Jolly pets

Jolly pets

Jolly Pets hondenspeelgoed is duurzaam. Jolly maakt uitdagende hondenballen voor kleine en grote honden. Ontdek de leuke collectie Jolly hondenspeeltjes.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

Jolly hondenspeelgoed

Jolly maakt hondenspeelgoed voor alle hondenrassen. Is uw hond ook zo ballen gek? Een Jolly Bal stuitert en zijn speciaal voor energieke honden die graag met een bal spelen. Jolly hondenspeeltjes zijn sterk en van goede kwaliteit. Dit hondenspeelgoed is duurzaam en heeft een innovatieve vormgeving. Veel van deze honden speeltjes hebben een heerlijke geur, wat het speelgoed nog aantrekkelijker maakt. Jollypets hondenspeelgoed is geschikt voor hond en baas. Met dit interactief hondenspeelgoed gaat u samen met uw hond voetballen of apporteren. Jollypets zorgt voor uren lang speelplezier.

Kenmmerken Jolly Pets

Jolly pets heeft de volgende kenmerken

  • Jolly Pets duurzaam hondenspeelgoed
  • Ideaal voor honden die gek zijn op ballen
  • Gemaakt van JollyFlex
  • Geschikt voor sterke hondenbeet
  • Hondenspeeljtes voor kleine en grote honden
  • Veelal hondenballen in diverse grotes en ; de Jolly bal is befaam!
  • Behoudt de vorm

Ontdek onze andere merken dierenbenodigdheden

Duurzaam JollyFlex

JollyFlex is speciaal ontwikkeld door Jollypets. Dit materiaal is bestand tegen een honden tand. De vorm van het hondenspeeltje gaat na een beet weer terug naar zijn oorspronkelijke vorm. JollyFlex is duurzaam en sterk en geschikt voor sterke hondenkaken. Deze fabrikant maakt veel gebruik van een ronde vorm. Met de combinatie vorm en de juiste grote heeft u duurzaam speelgoed voor uw hond. Bekijk onze blog over goed hondenspeelgoed. Houdt toezicht tijdens het spelen. Er zit een degelijk verschil in spelen met een hondenspeeltje en kauwen op hondenspeelgoed.

Bekijk onze volledige collectie hondenartikelen

Drijvende hondenspeeltjes

Dit honden speelgoed blijft hoog op het water drijven. Het is dus uitstekend geschikt voor gebruik op het land en op het water. Laat uw hond lekker afkoelen in de zomer door een frisse duik in het water.

Bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Jolly hondenspeelgoed is duurzaam hondenspeelgoed welke garant staat voor uren speelplezier.