Popware for pets

Popware for pets
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Hond mee? Popware for pets mee!

Neemt u uw hond mee dan zijn de praktische oplossingen van Popware for pets een aanrader. De draagbare en makkelijk mee te nemen voer en drinkbakken zijn opvouwbaar, licht en stevig. Door het eenvoudige maar doordachte ontwerpen zijn de Popware for pets artikelen innovatief, praktisch en ruimte winnende oplossingen voor het aanbieden van voer of water. Ontdek de leukste collectie honden accessoires voor thuis en onderweg.

Of u nou op reis gaat, een weekje op de camping, een dag met uw hond het bos in gaat wandelen, of gewoon thuis blijft, de popware kunt u overal gebruiken en kunt u makkelijk meenemen. Deze honden accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en multi functioneel inzetbaar. Deze artikelen voor uw huisdier zijn van uitstekende kwaliteit. De vrolijke opvallende kleuren combineren met een strakke basis kleur. Handig en ook nog mooi om te zien.

Voordelen

Dit merk heeft de volgende kenmerken

  • Popware for pets hondenbenodigdheden
  • voor thuis en onderweg
  • Geschikt voor kleine en grote honden
  • Praktische innovatieve oplossingen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Ruimte besparend
  • Voerbakken, drinkbakken en meer
  • Makkelijk te reinigen in de vaatwasser

Ontdek onze andere merken hondenartikelen

Travel Cup Opklapbare voer- en drinkbakken

Neem makkelijk het drinkwater mee voor de hond. Het aanbieden is vaak het moeilijkste. Niet iedere hond wil uit je hand drinken. Of uit een flesje met een drinktuit. Een ruimtebesparende waterbak is een ideale oplossing. Zo biedt u de hond water aan die hij op een natuurlijke manier kan drinken. De opklapbare waterbak die ook als voerbak gebruikt kan worden. Ruimte besparend en makkelijk mee te nemen. Met een handige haak hangt u de travel cup aan uw rugtas of broek.

Zie onze volledige collectie voer- en drinkbakken voor onderweg.

Kennel bowl voor aan de bench

Speciaal voor in de hondenbench is er een opklapbare voer- en drinkbak. Deze kan makkelijk aan het gaas van de bench bevestigd worden. Zo heeft uw hond ook in de bench de beschikking over drinkwater. Wanneer de Kennel Bowl niet gebruikt wordt kan deze opgeklapt en ingeklapt worden. Zo is deze voerbak anex waterbak ruimtebesparend en kan uw hond lekker liggen in de bench.

Popware verstelbaar en opklapbaar voer en drinkbak

Popware heeft 3 soorten voerbakken. Alle 3 zijn de bakjes opklapbaar en ruimte besparend. De Popware verstelbare voerbak en drinkbak heeft ook nog een in hoogte verstelbare poten. Zo zijn de voer en drinkbakken geschikt voor elke hond. De Popware voerbakken zijn praktisch voor thuisgebruik maar ook voor onderweg. Popware is verkijgbaar in vrolijke kleuren en kan makkelijk gereinigd worden in de vaatwasser.

De honden accessores tijdens het uitlaten

Tijdens het uitlaten is water een welkome verfrissing op warme dagen. Niet alleen voor u maar ook voor uw hond. Let er op dat u het uitlaten niet op het heetst van de dag doet en neem wat water mee om tijdens een korte pauze even wat te drinken. Met deze innovatieve honden accessoires neemt u makkelijk water mee voor uzelf en uw hond. 

Dit meer heeft hondenartikelen voor alle hondenrassen.

Bekijk de collectie Popware voer- en drinkbakken voor onderweg.