Leer

Leer

Een Leren hondenhalsband is er in naturel tinten maar ook in frisse vrolijke kleuren. Zoekt u luxe hondenhalsbanden of een basis halsbandje voor uw hond of pup. Maak een keuze uit de beste leren hondenhalsband van oa. Doxtasy.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

29 producten

per pagina
 1. Doxtasy hondenhalsband Baby Blue Eagle
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,99
 2. Doxtasy hondenhalsband Black Eagle
  Rating:
  0%
  Vanaf € 29,99
 3. Doxtasy hondenhalsband Black Moon
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,99
 4. Doxtasy hondenhalsband Blue River
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 29,99
 5. Doxtasy hondenhalsband Brown Fox
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,99
 6. Doxtasy hondenhalsband Cheyenne Star in the Sky
  Rating:
  0%
  Vanaf € 29,99
 7. Doxtasy hondenhalsband Colours of the Wind
  Rating:
  0%
  Vanaf € 32,99
 8. Doxtasy hondenhalsband Double Spike
  Rating:
  0%
  Vanaf € 25,99
 9. Doxtasy hondenhalsband Glorious
  Rating:
  0%
  Vanaf € 59,99
 10. Doxtasy hondenhalsband Gold Row
  Rating:
  0%
  Vanaf € 21,99
 11. Doxtasy hondenhalsband Little Bear
  Rating:
  0%
  Vanaf € 17,99
 12. Doxtasy hondenhalsband Pink Eagle
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,99
 13. Doxtasy hondenhalsband Royal Tough
  Rating:
  0%
  Vanaf € 29,99
 14. Doxtasy hondenhalsband SilverRow
  Rating:
  0%
  Vanaf € 21,99
 15. Doxtasy hondenhalsband Silly Stones
  Rating:
  0%
  Vanaf € 27,99
 16. Doxtasy hondenhalsband Stunning Studs
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,99
 17. Doxtasy hondenhalsband White Hawk
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,99
 18. Qwispl Neon Qwispl Neon
  -17%
  Qwispl Leren halsband Neon
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 58,95 Speciale prijs € 48,95
 19. Pettarazzi Artleather Glitterbones halsband
  Rating:
  0%
  Vanaf € 10,99
 20. Pettarazzi Leren hondenhalsband
  Rating:
  0%
  Vanaf € 8,99
 21. Pettarazzi hondenhalsband Artleather skull 'n bones
  Rating:
  0%
  Vanaf € 12,99
 22. hondenhalsband Leren halsband Mohica hondenhalsband Leren halsband Mohica
  -35%
  Leren Brede halsband Mohica
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 30,50 Speciale prijs € 19,95
 23. Doxtasy hondenhalsband Ruff chique
  Rating:
  0%
  Vanaf € 29,99
 24. Doxtasy hondenhalsband Silly Stones White 50 mm
  Rating:
  0%
  Vanaf € 54,99
 25. Pettarazzi Art leather Peace hondenhalsband
  Rating:
  0%
  Vanaf € 11,99
 26. Doxtasy hondenhalsband Antique Turquoise
  Rating:
  0%
  Vanaf € 49,99
 27. WAW Easy Dog Walk
  Rating:
  0%
  Vanaf € 18,99
 28. Doxtasy hondenhalsband Savage Spike
  Rating:
  0%
  Vanaf € 49,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

29 producten

per pagina

Leren Hondenhalsband voor iedere hond

Bij een leren hondenhalsband kopen, is het handig om u eerst te orienteren. Een leren halsband voor uw hond is er in diverse grotes en hippe kleuren. Leer is een natuurproduct en wordt soepel in het gebruik. Daarnaast is leer toch sterk en ook geschikt voor grote honden. Een leren halsband is goed te combineren met een leren hondenriem. Voor het uitlaten van honden is een leren hondenhalsband met een leren riem nog steeds een veel geziene combinatie. Leer is stoer, chique, sterk en blijft lang mooi. Er zijn leren halsbanden voor kleine en grote honden.

Op zoek naar een effen leren halsband of een stoere spike halsband voor uw hond? De halsband van leer heeft vaak veel versieringen als spikes, kralen, studs en meer. Leren halsband voor uw hond is uiterst geschikt voor het voor het uitlaten van kleine en grote honden. Het is een verlengstuk van de hondenriem. Maar ook ideaal wanneer uw hond altijd los loopt. Zo kunt uw hond altijd even bij u houden. Ontdek de leukste hondenartkelen in onze online dierenwinkel.

Bekijk de blog Beste hondenhalsband voor uw hond.

