• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Kattenmanden

Kattenmand online bestellen

Een Kattenmand is er in diverse vormen en maten. Kattenmanden geven de kat een heerlijke plek om lekker te luieren. Zet de mand heerlijk in het zonnetje of bij de verwarming. Op een rustig plekje waar de kat wel overzicht heeft. Een kat wil graag in gezelschap zijn en wil niets missen van de gezelligheid thuis.


Kattenmand, warm plekje voor uw kat

Een kattenmand om heerlijk in weg te doezelen. Katten houden van een warm en gezellig plekje. Liefst iets hoger of op de vensterbank dan kunnen ze lekker naar buiten kijken. Dichtbij de verwarming of in het zonnetje is het meest favoriete plekje van een kat. Om lekker te snoezen of een klein middagdutje te doen.

Kenmerken

Deze kattenmandjes hebben de volgende kenmerken

  • Luxe kattenmandjes van diverse merken als Scruffs en Tramps
  • Warme comfortabele mandjes
  • Geschikt voor alle kattenrassen
  • Diverse kleuren verkrijgbaar
  • Verschillende vormen

Pluche voering

Katten vinden een zachte warme mand met veelal pluche op de slaapplek fantastisch. Een comfortabel en veilig plekje voor uw eigen huistijger. Natuurlijk is een kat toch heel eigenzinnig. Gaat de kat eigenwijs op een ander plekje liggen en niet in die mooie nieuwe mand? gun het even de tijd en verplaats de mand eens. Vaak is de kat later niet meer weg te slaan uit zijn nieuwe zachte katten mandje.

Tramps kattenmandjes

Tramps heeft een hippe en moderne collectie katten mandjes. De manden zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Een Tramps katten mand is goed afgewerkt en zacht uitgevoerd. Tramps past uitstekend in ieder interieur door zijn luxe uitstraling en bijpassende kleuren.

Scruffs Thermal mand

Scruffs Thermal mandjes zijn ook geschikt voor katten. Deze zelf warmende katten manden zijn ideaal voor de wat oudere kat of voor wat koudere plekjes. Denk aan een stenen vloer of katten die s'nachts in een frisser achterhuis verblijven. Scruffs heeft heerlijke warme kattenmandjes voor iedere kat.

Aristocat mandje

AristoCat is warme kleine mandjes speciaal ontworpen voor katten. Met warme materialen, luxe uitvoering en een comfortabele vulling. Aristocat is er in diverse warme kleuren.

Zorg dat de kat makkelijk naar zijn kattenmandje kan in de bijkeuken of garage met een kattenluikje

Bekijk al onze kattenartikelen.

Een kattenmand geeft uw kat een veilig warm plekje om te genieten van zijn rust.