• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Uit liefde voor dieren

Online dierenwinkel met passie

PeJediertotaal is de online dierenwinkel met een webshopkeurmerk. Wij stellen ons hier graag even voor. Mijn naam is Jessica. De drijvende factor achter PeJediertotaal. Samen met Peter staan we voor PeJediertotaal. Als dierenliefhebber gunnen wij uw huisdier het beste. Het liefst tegen een gunstige prijs. U zoekt praktische dierenbenodigdheden voor al uw huisdieren!

PeJe Diertotaal biedt u een steeds groter assortiment aan kwalitatieve en innovatieve huisdierenbenodigdheden voor al uw huisdieren. De garage is inmiddels 'omgebouwd' tot klein winkeltje met onze voorraad. Mijn middenstandsdiploma lag al lang ongebruikt op de plank. Totdat wij in januari 2009 onze eigen webshop online hebben gezet. Zelf zijn wij grote dierenliefhebbers. Momenteel hebben we 27 vogels in een buitenvoliere. Voornamelijk valkparkieten enkele caterina`s en Kakariki.

In de huiskamer staat een aquarium. Na eerst een gezelschaps bak te hebben gehad met o.a. guppy`s, Goerami`s en Platy`s ging onze voorkeur uit naar iets grotere vissen: Nu hebben wij een aquarium met maanvissen, Stendker discusvissen en neon tetra`s. Om het geheel compleet te maken zitten er ook een stuk of wat Ancistrus in. Daarnaast maakt momenteel onze kater Gizmo en de jonge kleine poes Stripe het huishouden compleet. Een heerlijke beestenbende waar wij elke dag weer van genieten. Helaas vinden wij onze tuin te klein om een hond te houden. Maar thuis zijn wij opgegroeid met honden in allerlei soorten en maten.

Uit de liefde voor dieren is het idee ontstaan om een webshop dierenbenodigdheden te beginnen. Voor ons een logisch keus. Het is leerzaam om je meer en meer te verdiepen in voeding, gezondheid en welzijn van uw en onze huisdieren. Leuk om te zien hoeveel producten er verkrijgbaar zijn.

Wij wensen u veel shop plezier.

Met vriendelijke groet,

Team Pejediertotaal

Jessica en Peter

Kwaliteit dierbenodigdheden

Wij maken bewust een keuze uit de vele artikelen die er voor dieren verkrijgbaar zijn. Daarbij staat kwaliteit bij ons voorop. Natuurlijk staat en valt een met goede leveranciers. Wij mogen ons nu prijzen met een groep betrouwbare leveranciers die samen met ons zich sterk maken en zijn in dierenbenodigdheden. Keurmerk We zijn een betrouwbare partner voor het inkopen van uw dierbenodigdheden. Dat vertrouwen willen we ook aan u als consument laten zien. Daarom hebben wij ons aangesloten bij webshopkeurmerk. Een van de beste keurmerken volgens consuwijzer.

Dibevo lidmaatschap

Een Dibevo-lid onderneemt vakbekwamer en gemakkelijker

Algemene voorwaarden

Wij maken gebruik van de Dibevo-algemene voorwaarden voor de detailhandel in de huisdierenbranche. De Algemene voorwaarden van de Vereniging Landelijke Orgainsatie Dibevo zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringoverleg van de Sociaal Economische Raad. De voorwaarden zijn gedeponeerd onder nummer 40506478 bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort.

Geschillencommissie

Geschillen tussen consument en ondernemer over totstandkoming of de uitvoering van overeenkomsten met betrekking tot door deze ondernemer te leveren of geleverde goederen, kunnen zowel door de consument als door de ondernemer aanhangig worden gemaakt bij de Geschillencommissie Gezelschapsdieren.

Scholingsdagen

Een aantal malen per jaar worden voor de aangesloten leden scholingsdagen georganiseerd met uiteenlopende onderwerpen. Om onze kennis uit te breiden bezoeken wij deze scholingsdagen.

Voordelen

U leest het, U heeft er ook uw voordeel bij dat wij ons aan hebben gesloten bij Dibevo.

Toekomstvisie

Naast onze online dierenwinkel, welke we steeds blijven uitbreiden, hebben we nog een droom. Onze webwinkel uitbreiden tot een echte stenen winkel. Zover is het momenteel nog niet. Maar u kunt op afspraak altijd langs komen om onze producten te komen passen of voelen. Pejediertotaal Peter en Jessica Van Swietenhof 21 Hoogeveen