Sale Ruffwear

Sale Ruffwear
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Ruffwear Outlet

Sale Ruffwear, profiteer van de topkwaliteit voor een gunstige prijs. Dit merk levert kwaliteit en staat garant voor een goede pasvorm, comfort en geavanceerde techniek. Ruffwear biedt de oplossing voor mens en hond om gezamenlijk sportief bezig te kunnen zijn. Ruffwear ontwikkeld alleen kwaliteitsproducten. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de nieuwste inzichten en technologieën uit de outdoorsport. Dit zorgt voor sterke maar vooral ook zeer lichte hondenartikelen met een hoog comfort voor hond en baas.

Ruffwear hondenkleding Sale

Hondenkleding van Ruffwear kenmerken zich door een uitstekende pasvorm. Ruff wear is speciaal voor de grotere honden. Hondenkleding is er in diverse vormen. Warme hondentruien of beschermende hondenjassen. Deze hondenkleding is functioneel en beschermt uw hond.

Hoge kwaliteit hondenartikelen

Alle hondenartikelen zijn in de praktijk getest door porfessionals die een kritisch oordeel hebben gegeven. De testen vinden in extreme weersomstandigheden plaats. Zo moet een Ruff wear artikel zich bewijzen of ze aan de strenge voorwaarden kunnen voldoen om in het Ruffwear assortiment opgenomen te mogen worden. Innovatieve hondenartikelen Ruffwear heeft een ruim assortiment met innovatieve praktische hondenartikelen. Een hondenriem met een handvat is ook verstelbaar tot heupgordel. Een halsband met een goede lichtgewicht haak als sluiting. Een hondenjas van het comfortabele Soft Shell. Een hondenzwemvest met een goed drijfvermogen en praktisch handvat. Kortom vernieuwende hondenartikelen voor de middengrote en grote honden. Vooral praktisch met comfort en veiligheid voorop. De prijzen liggen wellicht iets hoger, maar daarvoor heeft u ook kwaliteit en vooral duurzaamheid. Ruffwear maakt sterke en duurzame hondenartikelen maar vooral ook lichtgewicht met een uitstekende pasvorm en doordachte en praktische technieken.

Goede pasvorm, ruim verstelbaar

Ruff wear heeft een uitstekende pasvorm voor al hun artikelen. De hondenartikelen zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn goed verstelbaar. Voor de juiste maat meet u de hond. Geen enkele hond is gelijk. Aan een hondenras vast geen maat te bepalen. Meten is dus echt weten.

Ontdek onze uitverkoop dierbenodigdheden

Profiteer van de Ruffwear sale; Goedkope hondenkleding, hondenriemen en halsbanden.