Hondenhalsband van leer

Een leren hondenhalsband heeft de volgende kenmerken

 • Doxtasy leren halsbanden
 • Gemaakt van hogekwaliteit leer
 • Leren halsbanden in kleine en grote maten
 • Luxe hondenhalsbanden
 • Hondenbenodigdheden in diverse breedtes
 • Met kralen, studs of naturel
 • In verschillende kleuren verkrijgbaar
 • Hondenartikelen van uitstekende kwaliteit met een goede afwerking

Hond uitlaten

Voor het uitlaten van uw hond is een leren halsband nog steeds het meest gebruikte hulpmiddel. Ook is het in huis of op het erf een handig hulpmiddel om de hond vast te pakken mocht dat nodig zijn. Een leren hondenhalsband is geschikt voor alle honden. Op veel plaatsen is het aangelijnd uitlaten van uw hond verplicht. Een leren halsband is de meest voorkomende hondenartikel in combinatie met een leren hondenriem of rollijn. Maar ook als uw hond los loopt is een handig accessoire om uw hond snel vast te kunnen pakken. Leer is van nature sterk en wordt in het dragen soepel en zacht. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit leer is leer een comfortabel artikel voor de hond.

Luxe leren halsband voor uw hond

Een luxe leren halsband voor uw hond is goed afgewerkt en hebben een hoge kwaliteit. Veelal hebben deze hondenartikelen wat extra's als studs of kralen. Naast zwart of wit wordt een leren halsband in diverse kleuren geleverd. Een leren halsbandje voor uw hond heeft een luxe uitstraling. Leer is geschikt voor elk type hond. Er zijn leuke luxe hondenhalsbanden voor kleine maar ook zeer grote honden.

Leer is een natuurlijk materiaal dat door het dragen en gebruik soepel wordt. Een nieuwe leren halsband kan in het begin wat stug zijn. Het om doen en vooral vast gespen is wat lastig. Na verloop van tijd gaat dit heel soepel. Doordat leer een natuurproduct is wordt negatief beinvloed door water. Voor honden die veel van water houden raden wij dan ook een Nylon hondenhalsband aan.

Welke maat hondenhalsband

Welke maat leren hondenhalsband ben ik nodig voor mijn hond? Online bestellen van van een leren halsband is geen enkel probleem. Bepaal voordat u besteld de juiste maat. Bij een leren halsband is dat heel makkelijk. Geen enkele hond is gelijk. En geen enkel merk heeft dezelfde maatvoering. Meet de nekomvang van de hond en bekijk in de tabel welke maat u nodig heeft. Koopt u op de groei? Het is moeilijk te bepalen wat uiteindelijk de juiste maat is. Een maat is niet af te leiden van een hondenras oid. Ook niet aan de hand van de hond van de buren. Net als mensen is de juiste maat zeer hond gebonden. Meet dan ook altijd voordat u een hondenhalsband koopt. Een leren hondenhalsband wordt op maat gemaakt doormiddel van een gesp sluiting. De gaatjes in het leer bepalen de maat. Bij sommige halsbanden is het mogelijk er een gaatje bij in te maken. Bij de halsbanden met kralen of andere versiersels is het veelal niet mogelijk een gaatje erbij te maken. Er zijn leren halsbanden in hele kleine en grote maten. Lees ook onze blog over halsbandsluitingen.

Halsbandje voor Pups

Halsbandjes voor pups zijn een ideaal hulpmiddel bij het uitlaten van uw pup. Bij puppy halsbandjes is het handig dat de bandjes ruim verstelbaar zijn. Zo heeft u lang plezier van uw aankoop. Natuurlijk groeien de grotere hondenrassen harder en meer dan de kleinere hondenrassen. Vooraf is ook niet te voorspellen hoe lang u met een puppy halsbandje doet. Een puppy halsbandje is niet meer dan een kleine halsbandje voor pups. De maat is afhankelijk van de pup. Voor een puppyhalsband geldt dan ook meten. Pups kunnen snel groeien, meet het liefst direct voor het bestellen van een nieuw halsbandje.

In stijl uitlaten

Bij veel halsbanden is wel een bijpassende leren hondenriem verkrijgbaar. Zo heeft een een hippe leuke combinatie om uw hond uit te laten. Op veel van deze combinaties geven we 10% korting op de hondenlijn, indien u deze samen aanschaft met bijpassende halsband.

Zie de collectie hondenhalsbanden.

Doxtasy heeft een ruime keuze aan hondenbenodigdheden, met veelal leren halsbanden. Voor kleine en grote honden is er een kleurrijke collectie aan brede en smalle halsbandjes. Met of zonder applicaties. Ontdek onze collectie leren hondenhalsband in onze online dierenwinkel.