• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Goedkope halsband hond

Goedkope halsbanden

Goedkope halsbanden van diverse merken. Overjarige kleuren of uiltlopende collectie. De kwaliteit is goed. Dit is vaak op = op. Profiteer van deze aanbiedingen.

Sorteer
Per pagina:
20 artikel(en)


Hondenhalsband in de aanbieding

Goedkope halsband kopen voor uw hond? De leukste aanbiedingen hondenhalsbanden. Profiteer van extra korting. Kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs. Bestel online. Let op op=op. maak nu uw keuze uit de goedkope hondenhalsbanden. Kwaliteit is goed, de kleur is uitlopend of het artikel gaat uit ons assortiment.

Een hondenhalsband is al lang niet meer een simpel stukje band om de hond zijn nek. Er zijn diverse uitvoeringen en vooral kleuren leverbaar. U kunt kiezen uit verschillende materialen.

Nylon halsband

Een hondenhalsband gemaakt van nylon is kleurrijk sterk en praktisch. Het heeft een sportieve uitstraling. Nylon is bestand tegen water waardoor deze halsbanden zeer duurzaam zijn. De Ezydog halsbanden zijn gevoerd met neopreen voor meer draagcomfort. Een reflecterende streep maakt uw hond beter zichtbaar in het donker.

Leren halsband

Een leren hondenhalsband is chique. Leer is een natuur product. Vandaag de dag is een leren halsband in diverse hippe kleuren verkrijgbaar. Naturel of met een botje of met kralen.

Verkoelende halsband

Een hond kan de overtollige warmte moeilijk kwijt. Een koelhalsband verkoeld de hond, tijdens rust maar ook tijdens het uitlaten. Wandel tijdens de hitte zo veel mogelijk in de koelere ochtend of avonduren. Neem water mee en zorg voor een koel plekje voor de hond. Denk ook eens aan het wandelen in het bos of langs het water. Daar is het vaak een paar graden koeler. Denk ook aan de hoge temperatuur van het asfalt. Laat uw hond in het gras lopen.

Nekomvang van uw hond

Meet de nekomvang van uw hond. Zo kunt u de juiste maat van de halsband bepalen. Dit voorkomt teleurstelling. Een goed passende halsband heeft meer draagcomfort dan een halsband die net te groot of net te klein is.

Ontdek onze volledige aanbod hondenbenodigdheden online.

Bekijk onze collectie voor een goedkope halsband voor elke hond.