Kattenbak & kattenbakvulling

Kattenbak & kattenbakvulling

Kattenbakken en kattenbakvulling voor elke kat. Almo Nature Cat Litter is natuurlijk en biologisch afbreekbaar.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Kattenbakken en kattenbakvulling

Kattenbakken en kattenbakvulling zijn onmisbaar voor een binnenkat. De regel is altijd even veel kattenbakken als katten + 1 kattenbak. Bij 2 katten zou het ideaal zijn om 3 kattenbakken te hebben. Bij meerdere katten moeten er ook meerdere kattenbakken zijn. Zet de bak in verschillende ruimtes. Zo voorkomt u dat een kat de andere kat hindert om naar een katten bak te gaan. Zet een katten bak op een vaste, rustige plek naar die goed te bereiken is voor uw kat. Laat uw kat zien waar de bak staat. Zet eten of drinken niet in de buurt van de kattenbak neer.

Schoon maken

Een kattenbak moet regelmatig schoon gemaakt worden, liefst dagelijks. Dit ligt ook aan het aantal katten en of de katten hun behoeftes ook buiten doen. Met een schepje kan u makkelijk de grootste drollen eruit scheppen. Met de Carnis Bio reiniger maakt u de kattenbak grondig en veilig schoon. Deze reiniger verwijdert onaangename geuren door middel van Micro organismen. Deze micro organismen zetten urine om in stikstof, koolzuur en water.

Kattenbakgrit

Katten zijn kieskeurig van aard. Wil uw kat niet op de bak, dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Sluit een lichamelijk probleem uit door een bezoek aan de dierenarts te brengen. Verplaats de katten bak naar een rustiger plek. Of wissel eens van kattenbak vulling.

Almo Nature

Almo Nature heeft een natuurlijk, biologisch afbreekbaar en composteerbare kattenbakvulling. Deze vulling is gemaakt van plantaardige vezels.

Kattenbakken en kattenbakvulling besteld u makkelijk online bij de online dierenwinkel.