• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Doxtasy hondenriem van leer

Een Doxtasy hondenriem heeft veelal een bijpassende Doxtasy halsband. Voor de kleine honden zijn er ook soepele stoffen hondenriemen, passend bij de kleine kleurrijke stoffen hondentuigen. Deze hondenlijnen zijn geschikt voor het uitlaten van kleine en grote honden. Een hondenlijn waar u zeker veel plezier aan zult beleven. Bestel online uw Doxtasy hondenriem.

Sorteer
Per pagina:
32 artikel(en)


Doxtasy hondenriem

Een Doxtasy hondenriem is gemaakt van de beste kwaliteit leer of stof. Deze leuke leren hondenlijnen zijn leverbaar met of zonder kralen, studs of andere versieringen en zijn in vele kleuren leverbaar. Een leren hondenlijn is uitstekend geschikt voor het aangelijnd uitlaten van elke hond. Er zijn kleine, smalle Doxtasy hondenriemen speciaal voor de kleine hondenrassen. Deze kleine hondenlijntjes zijn licht in gewicht en niet te groot. Voor de grotere honden zijn er brede hondenlijnen, met een grotere haak en zijn breder. Een leren hondenlijn is sterk en daarbij ook geschikt voor de grote hond. Bij elke halsband is een bijpassende honden lijn. Met deze combinatie heeft een chique en mooi setje voor het uitlaten van uw hond. Ontdek de leukste honden accessoires bij de online dierenwinkel met webshopkeurmerk.

Voordelen riemen

Een Doxtasy hondenriem kopen? Deze hondenlijnen hebben de volgende kenmerken

  • Doxtasy hondenriem met een goede afwerking
  • Riemen van uitstekende kwaliteit
  • Gemaakt van leer of stof
  • Hondenbenodigdheden voor het aangelijnd uitlaten van uw hond
  • Geschikt voor alle honden, klein en groot
  • Hondenartikelen van uitstekende kwaliteit
  • In diverse kleuren
  • Verschillende maten, lengtes en breedtes leverbaar

Hond uitlaten

Met deze hondenlijn heeft u een goede honden accessoires voor het uitlaten van uw hond. Dit merk maakt honden riemen voor het uitlaten van alle honden. Groot en klein. Er zijn zoveel maten, soorten en uitvoeringen. In veel kleuren of patronen. Van licht stoffen riempjes voor hele kleine honden tot een extra brede lijn voor grote honden. Ook de lengte is verschillend. Een puppy heeft eerst voldoende aan een kortere lijn van ongeveer 1 meter. Ook kleine honden hebben voldoende aan 1 meter of 140 cm. lange lijn. Dit merk maakt hondenartikelen van uitstekende kwaliteit. 

Leren hondenlijn

Dit merk heeft een ruime keuze uit leren honden riemen, geschikt voor het uitlaten van kleine en grote honden. Deze riemen zijn gemaakt van eerste klas kalfsleer. Een leren honden riem is sterk en uiterst netjes afgewerkt. Deze hondenlijn is dan ook van top kwaliteit. De riem is vaak versierd met bijvoorbeeld kralen of studs. Deze leren honden riemen hebben een luxe uitstraling.

Doxtasy hondenriem voor grote honden

Deze riemen zijn er voor kleine en grote hondenrassen. Voor de grote hondenrassen is er een brede sterke leren honden lijn. Deze lijnen hebben een stevig handvat en een grotere sterkere haak om een halsband of hondentuig aan te bevestigen. De riemen zijn er voor alle honden om uw hond veilig uit te laten. Leer is van nature erg sterk. Door de breedte is deze hondenlijn geschikt voor honden als labrador, stafford, en bulldog.

Doxtasy Hondenlijn voor kleine hond

Voor de kleine hondenrassen is er een smalle leren hondenriempje of lichtgewicht katoenen lijn. Doxtasy heeft voor de kleine hond een ruime collectie van stoffen hondenriempjes. Deze zachte comfortabele hondenlijntjes hebben een kleine lichte haak, speciaal geschikt voor het uitlaten van de kleine hondenrassen als chihuahua, Maltezer, yorkshire terrier of de West Highland terrier. Deze leuke hondenriempjes zijn verkrijgbaar in diverse leuke hippe kleuren. Ook leverbaar met een bijpassend comfortabel hondentuig als de Round Loop of de het Comfy harnas.

Welke lengte hondenlijn

Welke lengte hondenlijn is geschikt voor uw hond? De lengte van een honden lijn is verschillend. Vaak zijn de hondenlijnen voor kleine honden 100 tot 120 cm. Voor grotere honden is het rond de 140 of langer. De beste hondenriem is afhankelijk van waar u gaat lopen en het gedrag van uw hond. Lees onze blog Welke hondenlijn is het beste.

Bekijk ons complete assortiment hondenlijnen.

Hondenlijnen kopen? Een Doxtasy hondenriem is verkrijgbaar in zeer diverse uitvoeringen en kleuren voor alle hondenrassen.