Ezydog

Ezydog

Ezydog hondentuig is gemaakt van nylon. Een Ezydog harnas is er voor kleine en grote honden. De hondentuigen zijn goed verstelbaar. Koop uw hondenharnas online. Er is een Ezydog hondentuig voor elke hond.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
 1. WAW Easy Dog Walk
  Rating:
  0%
  Vanaf € 18,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

Ezydog hondentuig; sterk en verstelbaar

Ezydog hondentuig is gemaakt van Nylon. Een Ezydog hondentuigje is sterk en robuust. De tuigjes zijn verkrijgbaar in diverse leuke kleuren en geschikt voor kleine en grote honden. Een Hondentuig van Ezydog is modern en praktisch. De tuigen hebben een goede afwerking met als basis eerste klas materialen en technieken. Dat maakt deze hondentuigen sterk. De praktische ontwerpen zijn ruim verstelbaar. Doordat de tuigen goed verstelbaar zijn, zijn ze comfortabel om te dragen. Meet uw hond en vergelijk met de tabel voor de juiste maat.

Ontdek de Ezydog Sale! UItverkoop van Ezydog artikelen.

Kenmerken Ezydog hondentuig

Een Ezydog harnas heeft de volgende kenmerken

 • Uitstekende kwaliteit
 • Combinatie soepel, sterk nylon met Neopreen voor extra comfort
 • Ruim en goed verstelbaar
 • Geschikt voor kleine en grote honden
 • Ook voor pups in de groei

Hond uitlaten

Voor een echte hondenwandeling is een goed zittend tuig onmisbaar. Dit outdoor merk heeft diverse sterke hondenharnassen voor het uitlaten van kleine en grote honden. Een hondentuig verdeeld de druk van een strakke lijn over het tuig. Maak het uitlaten van uw hond tot een plezier voor hond en baas met een harnas.

Comfortabel hondentuig

Een Ezydog harnas is een comfortabel hondentuig voor het uitlaten van uw hond. De tuigen zijn op diverse belangrijke punten voorzien van een zachte laag. Dit zorg voor meer draagcomfort. Het borststuk heeft een lange beschermstuk voor de borst. Dit verdeelt de druk over de gehele borst ipv dat de druk op 1 plaats concentreert. Het Quickfit en Convert harnas zijn uiterst goed verstelbaar. Deze tuigen zijn geschikt voor de teckel tot de grote herder.

Puppy tuig

Het Chest Plate harnas is een tuig dat uitstekend geschikt is voor pups. Door de ruime verstelbaarheid en het beschermende borststuk gaat dit tuig lang mee, ondanks een snelle groei van uw pup.

Ezydog outdoor

Ezydog maakt stoere artikelen voor het uitlaten en outdoor activiteiten met de hond. Het nylon is er in diverse kleuren. Het is soepel en sterk geweven met beschermend neopreen stukken. Een Ezydog hondentuig is goed afgewerk en van hoge kwaliteit. De artikelen zijn bijzonder duurzaam en hebben een gunstige prijs. Veel kwaliteit voor uw geld.

Bijpassende hondenriem

Ezydog heeft een ruime collectie bijpassende hondenriemen. Met de juiste combinatie wordt het uitlaten een leuke ervaring. Wilt u meer weten over de juiste hondenriem kopen. vindt hier meer informatie over de juiste hondenriem.

Bekijk het volledige assortiment hondentuigen.

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen.

Passend harnas hond

Een goed passend honden tuig zit comfortabel en hindert de hond niet in zijn bewegingen. Deze dierbenodigdheden kunt u ook online bestellen. Om een passend tuig online te bestellen meet u eerst de hond. Bij het passen stelt u eerst het tuig goed af. U kijkt of tuig niet in de oksels snijdt. Ga een stukje met het tuig wandelen. Dan ervaart u of het tuig daadwerkelijk goed zit. Een Ezydog hondentuig is ruim verstelbaar en geschikt voor de meeste hondenrassen. Ga er opuit met een praktisch Ezydog hondentuig.