Hondenpuzzels

Hondenpuzzels

Een hondenpuzzel is een uitdagend hondenspeeltje voor iedere hond. Het stimuleert de hond zijn hersenen te gebruiken en voorkomt verveling. Met een hondenpuzzel stimuleert u uw hond zijn instinct te gebruiken. Oplossingsgericht en gebruik van zijn zintuigen. Een hondenpuzzel is geschikt voor kleine en grote hond.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Hondenpuzzel; hondenspeeltjes tegen verveling

Hondenpuzzel is een leuk en uitdagend hondenspeeltjes. Hondenpuzzels zijn de hondenspeeltjes tegen verveling. Met als beloning een heerlijke snack of zijn favoriete hondenbrok of hondensnack. Vooral in de winter of juist zomer's, als bewegen iets te veel energie kost zijn hondenpuzzels een uitstekend hondenspelletje. Deze hondenspeeltjes zijn een goede bezigheid voor uw hond. Zo voorkomt u verveling bij uw hond. Uitdagende hondenspeeltjes stimuleren uw hond na te denken.

Treat Dispensing beloont uw hond

Treat Dispensing hondenpuzzel stimuleert het zoekgedrag van uw hond en beloont deze met zijn favoriete hondensnack. Of gebruik zijn portie voer om uw hond te laten werken voor zijn eten. In de natuur werkt de hond de hele dag om zijn portie eten bij elkaar te zoeken. Wij geven de hond een portie eten die hij dan binnen enkele minuten heeft opgegeten. Met een beloning blijft de hond geintresseerd en bezig met het zoeken naar eten.

Uitdagende hondenspeeltjes - hondenpuzzel

Hondenpuzzels zijn uitdagende hondenspeeltjes voor uw hond. In plaats van directe actie, moet de hond bedenken hoe de actie uitgevoerd dient te worden. En de beloning: een heerlijke traktatie. Bij het kiezen van een hondenpuzzel is het van belang om het juiste hondenspeeltje voor uw hond te kiezen. Speelt mijn hond hiermee? Dat weet uw hond te beantwoorden. Het is soms ook nodig uw hond te leren spelen met een hondenspeeltje. Is dit goed honden speelgoed voor uw hond? Alle hondenspeelgoed is goed. Met de opmerking dat het niet stuk moet zijn en de hond zich er niet aan kan bezeren. Maar of het de juiste is voor uw hond? Het juiste speeltje hangt af van de hond. Ook is de vorm en de grote van het speeltje van belang. Honden hebben een instinct om te kauwen. Geef geregeld een kauwitem. Lees eens Juiste hondenspeeltje voor uw hond een blog voor meer informatie over het maken van een goede keuze.

Deze leuke merken honden puzzels hebben wij:

Outward hound

Busy Buddy

Nina Otterson

Alle hondenspeeltjes zette uw hond aan tot nadenken. Door het trainen van de hersenen van uw hond wordt verveling voorkomen. Interactief hondensnacks zoeken verminderen gedragsproblemen en gewichtsproblemen.

Lees meer over hondenspeeltjes voor honden.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeeltjes.

Houdt uw hond altijd in de gaten tijdens het spelen. Laat een hond niet alleen spelen. Hondenspeeltjes zijn er om mee te spelen en niet om op te kauwen. Wil de hond echt gaan liggen kauwen dan kunt u hem een kauwsnack aanbieden.

Een Hondenpuzzel zijn hondenspeeltjes tegen verveling, geschikt voor kleine en grote honden.