Sterk hondenspeelgoed

Sterk hondenspeelgoed

Sterk hondenspeelgoed is bestand tegen een hondentand. Veel hondenspeeltjes sneuvelen bij de eerste de beste stevige beet. oa. WestPaw Design heeft een leuke collectie interactief sterk hondenspeelgoed. 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

28 producten

per pagina
 1. Tug 'n Fetch hondenspeelgoed Tug 'n Fetch hondenspeelgoed
  -23%
  Firehose Tug 'n Fetch Large hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 12,95 Speciale prijs € 9,99
 2. Hondenspeelgoed jute payrol met handvat Hondenspeelgoed jute payrol met handvat
  -33%
  Doxtasy Jute play roll hondenspeelgoed groot
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 7,49 Speciale prijs € 5,00
 3. Bionic hondenbal
  Rating:
  0%
 4. Bionic Bone hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
 5. Fire Hose Squeak n fetch hondenspeelgoed Fire Hose Squeak n fetch hondenspeelgoed
  -30%
  Firehose Squeak and Fetch L hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 10,50
 6. Fire Hose Squeak n fetch hondenspeelgoed Fire Hose Squeak n fetch hondenspeelgoed
  -23%
  Firehose Squak and Fetch M hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 12,95 Speciale prijs € 9,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

28 producten

per pagina

Dure hondenspeeltjes? Duurzaam hondenspeelgoed

Sterk hondenspeelgoed is de oplossing voor honden met een stevige beet. Ook voor deze groep is er goede hondenspeeltjes te koop. Duur? Wat kost het om telkens goedkope hondenspeelgoed te kopen welke binnen 5 minuten weer kapot is? Met dit duurzame sterke hondenspeelgoed kan u uw hond uren vermaken. Westpaw zogoflex heeft de unieke eenmalige ruilgarantie. Jolly Pets heeft een ruime keuze aan duurzame hondenballen om samen met uw hond te voetballen of te apporteren. De Jolly hondenspeeltjes kunnen tegen een beet en komen weer terug in hun oorspronkelijke vorm. Bekijk ons aanbod in de Online dierenwinkel.

Deze hondenspeeltjes hebben de volgende kenmerken

 • Sterk, duurzaam hondenspeelgoed
 • Hondenartikelen in diverse vormen
 • Gemaakt van stevig materiaal
 • Met de juiste vorm en maat geniet uw hond nog langer van het hondenspeeltje
 • Hondenbenodigheden bestand tegen een hondenbeet

Leestip: Keuzehulp hondenspeelgoed

Bijten of kauwen op hondenspeelgoed

Deze sterke speeltjes zijn er voor gemaakt om een hondenbeet aan te kunnen. Een goede sterke beet is het neer komen van de kaken tot de tanden op elkaar zijn. Kauwen is het echt malen van de kiezen. Daarvoor is een kauwitem geschikt. Leer een hond in een vroeg stadium dat kauwen op speeltjes niet het zelfde is als er in bijten. Beloon de hond als hij in het speeltje bijt om er een geluidje uit te krijgen. Maar pak het af zodra de hond echt er goed voor gaat liggen om met zijn kiezen te kauwen. Sterk hondenspeelgoed kan tegen bijten van de hond. Maar bij echt kauwen en slopen van speeltjes let u op de vorm, het materiaal ed.

Deze hond bijt in zijn speeltje

Stevig speelgoed voor uw hond

Stevig hondenspeelgoed is honden speelgoed die rekening houd met de sterkte van de hondenkaak. Door de goede keuze van materiaal en vorm gaan deze hondenspeeltjes lang mee. Een goede basis is de juiste vorm en de juiste grote. Een botvorm is leuk zolang de hond niet geneigd is om op het speelgoed te kauwen. Is het zo wie zo een kauwer, kies dan in plaats van een platte botvorm een andere vorm als een grote bal. Lees meer over het juiste hondenspeelgoed voor uw hond

Interactief hondenspeelgoed

Spelen met de baas is goed voor de relatie tussen hond en baas. Samen een trek spelletje of het apporteren van een bal of een ander hondenspeeltje. Leer de hond dat het leuk is iets terug te brengen. Beloon de hond als een hondenspeeltje terug wordt gebracht. Interactief speelgoed zorgt voor actie bij u en uw hond. Beweeg meer voor een gezonde hond (en baas.).

Bekijk onze volledige collectie online dierbenodigdheden

Houd toezicht tijdens het spelen

Laat uw hond spelen met dit sterke hondenspeelgoed. Om lang plezier te hebben van uw aanschaf adviseren wij u wel om de juiste grootte en passend hondenspeelgoed voor uw hond te kiezen. Bij een hond die graag wil kauwen is een vorm waar hij minder snel grip op heeft, als een bal, beter geschikt dan een bot vorm. Neemt u een klein hondenspeeltje dan kan de hond daar heel goed grip op krijgen waardoor hij het speeltje snel kan slopen. Houdt toezicht tijdens het spelen. Hondenspeeltjes zijn niet bedoeld om te kauwen. Leer de hond het verschil tussen kauwen en spelen.

Elke hond heeft zo zijn eigen voorkeur. De ene houdt van het slepen met een pluche knuffel, de andere zweert bij een hondenbal of een hondenpuzzel. Ontdek wat uw hond het leuks vindt. Daag uw hond uit om te spelen. Soms is het nodig uw hond even een duwtje in de juiste richting te geven. Als uw hond inziet hoe hij met een speeltje kan spelen gaat het vaak vanzelf.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed in de diervriendelijkste online dierenwinkel.

Bij het kiezen van sterk hondenspeelgoed houdt u rekening met de vorm en grote.