• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Gezonde Hondensnacks

04-05-2015 11:22

Gezonde hondensnacks

Hondensnacks kun je in diverse vormen aanbieden. Als beloning of om te kauwen en als tijdverdrijf. Hondensnacks is net als de voeding van honden in de loop der jaren veel veranderd. Hondeneigenaren kijken nu bewust naar gezonde hondenvoer. Hondenbrok of vers vlees. Veel hondeneigenaren gaan over naar KVV of Barf. Bij hondenbrokken worden ook meer gekeken wat er nu daadwerkelijk wordt gevoerd. Een brok zonder granen en zonder chemische toevoegingen. Een brok samengesteld uit ingrediënten op een natuurlijke basis. Bij een goede brok past goede hondensnacks.

Natuurlijke hondensnacks

Natuurlijk gedroogde hondensnacks zijn houdbaar en harder dan verse hondensnacks. Door het droogproces wordt er vocht onttrokken uit de hondensnack. Hierdoor wordt de hondensnack hard en houdbaar. Natuurlijke hondensnacks worden op een natuurlijke wijze gedroogd en zijn 100% vlees. Er wordt niets aan toegevoegd. Geen granen, geen chemische conserveringsmiddelen puur natuur. Onze hondensnacks komen uit Nederland.

Natuurlijk gedroogde hondensnacks de voordelen

Natuurlijk gedroogde hondensnacks hebben een voordeel

  • Gedroogde hondensnacks zijn gezond
  • Geen onnatuurlijke toevoegingen Geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen
  • Een hond heeft een natuurlijke kauwbehoefte, Gedroogde hondensnacks kunt u dan ook het beste 1x per week geven
  • Lang houdbaar zonder conserveringsmiddelen
  • Kunnen als kauwsnack of als beloning worden gegeven
  • Bevorderen schoon tandvlees en schonere tanden

Vleessoorten

Hondensnacks zijn er van diverse soorten vlees. De bekendste hondensnacks zijn bullepezen en runderoren. Maar er is veel meer. De meeste hondensnacks zijn van het rund of kalf. Maar er is veel meer keuze. Zo zijn er hondensnacks van eend, gans, hert/ree, Kip, Lam en konijn. Maar ook gezonde natuurlijk gedroogde vissnacks voor uw hond.

Eliminatiedieet voor uw hond

Veel honden ontwikkelen of zijn overgevoelig voor bepaalde vleessoorten. Welk soort dat is kan worden uitgesloten door een eliminatiedieet. Hiermee beperk je het aantal vleessoorten wat je geeft. Vaak wordt uitgegaan van eend en paard. Maar ook Lam en wild zijn geschikte vleessoorten.

Populaire hondensnacks

Diverse hondensnacks zijn erg populair. Het zei de structuur of juist de calorieën.

Diverse verschillen

Hondensnacks van paard is mager en bevat ook minder calorieën. Hondensnacks van geit is heel vet. Gepofte hondensnacks worden via een speciaal proces gekregen. Dit is een onnatuurlijk proces. Natuurlijk gedroogde hondensnacks zijn gezonder en worden op een natuurlijke wijze verkregen zonder chemische processen. Hondensnacks met haar is een uitstekende manier om de tanden te reinigen.

Geplaatst in Informatieve artikelen door

Jessica Kikkert