Tre Ponti

Tre Ponti

Een Tre Ponti hondenriem is er voor alle honden. De hondenriemen zijn ontwikkeld voor kleine honden en grote sterke honden. Deze hondenlijnen zijn uiterst licht in gewicht maar super sterk. Ontdek de beste Tre Ponti hondenriem voor uw hond.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Hondenriem van Tre Ponti

Een Tre Ponti hondenriem is er voor het uitlaten van de kleine en grote hondenrassen. Een Tre ponti hondenlijn wordt met de hand gemaakt en is netjes afgewerkt. Deze hondenriem heeft een speciaal ontwerp en is gemaakt van bijzonder sterk materiaal. Naast de unieke innovatieve hondentuigen zijn de hondenlijnen ook uiterst praktisch en uniek. Deze hondenlijnen zijn goed te combineren met de TrePonti hondentuigen maar ook met een hondenhalsband.

De Primo hondenriemen hebben een apart handvat die u om de pols kan dragen. Deze hondenriemen zijn uitstekend geschikt voor grote honden. Ook zijn er voor kleine honden kleurrijke bijpassende hondenlijnen verkrijgbaar. Met een hondenriem van Tre Ponti heeft u uitstekende controle over uw hond. De materialen zijn sterk maar ook soepel. Met dit merk hondenlijnen laat u uw hond makkelijk uit. Ontdek de beste hondenartikelen voor het uitlaten van uw hond.

Voordelen TrePonti hondenlijnen

Hondenriemen kopen? Deze hondenlijnen hebben de volgende kenmerken

  • Tre Ponti hondenlijnen
  • Italiaans design
  • Met de hand gemaakt in Italie
  • Geschikt voor alle hondenrassen
  • In diverse lengtes verkrijgbaar
  • Hondenartikelen van uitstekende kwaliteit
  • Goede afwerking
  • Sterke hondenlijnen
  • Ook speciaal voor sterke honden

Italiaans design, handgemaakte kwaliteit

Net als de hondentuigen worden Tre Ponti lijnen met de hand gemaakt en uitstekend afgewerkt. De hoge afwerking en het materiaal zorgt voor een sterk geheel. Maak een keuze uit de volgende hondenriemen.

Een Tre Ponti hondenriem is sterk en praktisch. Tre Ponti maakt hondenlijnen van uitstekende kwaliteit. Deze hondenlijnen hebben een uniek ontwerp en zijn uiterst geschikt voor sterke honden. De riemen zijn sterk maar zeer licht in gewicht.

Tre Ponti Hondenriem voor grote honden

Een Tre Ponti hondenriem kopen voor grote honden? Speciaal voor de grote honden heeft dit merk een unieke hondenriem ontwikkeld. De Tre Ponti Primo Power hondenlijn heeft een speciaal handvat die meer controle geeft over de hond. Speciaal voor sterke, grote honden als een bullmastif, een Pitbull, Stafford of Weimeraan. Het extra handvat bij de haak geeft u extra controle als u de hond eens kort moet houden. De Primo riem heeft geen extra handvat maar wel een zacht gepolsterd handvat voor een goed grip tijdens het uitlaten. Deze hondenriem passen uitstekend bij de Tre Ponti hondentuigen voor grote honden, zoals het primo tuig of de forza. De hondenriem is breed en verkrijgbaar in 2 lengtes. De sterke hondenlijn is een ook te combineren met een halsband.

Hondenriemen voor kleine honden en pups

Ook voor kleine honden heeft Tre Ponti een bijpassende hondenriem voor de kleine Tre Ponti hondentuigjes als de Fibbia of Liberta. Deze honderiem is gemaakt van hetzelfde sterke maar soepele materiaal als de TrePonti hondentuigen. Net als de andere hondenlijnen wordt deze hondenriem met de hand gemaakt en goed afgewerkt. De hondenriemen zijn sterk en nemen nauwelijks water op. De hondenlijnen zijn vrij smal maar wel oer sterk. Uiteraard kunt u deze hondenlijn ook uitstekend combineren met een hondenhalsband. Natuurlijk zijn deze kleine honden riemen ook uitstekend geschikt als hondenriem voor een pup.

Welke lengte honden riem

De TrePonti honden riemen zijn kort. De lijnen zijn 100 of 110 cm. lang. Deze korte hondenlijnen zijn uitstekend geschikt voor het uitlaten van uw hond in de stad of voor gebruik tijdens een hondentraining. De Primo Power heeft een extra handig en zacht handvat voor het kort houden van uw hond in situaties waar dat gewenst is. Denk aan een ontmoeting met een andere hond of tijdens het oversteken van een drukke weg.

Welke maat hondenriem

Voor de kleine honden zijn er speciaal kleine, smalle hondenriempjes gemaakt zoals de Fibbia lijn of Mesh lijnen. Deze lijnen zijn smal en licht van gewicht. Voor de grote honden is er de primo of primo power hondenlijn. Een brede sterke hondenlijn voor het uitlaten van grote honden.

Welke hondenlijn is het beste

Deze hondenriemen van TrePonti zijn er voor kleine en grote honden. Deze hondenlijnen zijn uitstekend geschikt als u een korte hondenlijn zoekt voor het uitlaten van uw hond in de stad of het park. Bent u op zoek naar ene korte hondenriem, of een hondenriem voor kleine of grote honden dan zijn deze lijnen de beste oplossing. Twijfelt u nog welke hondenriem u moet kiezen lees dan eens onze blog welke hondenriem het beste is.

Bijpassende hondentuig

Tre Ponti heeft bij de honden riemen diverse bijpassende Tre Ponti hondentuigen. Maar ook een hondenharnas van de andere merken passen goed bij de Tre Ponti hondenlijnen. Maar er kan ook een goede combinatie gemaakt worden met een hondenhalsband.

Bekijk ons assoriment hondenriemen.

De beste hondenriemen kopen? Voor elke hond is er een Tre Ponti hondenriem voor het comfortabel uitlaten van uw hond.