht oppervlakte

Moderne krab, speel en rust plaats

De kattenmeubels van MyKotty zijn gemaakt voor elk intereur. Deze multifunctionele kattenmeubels zijn een krabpaal, kattenbed of katenspeelgoed in een. U kat kan slapen, relaxen, krabben, verstoppen en spelen met deze meubels. De My Kotty katten meubel is er voor elke kat, van elke leeftijd en elk ras.

Er zijn diverse modellen zoals de LUI en de VIGO. Beide modellen zijn multifunctioneel en passen in elke huiskamer. De bijzondere vormgeving zijn een sierraad voor elk interieur.

Ontdek onze andere merken dierenbenodigdheden 

Veilig voor kat en baas

Karton kan scherp zijn. Mykotty stelt veiligheid hoog in het vaandel. Door een unieke snijmethode voelt het karton zacht aan. Het oppervlakte voelt aan als suede. Dit merk maakt gebruik van van ecologische lijm, welke normaal gesproken wordt gebruikt in verpakkingen van voedsel. Deze producten kunnen door huisdieren en hun baasjes veilig worden gebruikt. Het materiaal voor de krabmeubels is zeer duurzaam. Elk krabmeubel kan tot wen een jaar lang mee gaan. De meubels zijn meer dan een half jaar getest op duurzaamheid.

Er zijn meer leuke kattenmeubels

Mykotty kattenmeubels zijn multifunctionele krabpalen of kattenbedden die in elk intereur passen.