• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Leren hondenhalsband kopen

Een Leren hondenhalsband is er in naturel tinten maar ook in frisse vrolijke kleuren. Zoekt u luxe hondenhalsbanden of een basis halsbandje voor uw hond. Er is een ruime keuze aan leren hondenhalsbanden van oa. Doxtasy.

Sorteer
Per pagina:
30 artikel(en)


Hondenhalsbanden van leer voor elke hond

Bij een leren hondenhalsband kopen, is het handig om u eerst te orienteren. Een honden halsband is er in diverse grotes en hippe kleuren. Leer is een natuurproduct en wordt soepel in het gebruik. Daarnaast is leer toch sterk en ook geschikt voor grote honden. Een leren halsband is goed te combineren met een leren hondenriem. Voor het uitlaten van honden is een leren hondenhalsband met een leren riem nog steeds een veel geziene combinatie. Leer is stoer, chique, sterk en blijft lang mooi.

Op zoek naar een effen leren halsband of een stoere spike halsband? De halsband van leer heeft vaak veel versieringen als spikes, kralen, studs en meer. Een hondenhalsband van leer is een honden accessoire voor het uitaten van kleine en grote honden. Het is een verlengstuk van de hondenriem. Maar ook ideaal wanneer uw hond altijd los loopt. Zo kunt uw hond altijd even bij u houden. Ontdek de leukste hondenartkelen in onze online dierenwinkel.

Leren Hondenhalsband

Een leren hondenhalsband heeft de volgende kenmerken

  • Doxtasy leren halsbanden
  • Gemaakt van hogekwaliteit leer
  • Artikelen geschikt voor kleine en grote honden
  • Luxe hondenhalsbanden
  • Hondenbenodigdheden in diverse breedtes
  • Met kralen, studs of naturel
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Hondenartikelen van uitstekende kwaliteit met een goede afwerking

Hond uitlaten

Voor het uitlaten van uw hond is een halsband nog steeds het meest gebruikte hulpmiddel. Ook is het in huis of op het erf een handig hulpmiddel om de hond vast te pakken mocht dat nodig zijn. Een leren honden halsband is geschikt voor alle honden. Op veel plaatsen is het aangelijnd uitlaten van uw hond verplicht. Een leren halsband is de meest voorkomende hondenartikel in combinatie met een hondenriem of rollijn. Maar ook als uw hond los loopt is een handig accessoire om uw hond snel vast te kunnen pakken. Leer is van nature sterk en wordt in het dragen soepel en zacht. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit leer is leer een comfortabel artikel voor de hond.

Luxe leren halsband hond

Een luxe leren hondenhalsband is goed afgewerkt en hebben een hoge kwaliteit. Veelal hebben deze hondenartikelen wat extra's als studs of kralen. Naast zwart of wit wordt een leren halsband in diverse kleuren geleverd. Een leren halsbandje voor uw hond heeft een luxe uitstraling. Leer is geschikt voor elk type hond. Er zijn leuke luxe hondenhalsbanden voor kleine maar ook zeer grote honden.

Leer is een natuurlijk materiaal dat door het dragen en gebruik soepel wordt. Een nieuwe leren halsband kan in het begin wat stug zijn. Het om doen en vooral vast gespen is wat lastig. Na verloop van tijd gaat dit heel soepel. Doordat leer een natuurproduct is wordt negatief beinvloed door water. Voor honden die veel van water houden raden wij dan ook een Nylon hondenhalsband aan.

Welke maat leren hondenhalsband

Welke maat hondenhalsband ben ik nodig voor mijn hond? Online bestellen van hondenartikelen is geen enkel probleem. Bepaal voordat u besteld de juiste maat. Bij een honden halsband is dat heel makkelijk. Geen enkele hond is gelijk. Meet de nekomvang van de hond en bekijk in de tabel welke maat u nodig heeft. Koopt u op de groei? Het is moeilijk te bepalen wat uiteindelijk de juiste maat is. Een maat is niet af te leiden van een hondenras oid. Ook niet aan de hand van de hond van de buren. Net als mensen is de juiste maat zeer hond gebonden. Meet dan ook altijd voordat u een hondenhalsband koopt. Een leren hondenhalsband wordt op maat gemaakt doormiddel van een gesp sluiting. De gaatjes in het leer bepalen de maat. Bij sommige halsbanden is het mogelijk er een gaatje bij in te maken. Bij de halsbanden met kralen of andere versiersels is het veelal niet mogelijk een gaatje erbij te maken. Lees ook onze blog over halsbandsluitingen.

Halsbandje voor Pups

Halsbandjes voor pups zijn een ideaal hulpmiddel bij het uitlaten van uw pup. Bij puppy halsbandjes is het handig dat de bandjes ruim verstelbaar zijn. Zo heeft u lang plezier van uw aankoop. Natuurlijk groeien de grotere hondenrassen harder en meer dan de kleinere hondenrassen. Vooraf is ook niet te voorspellen hoe lang u met een puppy halsbandje doet. Een puppy halsbandje is niet meer dan een kleine halsbandje voor pups. De maat is afhankelijk van de pup. Voor een puppyhalsband geldt dan ook meten. Pups kunnen snel groeien, meet het liefst direct voor het bestellen van een nieuw halsbandje.

In stijl uitlaten

Bij veel halsbanden is wel een bijpassende leren hondenriem verkrijgbaar. Zo heeft een een hippe leuke combinatie om uw hond uit te laten. Op veel van deze combinaties geven we 10% korting op de hondenlijn, indien u deze samen aanschaft met bijpassende halsband.

Zie de collectie hondenhalsbanden.

Doxtasy heeft een ruime keuze aan hondenbenodigdheden , met veelal leren honden halsbanden. Voor kleine en grote honden is er een kleurrijke collectie aan brede en smalle halsbandjes. Met of zonder applicaties. Ontdek onze collectie leren hondenhalsband in onze online dierenwinkel.