• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Regenjassen voor honden

Beschermende hondenjas

Hondenregenjas beschermt de hond tegen regen en sneeuw. Een natte vacht isoleert niet meer. Hierdoor kan de hond afkoelen en onderkoeld raken. Maar een beetje regen hoef je niet tegen te houden om met de hond uit te laten. Hondenregenjassen houdt uw hond droog tijdens natte dagen. Wij hebben diverse leuke modellen hondenregenjassen voor de kleine en juist ook grootte honden. Hondenregenjas koopt u online bij Pejediertotaal.nl Bekijk onze collectie hondenregenjassen.

Sorteer
Per pagina:
13 artikel(en)


Hondenregenjas

Een hondenregenjas beschermen de hond tegen regen en sneeuw. Een natte vacht beschermt de hond niet meer tegen koud. Een natte vacht is koud en isoleert niet meer. Bekijk de collectie functionele honden regenjassen.

Kenmerken regenjas hond

Deze hondenkleding heeft de volgende kenmerken

  • Praktische hondenkleding
  • Beschermt uw hond tegen regen en sneeuw
  • Diverse modellen
  • Voor kleine en grote honden

Ontdek meer praktische hondenbenodigdheden

Functionele hondenkleding

Een hondenregenjas voor uw hond valt onder de categorie functionele hondenkleding. Wij maken een onderscheid tussen de modekleertjes voor de kleine honden - jurkjes ed en de beschermende kleding. De eerste categorie hebben we niet in ons assortiment. Hondenkleding is in ons ogen de functionele beschermende hondenjas.

Natte vacht is een koude hond

Een natte hondenvacht isoleert niet meer. Het water of de sneeuw wordt niet meer tegen gehouden en kan bij de huid van de hond komen. Een natte vacht kan de hond niet meer warm houden. Als de hond met een natte vacht thuis komt, schudt hij zich eerst heel efficient uit. Met als gevolg; een natte vloer, natte muren en overal haren. De vacht kan niet snel en goed gedroogd worden en de hond die gaat stinken. Lees hier meer over een stinkende hond. Met een hondenregenjas voorkomt u deze problemen.

Maat bepalen

Om de juiste maat te bepalen voor een hondenregenjas meet u de hond. Geen enkel hondenras is gelijk. Een Golden retriever is een grote hond maar niet alle Golden Retrievers passen in maatje M van bv Ruffwear. Dat verschilt per hond. Meer informatie voor het opmeten van de hond vindt u hier. En Enkele andere tips over goed passende hondenkleding.

Bekijk de volledige collectie hondenkleding.

Zie de overige hondenjassen

Hondenregenjas is functionele hondenkleding die de vieze geur van natte hond voorkomt en uw hond warm houdt.